• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1nisan şakası...gerçek olacağını nerden bilebilirdim?

Şimdi düşündüm de, bence şaka bu. İnsan pat diye atlamaz nerden öğrendin diye. Saçma geldi bana. Her insan ilk önce anlamadım ben ne diyorsun der :S Yani aldatıyo olsa aldatmıyo olsa bile. Şahsen ben aldatıyo olsam, bana gelip dese senin gibi. Nerden öğrendin demem. Ne dediğini anlayamadım ben derim. Salağa yatarım baktım elinde kozları var aa derim öğrenmiş açılırım, dökülürüm :1: Ve eğer aldatmıyorsam bana gelip böyle bir şey dese, ne diyorsun sen ya anlamadım ben ne demek istediğini senin tarzı biraz ters konuşurum. Yani hiçbir durumda aa nerden öğrendin ya der gibi hemen nerden öğrendin demem. Kimsenin de diyeceğini sanmıyorum. Bu nerden öğrendin 'de bir alay söz konusu. Ben birazcık psikolojiden anlıyorsam bu durum böyle. Ve bu bir şaka :27: :27: :27:

Ne kadar sabırlıymışsın arkadaşım. Ben bu saate kadar bin kere arardım. Zaten işin aslını öğrenmeden ne su içebilirim ne yemek yiyebilirim ne uyuyabilirim. Kısaca hayatım felç olur. Tebrik ederim sağduyunu.

İlk okuduğumda şakadır diye düşündüm açıkcası senin üstüne şaka yapıyordur diye düşünüm
2 günde uzamaz ama bir şaka.
Anlayamadım hiçbirşey

walla elimde degil merak ediyorum ya :1: şaka olsada necok şey kaybettiler 1günde...ikiside herhangi bi tepki vermediyse. helal olsun diyorumm :61:

ara konuş mademde bizimde merakımıza son ver..ben olsam ortadan ikiye çatlamıştım şimdi..aramadan sormadan bilemezsin..

Tüm KK olarak merakla senin cevap vermeni bekliyoruz şuan :)
Ama açıkcası farklı şehirlerde olmak ilişki açısından çok kötü. Bende farklı şehirden biriyle çıktım 1 seneye yakın. Sadece yazları görüşüyorduk oda 5 10 gün felan. çok seviyordum. sonradan ayrıldık ayrıldıktan sonra bi sürü şeyini öğrendim beni aldatmış defalarca baskalrıyla konusmus falan. sağlıklı değil o yüzden başka yerlerde olmak. Gözünün önünde değil yaptığı şeylerden haberin olmaz kim bilir neler yapıyordur orda. bence şaka değil şaka olmasa da uzamaz yani bu kadar başından atmış olabilir. Yada gercekten var öyle bişey. Ama bide dedin ya yarın doğum günüm diye belkide süpriz yapıyordur sana otobüse binip gelecektir yanına birden karşına çıkacak süpriz falan diye... Tabi öyle erkekler var mı orasıda tartışılır hakkında hayrlısı canım ya..

kızlar tüm gün bişey yapmamıştı ben biara telime baktım aramış dönmedim sonradan biliyorum akşam arayacak tekrardan doğum günümü kutlamak ıcın o zaman sorcm çünkü eğer şakaysa bu kadar uzatılmaz.Canım bu denli yanarken sesini duyasım yok.. Ama akşam konustuktan sonra size mutlaka söyleyeceğim bu iğrenç bir şakamı yoksa acımasız bir aldatmamı Bazı arkadaşlar sert çıkmış.Anlıyorum belkı bende sizlerin yerınde olsam aynı tepkıyı verırdım.Ama ınanın karsımdakı kısıye yaklasık 2yılımı verdım.Deli gibi güvendim.Şu zamana kadar şüphem bile olmadı kalkıp bu tepkiyle karşılasıyorum.Şaşırdım kırıldım.Sessiz kalmak istedim nasılsa o öyle yada böyle bana geri dönüp açıklama yapacak diye ki tutuşmaya başladı . Aradı eminim tekrar arayacak ve açıcam.Öğrenicem derdini..Umarım kandırılmamışımdır.Umarım saf yerine konulmamışımdır.Hepinize tek tek teşekkür ederim cevaplarınız için..

beni aramışsın ? falan yazabilirsin
ay yok sen bilirsin ne istersen onu yap ama asla şaka yaptım deme o desin o derse bile hemen söleme sende.. ne olursa olsun şaka ya da değil umarım hakkında hayırlıs olur gelişmeleri bize yaz :)

kızlar tüm gün bişey yapmamıştı ben biara telime baktım aramış dönmedim sonradan biliyorum akşam arayacak tekrardan doğum günümü kutlamak ıcın o zaman sorcm çünkü eğer şakaysa bu kadar uzatılmaz.Canım bu denli yanarken sesini duyasım yok.. Ama akşam konustuktan sonra size mutlaka söyleyeceğim bu iğrenç bir şakamı yoksa acımasız bir aldatmamı Bazı arkadaşlar sert çıkmış.Anlıyorum belkı bende sizlerin yerınde olsam aynı tepkıyı verırdım.Ama ınanın karsımdakı kısıye yaklasık 2yılımı verdım.Deli gibi güvendim.Şu zamana kadar şüphem bile olmadı kalkıp bu tepkiyle karşılasıyorum.Şaşırdım kırıldım.Sessiz kalmak istedim nasılsa o öyle yada böyle bana geri dönüp açıklama yapacak diye ki tutuşmaya başladı . Aradı eminim tekrar arayacak ve açıcam.Öğrenicem derdini..Umarım kandırılmamışımdır.Umarım saf yerine konulmamışımdır.Hepinize tek tek teşekkür ederim cevaplarınız için..

hayatımda gördüğüm en ketum insansın
hatta en ketüm çift bir de değil 2 tane
şaşırdım valla sakinliğine enteresan:53:

böyle serin kanliliktan bende istiyorum..iyi durmussunuz ben olsam böyle durmazdim..
sahsen saka yapilinca hemen söylenir saka diye,bence saka diye beklemeyin bizde yaptik zamaninda saka maka ama aninda söyledik aninda söylendi yani böyle uzun süre beklenmez ki...
sen bir mesaj atsaydin evet dinliyorum anlat diye anlamiyorum ki ne olacaksa olsun yani sizde ne oldugunu ögrenmis olurdunuz.bu kadar beklemek insani mahveder ya

valla ne sabır varmiş sizde... bız nışanlıyken bır sorun yaşamiştik. eşim benı ikna etmek için iş toplantısı için gittigi antalya dan ucaga bınıp gelmişti.. ve iki saat sonra geri dönmuştu.. ben gece gelmesini bile bekleyememiştim...
tebrık edıyorum sizi..

bu arada burcunuz nedir..

ay sabahtan beri bu konuyu okuyorum ne oldu diye hala tık yok.
ben burda çatladım anam aaa, ne sabır varmış sizde. ben olsam delirmiştim, krizlerdeydim herhalde

saka 1nısanda yapılır
yanı 2,3 nisanda devam etmemesi lazım degilmi?
bak şimdi bende merak ettm
sabrınıza hayranımm

mesaj sttı konusmak ıstemıomusun dıe beni aldattığını dinlemek cazip gelmio dedım oda tmam rahatsız etmem artk dedı snra tmam ara dedım yok ben kendimi düşük küçüremem daha fazla karsnda falan dedı ya smdı ara yada hiç arama dedım msj attı smdı bi düşüniim 5 dk zor bi karar tabı dedı ne bu ya bu adam böyle değildi.Sıkıyorum kendmı çok fena

Back
X