• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1nisan şakası...gerçek olacağını nerden bilebilirdim?

gulbeyaz cevap yazan tüm kızlar inanın çok teşekkür ederim yazdıkça rahatlıyorum çünkü dediğim gibi anlatamıyorum kımseye yarın nolduğunu yazıcam elbette ama şaka yaptım derse de benım güvenim zedelendi bir kere nasıl ınanırım artık ona ya gerçekse diye nası devam ederim kuşkuyla

ama güzelim şakaysa olayı sen başlatmışın.oda sana karşılık vermiş sadece.eger şakaysa olayı fazla uzatma bence:16:

Çok kötü bir durum. Şakaysa da değilse de moralinin içine etmiş. Umarım şakadır. Arkadaşların da dediği gibi yarını bekle. Şakaysa ne kadar uzatabilir ki ? Değilse de içinde kalmasın. Söylemek istediğin herşeyi söyle. Bir de şunu unutma gerçekten böyle bir şey yapıp sonradan şakaya vurabilir. Off çok kötü bir durum canım Allah yardımcın olsun :59:

şakaysa da sen ona 1 nisan şakası yapmışsın ,o sana eşşek şakasıyla karşılık vermiş resmen..:47:

kusra bakmayın ama gerçekten çok saçma bir durum buraya defalarca yazana kadar arayıp sorarsınız neyse çıkar ortaya, telefonu sessizde duymaz diyorsunuz ne alakası var anlamadım benim de telefonum sessizde ve titreşimdedir,erkek arkadaşımında ama birbirimizi hemen duyarız.... eğer ortada şaka varsa bu sizin başlattığınız karşılıklı bir eşek şakasıdır ,şakanıza şakayla karşılık verdi diye bir daha güvenmiycekseniz o da size güvenmez... ayrıca böyle şeylerin şaka konusu yapılması da bir o kadar gereksiz ve basit...

ben bile şok oldum yani ama bence de şakaya benziyor bu biraz da yani şaka öyle olmaz böyle olur der gibi.

ya banada saka gibi geldi... ciddi olsaydi tel acardi herhalde... öyle hemen bi msjla nerdeyse 2 yillik iliskiyide bitiremez diye düsünüyorum :44:

yani umarim sakadir....

ne tesadüfki böyle bi saka yapiliyor ve bu gercek cikiyor :53: cok ilginc ya...

açıkçası bana hiç şaka gibi gelmedi böyle bir durumda size soru sorması gerekirken nerden çıkardın bunu gibisinden aksine sana cevabını vermiş ve hoşçakal diyerek konuya da açıklık getirerek olayı bitirmiş.Bugün esra erolda da nişanlı çifte damat adayını bi kız aradı beni aldattın benle ilşkin var die o kızı da kandırma falan dedi adamın nutku tutuldu varsa öle bişey çık karşıma dedi sorguladı sizin ki sorgu bile sormadan öğrendiğinizi düşünerek açıklamış şaka olsa bu saate kadar zaten sürmez her insanın aklına gelmiyor her an 1 nisan şakası olabiliceği belki de bu senin gerçeği öğrenmen için allah tarafından bir lütuf...üzülme uzaktaki bir erkekten çok da güvenilir olmasını beklememek gerekir...

Benim anam vereediğim neden hala sustuğun.. Bize bu kadar yazıyorsun güzelim ara şunu azına geleni söyle susuyosun içine oturtuyosun konuş rahatla kavga et öğren kuşkuyla yatacağına çözümlerinle yat.. en azından yine msj at kısa öz " ne terbiyesiz adamsın " de bişi de susmak da ne yanlış yapıyorsun eğer şakaysa da bu kadar uzattığı içinde kız bence değilse de bana yaşattığın bu günü umarım sanada yaşatacak bir ........ bulursun de.. Sinir oldum adama yaa

bana sakaymis gibi gelmedi saka olsa bu kadar uzamazdi bence...adam firsat kolluyormus demekki bence 1 nisandanda haberi yoktu...belki snradan ogrenirde sakaya vurursa bilemem ama bana bole olsa artik supeye duserim...acaba varda once sazan gibi atlayip snrada 1 nisan sakasinami vurdu die...genede bilemeyiz tabi kimseyi de yonlendirmek gibi olmasin bu benim kendi nacizane fikrim...:nazar:

şaka yaptığını da söyleme tabi kıvırabilir yarın mutlaka ara sor böyle için için yer durursun ...adama bak ya insan sevdiğine şaka yapsa bile bu kadar uzatmaz şaka yaptğını biliyordum ve sana karşlılık böyle yazdım der gönlünü alırdı ....

ben olsam bu saatten sonra saka desede inanmam icime o kurdu düsürdükten sonra aninda deseydi neyse bu kadar uzadiysa altinda bisey ararim...

yaa kızım bı iaka yapmışsın kendi yaptığı şakanın içine sen düşmüşsün..o şaka yaptığını bu saate kadar söylemedi diyorsun peki sen söyledin mi?Biri bana böyle şaka yapsa bende beklerim kısa sa kısas içime kurt düştü diyorsun bence hiç kalbini bozma erkekler hemen evet seni aldatttım hayatımda biri var falan demezler kesin direk inkar ederler sevgilin de sana şaka yapıyor hiççç takma kafana ama çok güldüm senin de telaşlarına :9::9:

zaman ne kadar değişti.. şakalarda can yakıyor artık.. nereye gidiyoruz anlamıyorum.. ilişkiler ne kadar basitleşti.. yaşlandım sanırım aklım ermiyor artık.. :27:

Şaka olmasını ümit ediyorum, dün kanaldan birinde evlilik programında da benzer şaka yapılmıştı, nişanlı adama tel açıldı beni nasıl aldatırsın dendi şudur budur şaka olduğu ortaya çıktı ama benden abla tavsiyesi, kutsallarınızın üzerine, saygı duyduğunuz, kalbinizde sakladığınız, sevdiğiniz hiçbirşeyi şaka konusu yapmayın. Mesela hep deriz ya suyla şaka olmaz, ateşle şaka olmaz....Aşkla da şaka olmaz...Ya ne bileyim Yurtdışına gidiyorum,ya da bir yardım gönüllülerine katıldım şuraya gidiyorum falan deyin....Sen beni nasıl aldatırsın dersen cevabını da alırsın kardeşim. Aşkla sevdayla evlilikle, dinle, aile ile şaka olmaz.....Umarım çokkk berbat bir şakadır.

tüm cevaplara tek tek teşekkür ederim.İyi yada kötü yanımda birilerinin olduğunu hissetmek çok hoş.Hala ses yok Bugün arayacğm.Eğer ki doğruysa sözlerim canını acıtacak..Şaka kaka oldu gerçekten..Bundan sonra pek çok şeyin değişeceği aşikar..Yani kızlar şakamı gerçekmi bir türlü bilmediğim şey hala devam etmekte...

tüm cevaplara tek tek teşekkür ederim.iyi yada kötü yanımda birilerinin olduğunu hissetmek çok hoş.hala ses yok bugün arayacğm.eğer ki doğruysa sözlerim canını acıtacak..şaka kaka oldu gerçekten..bundan sonra pek çok şeyin değişeceği aşikar..yani kızlar şakamı gerçekmi bir türlü bilmediğim şey hala devam etmekte...
inşallah şakadır :18: Mutlak yaz canım çok merak ettim bende...

Back
X