• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1nisan şakası...gerçek olacağını nerden bilebilirdim?

sakadir yaaa:1: bugunun gecmesini bekle. yarinda bisey deme. eger sakaysa yarin belli olur ki bence sakaaa:52:

bence şakadır sen şaka olduğunu söylemedğin içinde oda söylememiştr...ama eğer gerçeksede bak doğruları öğrenmene sebebiyet vermiş oldu ama bunu yazarken bile hiç sanmıyorum kesiinn şaka bak görürsn al şaka öyle olmaz böyle olur demeye getrmişşş gibi hissediyorum...........

inan sabrına hayran kalıyorum hala sessiz kalmaktan yanayım diyorsun yazık ediyosun kendine eziyet...

zbyd canım başıma ilk kez böyle birşey geliyor.Düşünsene şaka yapıyorsun karşındakinin tepkisi bu..Aldatıyorsa ki hal ve hareketleri öyle ne yapabilirim ki..Ne yapılır? Bana pişkince evet hayatımda biri var üzgünüm ne desen haklısın diyor.. İçimden bağırıp yanına gidip suratına şöyle güzelce bi tükürmek istiyorum offf kızlarr sinirlerim çok bozuldu inanın halimi görseniz şapşal oldum

zbyd canım başıma ilk kez böyle birşey geliyor.Düşünsene şaka yapıyorsun karşındakinin tepkisi bu..Aldatıyorsa ki hal ve hareketleri öyle ne yapabilirim ki..Ne yapılır? Bana pişkince evet hayatımda biri var üzgünüm ne desen haklısın diyor.. İçimden bağırıp yanına gidip suratına şöyle güzelce bi tükürmek istiyorum offf kızlarr sinirlerim çok bozuldu inanın halimi görseniz şapşal oldum

aaa bunu da mı dedi e kuzucum bence bunun sakalık bi tarafı kalmamış kııı

bak bence aramalısın sana yazık değil mi sinek de küçük ama mide bulandırr şaka mıydı değil miydi derken alt üst ettin kendini şimdiden...ara zaten telefonu açtğında ses tonundan hemen anlarsın gibime geliyor

yok bugüne kadar Allah var hiç şüphelenmedim şüphelendirecek hiçbirşey yapmadı..Ama işte amalar olmasa..

Gerçekten Allah ın sevdiği kulusun ki sana bunu en sevinçli zamanlarında gösterdi.
Bu yalan dolanlarla yaşayıp aldatıldığını kandırıldığını hiç bilmeyebilirdin...
Çok şanslı olduğunu gör ve şükret derim.
Emin ol o sevgilin olacak şahsiyetsiz insan yarın seni arar yarın olmazsa da yakın zamanda muhakkak arar çünkü vicdan azabı çok büyük ağırlık yapar.
Asla sessiz kalmanı da önermem içinde ne var ne yok dök ve kurtul ondan.
Kolay gelsin. :3:

Herşey bi yana da neredeyse 2 yıla yakın bir ilişki,düzeyli oldugunu söylüyorsun bu şekilde mesajla nasıl bitebilir ki zaten ?? bende bunu tuhaf karşıladım..
Aslında bi kadın böyle bişeyi mutlaka hisseder ama konduramaz sen hiç soğukluk değişim hissettinmi canım?

ben ona öylesine güveniyordum kı..Uzakta olsak bilirdim kimselere bakmıcğnı çok seviyorum kızlar içim paramparça

canım şakadır yaa olmaz böyle bişey :)
oda senin itiraf etmeni bekliyordur eminim ama yarın uzatma artık sıkma tatlı canını söyle ben sana şaka yapmıştım 1 nisan bitti de vereceği cevaba göre şekil alırsın..

okuyunca sok oldum ..ama şaka oldugu surdan daha agır basıyor..erkekler sazan gıbı atlamaz evet aldattım demez..ınkar ederler once :) ıcını rahat tut ve yarın da cevabı beklıorum gerck neymıs acaba..

meci inan ki hissetmedim ondan şakamı diye düşünüyorum.Dün gece konustuk güldük eğlendık pazar günü doğum günüm sınav olduğundan gelecek hafta geleceğini söyledi.Ya öyle karmaşık ki ondan tutuldum şoktayım diyorum.Aileme anlatamıyorum şakaysa sen yaptn bende yaptım derse bi daha ailemi inandıramam.Ben böyle şakalar yapan bir insan değilim ama şeytan dürttü iş yerinde sıkıldm mesaj atayım güleriz dedim ama nerden bileyim buralara geleceğini..

gulbeyaz cevap yazan tüm kızlar inanın çok teşekkür ederim yazdıkça rahatlıyorum çünkü dediğim gibi anlatamıyorum kımseye yarın nolduğunu yazıcam elbette ama şaka yaptım derse de benım güvenim zedelendi bir kere nasıl ınanırım artık ona ya gerçekse diye nası devam ederim kuşkuyla

Back
X