• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1haftada 10 kilo verelim mi kızlar

Efsa kuzum neden pasif oldu hesabın? Ceza mı aldın acaba? Merak ettim seni tatlım ya???

Efsacığım keşke link yerine içeriği kopyalasaymışsın. Süre olarak inşallah uzun süre ceza vermemişlerdir kuzum ya..

Sevgili Medaratörler @efsayarengökcedila ' nın kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum telden bağlandığı için link atmak kolayına gitmiş olmalı, lütfen cezasını uzatmayın, hatta bugün bitirin lütfen lütfen...

Kıxlar cezam bitti keşke uyarsalardı ben yasak olduğunu bilmiyodum bilee.misafirler cumaya kadar burada diyetde sporda yalan oldu yarın diyete başdan başlıycamn siz neler ysptınuz kızlarr

Efsa geldin mi ayy, çok sevindim cezanın kalkmasına şekerim.. Naptın bakem dünden beri tatlım, nasıl gidiyor diyetin? Sporun?

Kıxlar cezam bitti keşke uyarsalardı ben yasak olduğunu bilmiyodum bilee.misafirler cumaya kadar burada diyetde sporda yalan oldu yarın diyete başdan başlıycamn siz neler ysptınuz kızlarr
Misafir varken diyette sporda zor kuzum..ben dün biraz kaçamak yaptığımdan ve özel kadınsal durumdan şişlik yaşıyorum bugün.. Ama bugün düne göre daha dikkat ettim gibi.. Ama bir hafta şişlik bitmeden pek netice alacagımı sanmıyorum.. Şimdi giyindim Max30 yapıcam.. Bu saate kaldı sporum..

Efsa kız diyet topiğimizi görmedin mi canısı , bizede uğra bebeğim..

Back
X