• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1nisan şakası...gerçek olacağını nerden bilebilirdim?

Arkadaşım niye araya 3. bir kişi sokuyorsun ki herşey çorbaya döner böyle en iyisi aç telefonu hayatındaki kız kim? ne zamandır birliktesiniz.Bana hiç saygı duymadın mı? Bu ilişki böyle mi bitecekti diye sor.En azından kafandaki soru işaretlerini sil

içindekileri kus sonrası senin için daha kötü olur...sakın başkalarını karıştırma kuzeni kim de güvewniyosun daha çok gençsin insanlara güvenme...

ay ne tuhaf insanlarsınız hem sevgilin hem sen..bi tel açıp soramıcak kadar cesaretin yoksa aşık felan olma sen..buraya yazana kadar bi msj atsaydın sevgiline gerçek neyse öğrenirdin..sen böyle devam et ye bitir kendini

ne kadar saçma arkadaşının arkadaşı soracak:36:
diğer bir deyişle dıdımın dısııı:86:
eğer bir şey varsa al karşına konuş ilişkiniz sanırım yerine oturmamış daha yeni bir ilişki olmalı:96:

kesinlikle katılıyorum.
ortaokulda kaldı bu sordurmalar ettirmeler.
işin içine 3. leri karıştırmayın
birebir siz sorun ki sesinden mimiğinden tepkisinden ciddiliğini anlayın

yarın dogum gunun madem bı suprız hazırlarsa şaşırmam ama bu da esek sakası gıbı,gercekse de zamana ıhtıyacın var ınsan bırden kendını toparlıyamıyo

nedendir bilmem bana hala şaka gibi geliyo yada öylemi olmasını istiyorum acaba.anlamadığım zaten uzaksınız istese bitti der bitirirdi.hayırlısı olsun ne diyeyim...

bence çocuk şaka yapıyor kimse birden sazan gibi atlamaz aaa nerden biliyosun falan diye şaşıdığım sey sevgiline neden soramıyosun işin aslını bunu bile soramayacaksan neden sevgili olunur ki

bence de canım arayıp yüz yüze konuşmalısın. gerçekten böyle birşey de varsa onun ağzından senin duyman çok daha önemli böylece onu unutman da daha kolay olacaktır. inşallah böyle birşey yoktur bana da eşek şakası gibi geldi ya da öyle olduğuna inanamak istedim... beilki doğumgününde pat diye çıkar ya da bir süpriz yapar inşallah da öyledir içini ferah tut her ikisi de senin için hayırlı olacak çünkü bu durumda...

herhalde şaka yapıyo.yarında dogum günün.gelmiceni söylemiş ama sanırım gelecek süpriz yapacak..hoş bunu bi erkekten beklemek komik ama...böyle ollsa bari..

şaka olduğunu pek düşünmüyorum :2:

2-3 yıl önce ben de sevgilimin nabzını yoklayacak bir kaç laf etmiştim ve karşılığında çok ağır sözler duymuş,terkedilmiştim. şok olmuştum herhalde şaka yapıyor demiştim 3. yıldönümüzü kutlayacaktık. birsürü hazırlık yapmıştım kutlama için. ama hala yok yok şaka yapıyor herhalde bana çok büyük sürprizi var çok sevineyim diye böyle davrandı demiştim ... 2 gün bekledim çıt çıkmayınca şehirden uzaklaşmak için ailemin yanına gitmeye karar verdim (3. yıldönümümüzün olduğu gün) . benim sonradan haberim oldu kader denen şey bu olsa gerek o da ailesinin yanına gidiyormuş otobüslerimiz yan yanaymış :14:
ha bu arada şaka falan yokmuş her şey ciddiymiş .. ben saf saf kesin şaka yapıyor dediğimle kaldım

canım sana şimdi ne söylense üzerindeki şaşkınlık geçmeyecek biliyorum ama güçlü olmak gerek her daim... öncelikle bir sakinleş ve kesinlikle ara derim. insan mesajla ya da araya giren şahıslarla istediği cevapları elde edemeyebilir , hatta yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. yüzyüze gelme imkanın yok madem ara kendine güvenir bir şekilde konuş . gerçekle sen yüzleş iyi ya da kötü!!!
bak hem doğum gününmüş ..ben yıldönümümzde acaba yanıma gelecek mi diye beklememek için ailemle olmayı tercih etmiştim. bence sen de bir an önce girişimde bulun beklemek yerine, şaka farzetmek istediğimiz şeyde gerçeklik payı var ise buna benzer bir şey yap doğum gününü tek geçirme!

Son düzenleme:
şaka olduğunu pek düşünmüyorum :2:

2-3 yıl önce ben de sevgilimin nabzını yoklayacak bir kaç laf etmiştim ve karşılığında çok ağır sözler duymuş,terkedilmiştim. şok olmuştum herhalde şaka yapıyor demiştim 3. yıldönümüzü kutlayacaktık. birsürü hazırlık yapmıştım kutlama için. ama hala yok yok şaka yapıyor herhalde bana çok büyük sürprizi var çok sevineyim diye böyle davrandı demiştim ... 2 gün bekledim çıt çıkmayınca şehirden uzaklaşmak için ailemin yanına gitmeye karar verdim (3. yıldönümümüzün olduğu gün) . benim sonradan haberim oldu kader denen şey bu olsa gerek o da ailesinin yanına gidiyormuş otobüslerimiz yan yanaymış :14:
ha bu arada şaka falan yokmuş her şey ciddiymiş .. ben saf saf kesin şaka yapıyor dediğimle kaldım

canım sana şimdi ne söylense üzerindeki şaşkınlık geçmeyecek biliyorum ama güçlü olmak gerek her daim... öncelikle bir sakinleş ve kesinlikle ara derim. insan mesajla ya da araya giren şahıslarla istediği cevapları elde edemeyebilir , hatta yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. yüzyüze gelme imkanın yok madem ara kendine güvenir bir şekilde konuş . gerçekle sen yüzleş iyi ya da kötü!!!
canım cok kotu bı durum gercekten baska bırı mı varmıs

kısmen evet , o aralar sadece gözüne kestirmiş sanırım . detayları ben aylar sonra kızın kendisinden öğrendim hala da arkadaşız çok garip ..

gelişmeler nedir çok merak ettim umarım şakadır sonucu bildir

çok kötü bir durum.. benzer bir durum başıma gelmişti.. laf olsun diye çok eskiden sevgilime "bu iş bitsin artık mesafelerle olmuyor" demiştim o da bana "evet yürümeyecek vs. hoşçakl" tarzı şeyler yazmıştı.. o zaman lisedeydim falan ama inanılmaz üzülmüştüm.. sonra ben dil dökmüştüm barışsın diye tabi bu olay 17-18 yaşlar.. çocuklukmuş şimdi gülüyorumm ıyy ben nesini sevmişim diye.. bir süre sonrada başka bir sebepten ayrılmıştık unutmuştum sonrada:1: pek şaka gibi değil ama al sana şaka demişte olabilir.. ama bence sakın msj atma o da sana ben de sana şaka yapmıştım derse içinde hep bir şüphe kalır... seni kemirir.. çok kötü bir durum evet çok çok kötü ama hayatta herşey bizim için.. insanların ne kdar acımasız olabileceğini.. karşındakinin de bir insan olduğu gerçeği unutabildiklerini çok sene önce öğrendim.. o yüzden sadece bu gibi yazılarda yaralarım sızlar.. ama şaşırmamm.. yine de umarım şakadır.. bizede haber ver mutlka canım..
sevgiler..

Son düzenleme:
banada ilk okuduğumda şaka gibi geldi ama bukadar zaman geçmesi enteresan:26:

acaba sevgilin böyle bi şaka yapacağını duyduda, sana böle bi şaka yaparak ders mi verio:26:

konu sahibi arkadaş umarım yazarsın gelişmeleri çok merak ettim gerçekten

Back
X