Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yapmıştım. fortel ultra hassas test. adetime 5 gun vardı. negatifti. maalesef doğru cıktı.Bat ima 1 hata var idrar testleri var ya hani gidip alsam cift cizgi cikarmi yapsam cikan oldu mu
yanı hassas testlerde bır ıhtımal cıkabılır ama dıger testlerde ımkansız bır hafta kala çıkması.ben yapmıştım. fortel ultra hassas test. adetime 5 gun vardı. negatifti. maalesef doğru cıktı.
Yavrum sakin sinirlenme az sabretCikmaz canim,
Bdv bolumune yazsam sap diye damliyorlar burda nerdeyse cocuj dogsa anca yazarlar napimooo sinirlendiii![]()
Cevap yazmayanlara sinirliyim milletin dandirik sevgili olayina bile akil verenimizburdan bolYavrum sakin sibilenme az sabret
CikmazzzBdv bolumune yazsam sap diye damliyorlar burda nerdeyse cocuj dogsa anca yazarlar napim
Ben sinirlenince de regli olcaksin sinirlendigine gore tespiti yapan olursa sasirmamooo sinirlendiii![]()
Tamam yapmiyorum test mest ama biseyler var gibi de gecenkinde bundan fazlaydi kasik agririm ozamn dusuk gecirdim simdi ara ara gelio agri bilemedim gorcez bakalimCikmazzz
Yavru yumurtlama donemine mi denk getirdin naptin :)ne bu ozguven[/QUOTE]YavrE="mirajoy, post: 36697911, member: 615680"]Tamam yapmiyorum test mest ama biseyler var gibi de gecenkinde bundan fazlaydi kasik agririm ozamn dusuk gecirdim simdi ara ara gelio agri bilemedim gorcez bakalim
Herturlu denk getirilir de Allah ın izniyle oluyor[/QUOTE]Yavru yumurtlama donemine mi denk getirdin naptin :)ne bu ozguven
geyikte alırz senin o sinirlerini yamacımıza gellBen sinirlenince de regli olcaksin sinirlendigine gore tespiti yapan olursa sasirmam
[/QUOTE]Herturlu denk getirilir de Allah ın izniyle oluyor
1tl lik test mi var mis ben 8liraya aliyorumBdnum adete uc gun kala cukti
hrmde bir tl lik test ile ama kkdan bir arkadasimim bir hafta kala cikmistu hemde nirmal gebelik tesri ile