• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1nisan şakası...gerçek olacağını nerden bilebilirdim?

canlarım Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah..
DUYGUS57,EBRU32,SEYYAHALEMİ KIZLAR AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM DOĞUM GÜNÜMÜ KUTLADIĞINIZ İÇİN ÇOK MUTLU OLDUM :71::71::71::71:

saka olmasina sewindim aksi olsaydi büyük bir yikim olacakti senin icin...hakkinda her zaman hayirlisi olsun...walla ben dedim heralde bidahaki 1 nisana kadar uzar bu konu sevgilinde o zaman soyler saka die:D:D hersey gönlünce olsun...:nazar:dogum gununuzde kutlu olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
ay şakamı değilmi bulana kadar tüylerim diken diken okudum tüm yorumları :52:
ama enişte bey çok güzel bir ders vermiş sana..
sonradan kıvırmıştır diyen arkadaşlar bence yanılıyor...
çünkü enişte bey yavşak yavşak yılışmamış...
yani aldıysan dersini buda şakaydı... der gibi yaklaşmış olaya...
mutlu son...
ve hep mutlu olun :21:

canımm dün hiç nete giremedim ama merak ettim walla noldu sonuç die.
çok sevindim adına.. mutluluğunuz daim olsun inşallah.
bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara...

Çok sevindinm adına:)
Hem arada böyle kaybetme korkusu yasayınca daha bir anlıyor ilişkisinin değerini:)

Geçmiş dogum günün de kutlu olsun

Son düzenleme:
önce konuyu okudum, sonra peşinden gelen bi kaç yorumu,
dayanamadım atladım son sayfalara,onun da şaka yaptığını anlar gibi oldum ama erkek milleti işte insan acaba diyor.
neyse rahatladım yahu

anam bu erkekler çok yaman ya ben çok tırsıyorum bunlardan kara böcükler:27::27::27:hadi seninde gözün aydın şaka nasıl olurmuş anadın mı:52::52::52:

bence şaka oldugunu anlamadı, sonradan çaktı.. ben olsam asla inanmazdım ... dıdıklerdım

garip ..bana sanki sonradan kıvırmış gibi geldi

bana hafiften hissettiriyor ya da ne bileyim çok mu güvensiziz?
her şey bir yana gözün aydın canım sevindim mutlu olmana :66:

biraz geç oldu ama bu yorumların hepsine katılıyorum. Ben hiç inanmadım. Kıvırdı gerçekten. 5 dakika düşünüyüm falan saçma geldi bence. Ben olsam inanmazdım ve bu ilişki sağlıklı değil çok daha uzun sürceğini sanmıyorum. Bence didikle bu işi ama sevgilinle değil sevgilinin etrafında olan ama senin tanığın birinden öğrenmeye çalış. Banada Hayırlısı demekten başka birşey düşmez zaten...:3:

Back
X