- Konu Sahibi melikenr55
-
Bu günlerde onu kullancm bakalımBende prodoctorla kesin sonucu aldım hep o da kuruma çizgisi vermiyor
aldım canım baktım başka test yaptım adet olacağım gün negatif hala adet olmadım bekliyorumBenim artimed testim kıpkırmızı çıktı 5 dk içinde. Hemen hastaneye gittim negatif çıktı tam bir hayal kırıklığı başka test denemenizi öneririm eski mesajlarında da var hatta artimed testinin yanlış çıkardığı
Kesinlikle Prodoctor ben 4 tane yaptım negatif regl oldum Awok ikiside varzgeçilmezim internetten uyguna alıyorum fazladanBu günlerde onu kullancm bakalım
Evet bende aldım 2 tane Bi kaç güne yaprm predictor resmen 350 yanı nette 150 civari yada iki tane bitane fiyatı prodoctor aldımKesinlikle Prodoctor ben 4 tane yaptım negatif regl oldum Awok ikiside varzgeçilmezim internetten uyguna alıyorum fazladan
Artımed bencede pozitif çıkardı tek o değil nimo freely hep yalancıaldım canım baktım başka test yaptım adet olacağım gün negatif hala adet olmadım bekliyorum
Aynen geneli yalancı çıkarıyor ben kaset olarakta albi oncomed laboquick tercih ediyorumArtımed bencede pozitif çıkardı tek o değil nimo freely hep yalancı
Şimdi ne zaman test yapsam çkr net 15 temuz bat 16 temuz klomen 24 temuz çatlama oldu kendiliğinden doktor dedi erkenmi şimdiAynen geneli yalancı çıkarıyor ben kaset olarakta albi oncomed laboquick tercih ediyorum
Ben de bu ay anlamadım gerçekten şimdi yaptığım testlerde hep kuruma çizgisi görüyordum daha önce hiç görmüyordum adetimin beklenen gün yaptım negatifti şimdi iki gün geçti hala adet olmadım sizce yine test yapmalı mıyımArtımed bencede pozitif çıkardı tek o değil nimo freely hep yalancı
Adet olmazsan olabilir bazen gec döllenmede olabiliyorŞunu demek istiyorum kızlar beklenen adet gününde test yapıp negatif sonuç aldıktan sonra birkaç gün sonra tekrarlanınca pozitif çıkma olasılığı var mıdır?
anladım yani bikaç gün sonrada çıkabilir belirtileriö vardı adet olucakmışım gibi 1hafta 10gündir nerdeyse bikaç gündür yok geçti bilmiyorum yime yapayim testAdet olmazsan olabilir bazen gec döllenmede olabiliyor
Bat ne zaman senin geçmiş mi acaba olmazsa kan ver net sonuçanladım yani bikaç gün sonrada çıkabilir belirtileriö vardı adet olucakmışım gibi 1hafta 10gündir nerdeyse bikaç gündür yok geçti bilmiyorum yime yapayim test
29temmuzdu 2gün geçti 2gün önce yaptım prodoctor testi ile ama yanılma payları çok nadir diye biliyorum bakiyim yarın gidip kan veriyim dediğiniz gibiBat ne zaman senin geçmiş mi acaba olmazsa kan ver net sonuç
Aynen sonucu paylaşırsınız kafa karışıklığın geçer29temmuzdu 2gün geçti 2gün önce yaptım prodoctor testi ile ama yanılma payları çok nadir diye biliyorum bakiyim yarın gidip kan veriyim dediğiniz gibi
İnşallah Rabbım isteyen herkese nasıp etsn6 sı gibi test yaparsanız çıkar
Benim testim de prodoctor ama ilk başta çıkmadı sonradan böyle bi çizgi belirdi sizde nasıl olmuştu acaba rica etsem bana yardımcı olur musunuz adetime 6 gün varken yaptım erken biliyorum ama sabredemedim böyle çıkınca da ümitlenemedim de kuruma çizgisi mi diyeBende prodoctorla kesin sonucu aldım hep o da kuruma çizgisi vermiyor
Kuruma olmayabilir bende 4 tane yaptım bu markadan hiç kuruma çıkarmadı böyle benim negatifti bence sizin varBenim testim de prodoctor ama ilk başta çıkmadı sonradan böyle bi çizgi belirdi sizde nasıl olmuştu acaba rica etsem bana yardımcı olur musunuz adetime 6 gün varken yaptım erken biliyorum ama sabredemedim böyle çıkınca da ümitlenemedim de kuruma çizgisi mi diye
Ay inşallah Allah isteyen herkesle birlikte size de bana da nasip etsin 1 senedir deniyoruz olmuyor bir zorunlu kürtajım oldu ondan sonra olmuyor her ay başka stres gerçekten kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederimKuruma olmayabilir bende 4 tane yaptım bu markadan hiç kuruma çıkarmadı böyle benim negatifti bence sizin var
Prodoctor hiç kuruma çizgisi vermez hamile olabilirsinizBenim testim de prodoctor ama ilk başta çıkmadı sonradan böyle bi çizgi belirdi sizde nasıl olmuştu acaba rica etsem bana yardımcı olur musunuz adetime 6 gün varken yaptım erken biliyorum ama sabredemedim böyle çıkınca da ümitlenemedim de kuruma çizgisi mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?