• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1nisan şakası...gerçek olacağını nerden bilebilirdim?

ohhh sonunda ay rahatladım valla.
hadi hayırlı olsun:46:

ayyy sonunda ya.. geldim geldim baktım.. valla pembe dizi gibi :1: fatmagül ün suçunu bile bu kada heyecanla takip etmemiştim bu hafta :18: neyse bu 1 nisanı hiç unutmassın herhalde.. mutluluklarr :82:

ay canım sence unutabilirmiyim artık mümkünse 31 marttan 2 nisana geçelim hemen 1nisan kelimesini tarihten kaldırmak ıstıyorumdaa:9:

İlk sayfayı okuduğumdan dehşete düştüm inanamadım, çok kötü oldum. Bütün sayfaları okuyamadım, son sayfaya dua ederek baktım ve rahatladım:)

ay inanmıyorum yaaa şaka mıymışş!!! çatlayacaktım burda heyecandan!!ay ne zehir gibi çocukmuş ya az tırlatmadık sen de biz de onun yüzünden:36:

şaka olacağına hiç inanmamıştım yaa şok oldum çok da sevindim. allah akıl fikir versin size bi daha da böyle şaka yapmazsınız ikiniz de:))

:13:

Son düzenleme:
bence şaka oldugunu anlamadı, sonradan çaktı.. ben olsam asla inanmazdım ... dıdıklerdım

kızlaar düştü kazana :)) en son ki mesajı attıktan sonra mesaj attım ." pekı sen düşün 5 dk snra ben olmayacağım " dedim . Hemen aradı.İlk açmadım sonra tekrar aradı.Şakaymış..Bi güzel şakayı hakıkaten kaka ettim sen bana nasıl kıyabiliyosun diye.Oda sen başlattın kızdım sana ağzımdan laf alıyomuş gibi yersiz şakalar yaptın bir dahada yapmazsın bu tür şeyler dedi.
mutlu oldum kızlarr seni çok seviyorum nasıl aldatırım yarın senınde sınavın var kıyamam dedi:38: hepinize binlerce kez teşekkürlerr derdime derman olduğunuz içiiin :kkk:

Biz bile sevgilini senden iyi tanıyormuşuz:52: en başında dedim şakadır diye.
Ama iinizde de suç var ders olmuştur heralde:82:

ay inanmıyorum yaaa şaka mıymışş!!! çatlayacaktım burda heyecandan!!ay ne zehir gibi çocukmuş ya az tırlatmadık sen de biz de onun yüzünden:36:

şaka olacağına hiç inanmamıştım yaa şok oldum çok da sevindim. allah akıl fikir versin size bi daha da böyle şaka yapmazsınız ikiniz de:))

:13:

ay canım birdaha mı tövbeler olsuuuunnnn :9:

sabah okudum üzüldüm akşam sonuca bakarım şakadıır belki dedim:)ayhh bnde sevindim insanı kalpten götürür böyle şakalar:D:D ama kötü durumdayken şaka olduğunu öğrenmek havalara uçururmuştur seni:):) hadi geçmiş olsun

mutlu sonları çok seviyorum..siz de bir daha şaka yapmaya korkarsınız herhalde.:52:

kızlaar düştü kazana :)) en son ki mesajı attıktan sonra mesaj attım ." pekı sen düşün 5 dk snra ben olmayacağım " dedim . Hemen aradı.İlk açmadım sonra tekrar aradı.Şakaymış..Bi güzel şakayı hakıkaten kaka ettim sen bana nasıl kıyabiliyosun diye.Oda sen başlattın kızdım sana ağzımdan laf alıyomuş gibi yersiz şakalar yaptın bir dahada yapmazsın bu tür şeyler dedi.
mutlu oldum kızlarr seni çok seviyorum nasıl aldatırım yarın senınde sınavın var kıyamam dedi:38: hepinize binlerce kez teşekkürlerr derdime derman olduğunuz içiiin :kkk:

oooohhhh beeeee :52: aaayyy nasilda sevindim yaaa puufffff terletti bizi be :1::1:

hadi gözümüz aydin :65:

bende dün okumuştum konunuzu ve dünden beri merak ediyordum çok sevindim şaka olmasına Allah mutluluğunuzu daim etsin

Back
X