• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1nisan şakası...gerçek olacağını nerden bilebilirdim?

Konunuzu okuduğumdan beri bende diğer arkadaşlarım gibi merakla takip ettim şaka olmasına sizin adınıza gerçekten sevindim ve şuanki sevincinizide tahmin edebiliyorum bu konu bize bayağı tesir etmiş belli:1:

o değilde ben 2 senelik bi beraberliğin bi mesajla bitebileceğine şaşırdım yani konu sahibi bu duruma çok şaşırmamış o nasıl bişey ya 2 sene çık bi hoşcakal mesajıyla ayrılabileceğini düşün :1:

Hey Allah ım ya bugün gittim geldim sonuç yok çatladım. didosum_35 sen kaşındın hiç iyi bi şaka değildi ama iyi kaşıdı eheh öyle olmaz şaka böyle olur dedi işte : ) Sadece sen değil bundan sonra kimse şaka yapamaz.. Bi defa bende babama nisan bir şakası yapmıştım. Aradım babamı babannem çok hasta hastanedeymiş dediim kapadım tlf.nu çatladık tabi annemle gülmekten 2 dk. sonra tam arayacakken babam aradı kızım ben şimdi hastanedeyim iyi babannen kötü bişeyi yok serum veriolar dedi . Şok oldum meğer gerçekmiş koşturarak hastaneye gittik babannemi çok severdim canm benim .. Yani şaka yaparken dikkatli yapmak lazım mesela ben eşime nisan 1 şakası olarak sabah uyandığımızda gözünü açar açmaz aaa yüzünde kocaan sivilce çıkmış ne iğrenç dedim o da hey allam yaa ufff dedi nisan bir dedim güldük bu kadarını yapabildim çünkü korkuyorum.. :) Aslında yapmasak nolur ki ama nisan bir oldu mu insanın içine şaytan kaçıo işte :))))

hadi gözünaydınn,rahatlamışsındır ben bile merak ediyodum açtığımda bakıp bakıp durdum:)

gözün aydın canım şaka demiştim zaten.ama sen yinede dikkat et çevir kazı yanmasın yapmamıştır inşallah..

kızlaar düştü kazana :)) en son ki mesajı attıktan sonra mesaj attım ." pekı sen düşün 5 dk snra ben olmayacağım " dedim . Hemen aradı.İlk açmadım sonra tekrar aradı.Şakaymış..Bi güzel şakayı hakıkaten kaka ettim sen bana nasıl kıyabiliyosun diye.Oda sen başlattın kızdım sana ağzımdan laf alıyomuş gibi yersiz şakalar yaptın bir dahada yapmazsın bu tür şeyler dedi.
mutlu oldum kızlarr seni çok seviyorum nasıl aldatırım yarın senınde sınavın var kıyamam dedi:38: hepinize binlerce kez teşekkürlerr derdime derman olduğunuz içiiin :kkk:
ay çok sevindim..ne şakaymış ama buda ders olsun herkese :1:

hepiniz öyle tatlısınız kiiiii yanımda olup yaptığınız yorumlar için benle birlikte sevindiğiniz için herbirinize tek tek teşekkür ederiiiiiimmmm:54::kkk:

konunu açtığında beri takip ediyordum
ay ço svindim şaka olmasına
allah mutlulğunuzu daim etsin inşallah

Merhaba canim...
DOGUM GÜNÜN kutlu olsun....
Msjlari bir cirpida okudum.. saka oldugundan emindim :) bi baktim sakaymis..
bidaha yapmazsin dimi :1:

ohh ya çok geçmiş olsun dıyelım bana da dert olmustu =)allah mutlulugunuzu bozmasın..

Back
X