1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

ben kendimi hatırladığım yaştan beri kedilerle büyüdüm çocuk gelişimi ve psikolojisi için hayvan en iyi yardımcı. evine alamasanda artık yemeklerini bi köşeye bıraksan bir kap ta su, daha ne olsun ki çünkü artık çöp bile bulamıyorlar..
haklısın canım...anne baba sevince çocuklar da seviyorlar oğlum da kızım da kedi köpek görünce bayılıyorlar hemen okşamaya başlarlar hatta birkeresinde yine yavru kedi almıştık kızım o zaman 3 yaşın da filandı babamız iş nedeniyle siirtteydi kızım hayvanı hiç kucağından indirmediği için kediceğiz kapıyı ilk bulduğu anda kaçmıştı fazla ilgi de sıkıyor sanırım kedileri onlar zaten çok özgür yaratıklar :)

günaydın kızlarr dün akşam evde yemek yemicem demiştim misafir vardı tatlı getirmiş herkes yerken bende yedim. Tam 5 tane baklava. niye böyle insanlıktan çıktım bilmiyorum. yürüyüşte yapamadım. yazıklar olsun bana. :KK64:
sabah kahvaltım
saat 6 buçuk 1 mandalina
saat 8
1 fincan sade nescafe
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 k.k peynir
roka nane
aşırı üşüyorum diyetten midir soğuktanmıdır bilemedim.

Canim benim hepimiz yapabiliyoruz boyle seyleri ama genede dozunda birakmak lazim kendimiz icin baksana o kadar dikkat ettigimiz halde gram gram gidiyor almasi cok kolay malesef ben diyorum bundan sonra yari aç gezicez herhalde ancak oyle gidecek iyisimi herşeyden yiyelim ama tadımlık tamamen kesmeyelim ama bir tane alınca bırakabilelim bizim en büyük hatamiz bu irademiz yok bir taneden sonra hadi birtane daha yiyvereyim birsey olmaz diyoruz ben artik bunu yapmıyorum ve elimden geleni yapicam Sende arkadasim bugun bol su ic biraz hareketini artir bencede ton baligi fikri guzel ogleye Bak yarisiyoruz haaaa unutma:)
Gunaydin canım oruç olmama rağmen kendimi çok enerjik hissediyorum:KK76:

Bende iftarimi kahvalti ve haslanmis yumurtayla yaptim tam bugday ekmegi yedim birazda.sonra sizde olan o komsudan maalesef bende de var banada asure getirmiş birazcik yedim neyseki sekerini az koymuş bide ben cok karisikti annemin yaptiginin disinda asure yemiyorum.iki dilim ananasimida yedim ve tekrar bugunun orucuna niyetlendim.bu ayi oruclu gecirmeyi dusunuyorum insallah.malum borcum cok birikti,

Bende cok seviyorum suan tayin isimiz var o yuzden alamiyorum bizimle heder olmasin .oglusumla bana arkadas olsun oglum hayvanlari severek buyusun istiyorum bende.dedemin var yaklasik 10,15 tane ama onlar sokaktaki kedileri aliyorlar beslemek icin .
en güzeli zaten sokak hayvanlarını beslemek bence ben petshoplara karşıyım zaten..

Canim benim hepimiz yapabiliyoruz boyle seyleri ama genede dozunda birakmak lazim kendimiz icin baksana o kadar dikkat ettigimiz halde gram gram gidiyor almasi cok kolay malesef ben diyorum bundan sonra yari aç gezicez herhalde ancak oyle gidecek iyisimi herşeyden yiyelim ama tadımlık tamamen kesmeyelim ama bir tane alınca bırakabilelim bizim en büyük hatamiz bu irademiz yok bir taneden sonra hadi birtane daha yiyvereyim birsey olmaz diyoruz ben artik bunu yapmıyorum ve elimden geleni yapicam Sende arkadasim bugun bol su ic biraz hareketini artir bencede ton baligi fikri guzel ogleye Bak yarisiyoruz haaaa unutma:)
yok unutmadım yarışıyoruz tabiki 42 beden pantolonumu getirdim ilk etap onun içine girmek sonrası 38 beden olsun inşallah

kızlar vücut tipleriniz nasıl mesela benim armut tip kalça ve basende yoğunlaşıyo aldığım kilolar hep. ilk defa geçen sene göbeğimde oldu
o da kullandığım ilaçtan sanırım

Gunaydin baciskolar saolun
inşallah ben hasta olmam birkaç gündür halsizlik var ama regli olacağım içindir diye düşünüyorum inşallah gribe çevirmez ..
kahvaltımı yazayım oğlum kuru kuru öksürüyor ne yapabilirim ya ballı süt verdim karabiberli pekmez içirdim daha çok arttı ökrürügü sanırım çıkarmaya çalışıyo ..doktora götürmek istemiyorum hemen antibiyotik yazıyolar :KK43:
kahvaltım
1 çb leblebi (ekmeğim bitmiş )
1 kk peynir
5 zeytin
yarım minik mandalina
yarım domates
yeşilçay
canim bu senenin mikrop tipinden dolayi oksuruyor oglun sert ve kuru sekilde degilmi ? O yuzden birak oksursun buara balli sut degil sadece bal yedir ustune su falan icirme bir muddet oksurugun verdigi hasari giderir hemde kesilmesine yardimci olur. Ayrica zeytinyagini isitip icine karabiber atip kavur iliyinca sirtina sur gazete kagidi yada kagit havlu ky ustuneki etraf batmasin iyi gelir.
tamam ab.ler kotu ama sen genede dikkat et cunku yuksek ates yapiyor bu seneki :KK64:
cok konustum kusura bakma mesleki manyaklik benimki :-)

meraba kizlar dunden beri yazamadim fazla malum biraz yogunum, ama yazilanlari okudum ve hasta olan herkese rabbim sifa versin oruc tutanlara allah kabul etsin diyorum bende tutucaktim ama reglim malesef
yediklerime gelince dunu ne siz sorun ne ben soylim cok karisik oldu ama yinede fazla yemedim , bu sabah bir tost yedim ve sade bi kahve ictim ogle de biraz bulgur pilavi ve et sote yicem insallah bende durumlar boyle

meraba kizlar dunden beri yazamadim fazla malum biraz yogunum, ama yazilanlari okudum ve hasta olan herkese rabbim sifa versin oruc tutanlara allah kabul etsin diyorum bende tutucaktim ama reglim malesef
yediklerime gelince dunu ne siz sorun ne ben soylim cok karisik oldu ama yinede fazla yemedim , bu sabah bir tost yedim ve sade bi kahve ictim ogle de biraz bulgur pilavi ve et sote yicem insallah bende durumlar boyle
Benim ailem memleketten ziyarete geldiğinde genelde ipin ucunu kaçırırım.Tabi annemin getirdiklerine dayanmak çok zor oluyor.
sen maşallah kontrollü gidiyorsun :)

Benim ailem memleketten ziyarete geldiğinde genelde ipin ucunu kaçırırım.Tabi annemin getirdiklerine dayanmak çok zor oluyor.

canim benimkiler daha gelmedi yarin geliyorlar artik bakalim yarin biraz kacirabilirim ama yine de fazla olmamasina gayret edicem

öksürük için
1- siyah turpun altını ve ağzını kesip ortasını hafif 1k kadar oyup içine 1k bal üstüne de az toz zencefil atıp bir bardağın ağzına yerleştir. kestiğin parça ile ağzını kapa bardağa biriken suyu sabah akşam 1k içirebilirsin.
2- bir kök taze zencefili soyup zulyen doğra 1 limonu küçük küçük doğra ikisini bir kavanoza al üstünü kaplayana kadar bal koy. buz dolabında 1 gece beklet ertesi gün 1k yine sabah akşam verebilirsin bu karışım buz dolabında saklanıyor yalnız.
3- 1 kase bala 1tk toz zencefil 1tk toz zerdaçal koyup karıştır yine 1 tk sabah akşam verebilirsin.
1.ve 2. yöntem 3e nazaran daha etkili oluyor benim çocuklarımda.
4- sırtına biberiye yağı sürebilirsin. benim kızı kaşındırdığı için sürmedim sonra ama kızın bünyesi alerjik benim belki seninkiler de öyle olmaz.
5- bunu her kış yapıyorum virüsleri öldürmek için çok etkiliymiş. ve nefes te açıyor tabi kaynayan suyun içine 4-5 damla okaliptus yağı damlat odayı onun buharıyla kapla ben ketılın ağzı açık bırakıp yapıyorum bu işlemi..
çok geçmiş olsun canım...
saol canım 2 numaranın methini çok duydum deneyeceğim geçmesse hepsini tek tek denerim tekrardan saol :KK68:

Canim balli zencefil cok iyi geliyor (tecrubeyle sabittir:))zaten olsurugu kesmemek gerekiyormus birak cikarsin gecmis olsun tekrar
kesmemek gerektiğini bilmiyordum canım demek öyle saol

Wetucum Bende hesapladim mayis ayinda bitiyor vermem gereken 24 kilo var ayda 4 kilodan 6 ayda bitiyor ben her ihtimale karsi durmalarla birlikte hesaplayinca haziran diyorum hadi iinşallah
ne bitiyo kız biz diyet yapmıyoruz ki sağlıklı besleniyoruz artık ömür boyu dikkat edicez böyle gidicez arkadaşlığımız 1 sene sonra bitmesin pazara kadar değil yani sürekli takipte olalım :KK51:

kızlar vücut tipleriniz nasıl mesela benim armut tip kalça ve basende yoğunlaşıyo aldığım kilolar hep. ilk defa geçen sene göbeğimde oldu
o da kullandığım ilaçtan sanırım
benimki bildiğin yarım dünyaa tipi :rolleyes::rolleyes:elmayım ama bildiğin mildigin gibi bi elma değil ben hormaonlu elmayım :KK45:

Kızlar Ayça Kaya'nın web sitesinde başarı hikayelerini önce ve sonra resimleriyle vermişler.Mükemmel kilolar verilmiş.Motive edici bakmanızı tavsiye ederim :KK66:
sürekli takipteyim birde f.cedeki sayfasından takip ediyorum nerde çıkıcak yaptığı yemekler felan iyi oluyo bayııyorum hatuna yaa bence bizden biri gibi davrandığı için bu kadar çok seviliyo alçak gönüllü olduğu için

canim bu senenin mikrop tipinden dolayi oksuruyor oglun sert ve kuru sekilde degilmi ? O yuzden birak oksursun buara balli sut degil sadece bal yedir ustune su falan icirme bir muddet oksurugun verdigi hasari giderir hemde kesilmesine yardimci olur. Ayrica zeytinyagini isitip icine karabiber atip kavur iliyinca sirtina sur gazete kagidi yada kagit havlu ky ustuneki etraf batmasin iyi gelir.
tamam ab.ler kotu ama sen genede dikkat et cunku yuksek ates yapiyor bu seneki :KK64:
cok konustum kusura bakma mesleki manyaklik benimki :-)
zeytinyağını hemen deniycem çok saol canım :KK68:

işte bittiğim an ne memlekete gidince nede memlkettekiler gelince irade felan kalmıyor bende lütfen ben zayıflayana kadar kimse gelmesin evime vede bende gitmiyim korkulu rüyam :KK43:
Bagirsaklari iyi calistiriyor , yag yakiminda etkili metebolizmayi hızlandırıyor. bazi seflerden bile cok yagli seyler yediginizde aci tüketin dediklerini duydum. Ustelik kimyon koyuyorum ben biraz siskinligide aliyor. Pul biber i illa ayrana degil yedigin yemeklere salatana da ekebilirsin ama ayran vucuda almanin en kestirme yolu:)
bu sayfada öğrendiğim en güzel şey bu oldu saol canım pulbibersiz kimyonsuz yemiyorum artık yagurdumu :KK19:

Gunaydin canım oruç olmama rağmen kendimi çok enerjik hissediyorum:KK76:
Masallah allah kabul etsin bizede dua et sağlıklı sağlıklı zayıflayalım inşallah :D

ara .
sade kahvem
1 kare bitter
10 badem

öğle
8 yk susuz taze fasulye
3 yk pulbiberli kimyonlu yoğurt

ara
2 si bi arada nescafe
3 yk nar

kızlar birde demeden edemeyeceğim dün ve önceki gün oruçluydum yaa iki günde 500 gr vermişim normalde oruçtuttugum dönemde kilo aldığım için çok sevindim sabahtan beri içim içime sığmıyor Allah kabul etsin allah rızası için tutuyorum ama üstüne kilo vermiş olmakta süper oldu

Herkese selam,

Tam okuyamadım geçmişi.
Dünden beri zaten kötüydüm, bugün de çok stresli bir olay yaşadım şu an başımı taşıyamıyorum resmen o kadar ağır ki.
Diyeti bozmadım çünkü ben stresliyken hiçbir şey yiyemiyorum. Sabah yemedim kahvaltı, öğle yemeğini de bitiremedim. Kendime gelmeye çalışıyorum yine metabolizmam duracak. Nefret ediyorum bu huyumdan ne zaman stresli olsam ya da üzülsem mideme kilit vuruluyor resmen.

saol canım 2 numaranın methini çok duydum deneyeceğim geçmesse hepsini tek tek denerim tekrardan saol :KK68:

kesmemek gerektiğini bilmiyordum canım demek öyle saol

ne bitiyo kız biz diyet yapmıyoruz ki sağlıklı besleniyoruz artık ömür boyu dikkat edicez böyle gidicez arkadaşlığımız 1 sene sonra bitmesin pazara kadar değil yani sürekli takipte olalım :KK51:

benimki bildiğin yarım dünyaa tipi :rolleyes::rolleyes:elmayım ama bildiğin mildigin gibi bi elma değil ben hormaonlu elmayım :KK45:

sürekli takipteyim birde f.cedeki sayfasından takip ediyorum nerde çıkıcak yaptığı yemekler felan iyi oluyo bayııyorum hatuna yaa bence bizden biri gibi davrandığı için bu kadar çok seviliyo alçak gönüllü olduğu için

zeytinyağını hemen deniycem çok saol canım :KK68:

işte bittiğim an ne memlekete gidince nede memlkettekiler gelince irade felan kalmıyor bende lütfen ben zayıflayana kadar kimse gelmesin evime vede bende gitmiyim korkulu rüyam :KK43:
bu sayfada öğrendiğim en güzel şey bu oldu saol canım pulbibersiz kimyonsuz yemiyorum artık yagurdumu :KK19:

Masallah allah kabul etsin bizede dua et sağlıklı sağlıklı zayıflayalım inşallah :D

Canim orasi Allah In izniyle oyle tabi buraya girmemissem ya basima bir is gelmiştir ya da paketim bitmiştir:) haziranda hedefime ulasacagim insallah onu demek istiyorum

Bende senden herseyi maydanoz lu yemeyi ;) nehirden de turk kahvesi ni saat 11 civari içmeyi ogrendim.

Herkese selam,

Tam okuyamadım geçmişi.
Dünden beri zaten kötüydüm, bugün de çok stresli bir olay yaşadım şu an başımı taşıyamıyorum resmen o kadar ağır ki.
Diyeti bozmadım çünkü ben stresliyken hiçbir şey yiyemiyorum. Sabah yemedim kahvaltı, öğle yemeğini de bitiremedim. Kendime gelmeye çalışıyorum yine metabolizmam duracak. Nefret ediyorum bu huyumdan ne zaman stresli olsam ya da üzülsem mideme kilit vuruluyor resmen.

Canim hosgeldin, neden streslisin ki ne oldu?
Basdonmelerini babana soracaktın ne oldu? Keske bir doktora gorunup tahlil yapsaysaydin ne oldugunu bilirdin. yinede birseyler yemeye calissan hem acliktan da rahatsiz olabilirsin.hem metabolizma durmasin diyede ama en onemlisi sagligin icin.. Rabbim yardim etsin

Back
X