Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy sonunda ya.. geldim geldim baktım.. valla pembe dizi gibifatmagül ün suçunu bile bu kada heyecanla takip etmemiştim bu hafta :18: neyse bu 1 nisanı hiç unutmassın herhalde.. mutluluklarr :82:
kızlaar düştü kazana :)) en son ki mesajı attıktan sonra mesaj attım ." pekı sen düşün 5 dk snra ben olmayacağım " dedim . Hemen aradı.İlk açmadım sonra tekrar aradı.Şakaymış..Bi güzel şakayı hakıkaten kaka ettim sen bana nasıl kıyabiliyosun diye.Oda sen başlattın kızdım sana ağzımdan laf alıyomuş gibi yersiz şakalar yaptın bir dahada yapmazsın bu tür şeyler dedi.
mutlu oldum kızlarr seni çok seviyorum nasıl aldatırım yarın senınde sınavın var kıyamam dedihepinize binlerce kez teşekkürlerr derdime derman olduğunuz içiiin
![]()
ay inanmıyorum yaaa şaka mıymışş!!! çatlayacaktım burda heyecandan!!ay ne zehir gibi çocukmuş ya az tırlatmadık sen de biz de onun yüzünden
şaka olacağına hiç inanmamıştım yaa şok oldum çok da sevindim. allah akıl fikir versin size bi daha da böyle şaka yapmazsınız ikiniz de:))
:13:
Biz bile sevgilini senden iyi tanıyormuşuzen başında dedim şakadır diye.
Ama iinizde de suç var ders olmuştur heralde:82:
o da sana şaka yapıyor bence..sakin ol ava giderken avlanma :)) şaka yaptıgından eminmişsin gibi davran..
garip ..bana sanki sonradan kıvırmış gibi geldi
kızlaar düştü kazana :)) en son ki mesajı attıktan sonra mesaj attım ." pekı sen düşün 5 dk snra ben olmayacağım " dedim . Hemen aradı.İlk açmadım sonra tekrar aradı.Şakaymış..Bi güzel şakayı hakıkaten kaka ettim sen bana nasıl kıyabiliyosun diye.Oda sen başlattın kızdım sana ağzımdan laf alıyomuş gibi yersiz şakalar yaptın bir dahada yapmazsın bu tür şeyler dedi.
mutlu oldum kızlarr seni çok seviyorum nasıl aldatırım yarın senınde sınavın var kıyamam dedihepinize binlerce kez teşekkürlerr derdime derman olduğunuz içiiin
![]()
bende dün okumuştum konunuzu ve dünden beri merak ediyordum çok sevindim şaka olmasına Allah mutluluğunuzu daim etsin