1oo kg civarı hamile kalanlar gelin beraber atlatalım bu gunlerı

balbocegimmm

RABBIM HERŞEYİN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
647
0
96
43
İstanbul
kızlar ben 111 kg ıle hamıle kaldim anne olmayı çok ıstıyorum ama hep dedıler zayıfla dıye ama olmadı ışte şımdı kafamı taşlara vuruyorum ama ne fayda benım durumumda olan arkadaşlarım gelın beraber gun gun paylaşalım sıkıntılarımızı yedıklerımı yaptıklarımı paylaşalım destek olalaım bırbırımıze bızı bızden başka kımse anlamaz

merhaba canım kimse cevap yazmamış bizim gibi hamileler pek yok sanırım ben de 112 kilo olmuşum doktor tarttı en son...insülin direncim var benim ilaç kullanıyordum..onu da kesmek zorunda kaldık hamile kalınca..sen kaçıncı aydasın ?

ayyy evet bende hamileyim ve 88 kiloyum 7 haftalık hamileyim. inşallah fazla almam kilo. ama hiç midem falan bulanmıyor hiç aslında bulansaydı kilo verebilirdim herkes hamile kalınca verirsin diyodu ama benim midem bulanmayacak galiba bendede insülin direnci var maalesef bende ilacı kestim hamile kalınca.
inşallah sağlıkla bebeğimizi kucagımıza alırız.siz kaçıncı aydasınız???

tatlım ben 6.haftanın içindeyim..geç döllenme olmuş..sat . 7 nisan çünkü..bana da kilo almazsın ve karnında çok büyümez dediler...benim çok bulantım oluyor yemek falan yapamıyorum ama olsun herşeye razıyım sağlıklı olsunda meleğim sağlıkla doğsunda....

sıkmayın akın canınızı keşke ideal kiloda hamile kalınsa ama olmadımı olmuyo benim kuzenim 108 kiloyla hamile kaldı 122 kiloyla doğum yaptı hemde sezeryanla ne şekeri çıktı ne tansiyonu nede ymesine dikkat ettru saolsun bol bol vitamin ve kan hapı vererek dahada kilo almasına sebep oldu hopluyodu zıplıyodu hiç ağırlaşmadı bütün evi kaldırıyodu son ayında sezeryanla doğum yaptı ertesi gün kalktı ben 70 kiloyyl hamile kaldım 85 kiloyla doğum yaptım onujn kadar kolay geçmedi dikişlerimde problem çıktı onun kadar hareketli de değildim hamileyken canınızı sıkmayınn umarım doğumdan sonra kolayca verirsinizz kilolarınızı

ayyy evet bende hamileyim ve 88 kiloyum 7 haftalık hamileyim. inşallah fazla almam kilo. ama hiç midem falan bulanmıyor hiç aslında bulansaydı kilo verebilirdim herkes hamile kalınca verirsin diyodu ama benim midem bulanmayacak galiba bendede insülin direnci var maalesef bende ilacı kestim hamile kalınca.
inşallah sağlıkla bebeğimizi kucagımıza alırız.siz kaçıncı aydasınız???

merhaba bende yeni hamişim daha doktora gitmedim narbanu diğer topikte görmüştüm seni ocak annelerinde bende yaklaşık 90 kiloyum mide bulantım var çok sık deil ama var... bakalım nasıl olcak inşlhh ilk gebeliğimde olduğu gibi 10 kilo verip 30 kilo almam :))):49: ilk gebeliğimde 68 den 58 düştüm bi aldım 91 le doğum yaptım:nazar:

cnm bende 7 ayımdayım toplamda 5.5 kilo aldım çok kilolu değilim ama genede kontrol ediyorum bu hafta doktora gittiğimde oğlusumun 1.5 kilo oldugunu döyledi yani kiloyu ben almıyomuşum bu iyi bir durum bence hiç stres yapma ama abur cuburdan kesnlikle uzakdur çok ekmek tüketme bolbol meyve yeşillik ,peynir vs. süt al protein oranı yüksek seyler ye

selam arkadaşlar.. bende obez bir hamileyim 8. aydayız 117 ile hamile kaldım şimdi 118 kiloyum .. çok şükür mide bulantıları ile 5 kilo vermiştim ..insülin direncim vardı . hamilelikten önce ilaç hamilelikten sonra insülin kullandım .. şeker konusunda bir sorun yaşamadık bu sayede..son ayı da az kilo ile kapatırsak çok iyi olacak ..derken karaciğer sıkışmış enzimler bozulmış aşırı kaşınma vardı . herkes olur hamilelikte önemli değil dedi ama aslında önemli bir sorun olduğunu öğrendim
bunun içinde ilaç kullanıyorum şimdi .. düzelmezse dr. çocuğu erken almak zorundayız dedi.. inş. düzelir zamanında gelir kendinize dikkat edinn hareketli olmaya çalışın sorunsuz bir hamilelik yaşarsınız inş. herkese sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbimm.. :71:

Back
X