- 29 Temmuz 2025
- 14
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi melikenr55
-
Markası önemli biraz testin. Predocter prodoctor markaları kuruma cizgiside hayalet çizgide vermiyor ama artimedse guvenmeyinkızlar adetime 1gün kala yaptım negatif diye çöpe attım 1gün sonra baktığımda böyleydi kuruma çizgisi mi hiç daha önce kuruma çizgisi olmadı bugun adet günüm olmadımda tecrübelerinizi aktarır mısınız?
markası comfort testinMarkası önemli biraz testin. Predocter prodoctor markaları kuruma cizgiside hayalet çizgide vermiyor ama artimedse guvenmeyinmarkas
Canım ben sürekli yazıyorum ben bugün artmet yaptım ilk saniyede cizgi net bisekilde belirdi yaniyokmu sence bende bi ümit etimk
anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bende şimdi test aldım yine yapıcam adet günüm bugun kesinleştiricem bakalımInşallah gülüm inşallah sabah ilk idrarla yaptım iki saniyede hemen belirdi baya gözle görünür bi şekilde ama artmet yalancı pozitif veriyor diye mesajlar okudum umidim kırıldı biraz
yok canım baktım şimdi 5dk bekletim tek çizgi negatif darısı senin başına hayırlı haberini beklerimAy hadi inşallah buraya kocaman hamisim yaz Rabim bütün bebiş bekleyenlere tez vakite kucaklarini doldursun insalah ve buraya cek at merak ederim gülüm bekliyorum
Benim artimed testim kıpkırmızı çıktı 5 dk içinde. Hemen hastaneye gittim negatif çıktı tam bir hayal kırıklığı başka test denemenizi öneririm eski mesajlarında da var hatta artimed testinin yanlış çıkardığıAy üzüldüm gülüm hayırlısı inşallah önümüzdeki ay nasıp olur ve cok tşk inşallah o güzel haberi buraya yazarim
Bu ay klomen başladım 16 21 temuz 5 gun gunde 2 tane kullandım 24 temuz doktora gityim yumurtalıklar kendiliğinden çatlamş dedi beklemedeyim şuan klomen kullanan var mıMalesef artımed frely nimo yalancı pozitif kanmayın inanmayın ben aylarca denemesiğim mrk kalmadı pozıf grnce kan versm ama negatif ocakta kurtaj oldum nisanda kist vs 3 ay duphaston kullandım gecklemelerdn dolayı hep denerdim pozitif wn son frelly ddm gebwliği onunla öğrenmştim çünki baktım oda yalancı pozitif
Bende prodoctorla kesin sonucu aldım hep o da kuruma çizgisi vermiyorAvox ve predicror tam net belirginsizlik yaşatmıyo varsa net yoksa net gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?