selam arkadaslar, dogumuma ins 1 hafta kaldi 39haftalik hamileyim.
ama ne agrim ne sizim var hicbiseyim yok. hic bi dogum belirtim yok.gecen haftalarda bikac defa adet olcakmisim gibi hafiften agrim olmustu sevinmistim ama ondan sonra hic agrim olmadi.
varmi boyle durum yasayan. acaba gununde dogmayacakmi bu bebek. simdiden yoruldum gec dogarsa nasil dayanirim bilmem
selam arkadaslar, dogumuma ins 1 hafta kaldi 39haftalik hamileyim.
ama ne agrim ne sizim var hicbiseyim yok. hic bi dogum belirtim yok.gecen haftalarda bikac defa adet olcakmisim gibi hafiften agrim olmustu sevinmistim ama ondan sonra hic agrim olmadi.
varmi boyle durum yasayan. acaba gununde dogmayacakmi bu bebek. simdiden yoruldum gec dogarsa nasil dayanirim bilmem
benim günüm geçiyor doktor 17 eylül dedi bugün 18i ağrım yok açılmam yok normal istiyordum ama büyük ihtimalle salı günü sezaryenle alacaklar bebeğimi hayırlısı olsun inş. herkesten dua bekliyorum
DOKTORUN DEDIGI TARIHDEMI ILLA DOGMALI.almanyada dr.verdigi tarih den 10 daha bekleme hakkin var bende genelde verdigi tarihden 1 hafta sonra dogumlarimi yaptim türkiyede sezeryan drlarinda millettinde kolayina geliyor eger normal dogum yapabiliyorsan normal dogum yapmagi dene derim herseyin hayirlisi canim bebisini hayirlisiyla kucagina al ins sag salim kurtulursunuz güzel haberlerini yaz buraya..
tşk ederim inş. hayırlı haberlerimide yazarım bende normalden yanayım ama şuan zaten 41 haftalık bu hafta dolunca bebeğin alınması lazımmış yoksa tehlikeye girermiş hani bi belirtide yok bi açılma filan hiç yok bu gidişle sezaryen gibi duruyo ama yine allah bilir bellide olmaz
ilk dogumun mu canim bende ilk dogumu mu normal ikinci dogumum sezeryanla oldu mecburi senin icinde hangisi hayirliysa o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?