1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bende tam sana yaziyordum:) yazıklar olsun demenden ötürü kizacaktim:KK20:
Kendine değer vermeden hiçbir şeyi telafi edemezsin ki..
Bugun hic bir yemegimizden kismayalim oncelikle oglen menun nedir?? ona gore belirleyelim nasil bir yol izleyeceğini
bugün ya hazır çorba yapabilirim yada bulgur pilavı yoğurt ve yeşillik heh az önce su almaya bakkala gittim ton balığı gördüm o da bir alternatif

Son düzenleme:
bugün ya hazır çorba yapabilirim yada bulgur pilavı yoğurt ve yeşillik

Canim bence bir kepce hazir çorba, bir kepçe bulgur pilavi yanina bol yesillik tuketebilirsin ekmek yok

Ara ogun olarak bol pulbiberli bir bardak ayran

Yine ara sekersiz turk kahvesi yaninda kuru meyve olabilir

Aksam icinde anneciginden sebze yemegi istersin yaninda 1-2 dilim ekmek

Aksam 20 dk lik bir yürüyüşle basla. Cok hizli girdin gecen gun bence iyi degil bu hafta hergun 20 dk lik bir yürüyüş yeterli
Yürüyüş sonrasi engec 8 de bardak sut ic seviyorsan tarçınlı olabilir ve gunu bitirirsin
Ve bugün en az iki kupa yesil cay iciyorsun ki usumeyesin. .
Bence ayrica kan degerlerine en kisa zamanda baktır üşümen ondan olabilir

Canim bence bir kepce hazir çorba, bir kepçe bulgur pilavi yanina bol yesillik tuketebilirsin ekmek yok

Ara ogun olarak bol pulbiberli bir bardak ayran

Yine ara sekersiz turk kahvesi yaninda kuru meyve olabilir

Aksam icinde anneciginden sebze yemegi istersin yaninda 1-2 dilim ekmek

Aksam 20 dk lik bir yürüyüşle basla. Cok hizli girdin gecen gun bence iyi degil bu hafta hergun 20 dk lik bir yürüyüş yeterli
Yürüyüş sonrasi engec 8 de bardak sut ic seviyorsan tarçınlı olabilir ve gunu bitirirsin
Ve bugün en az iki kupa yesil cay iciyorsun ki usumeyesin. .
Bence ayrica kan degerlerine en kisa zamanda baktır üşümen ondan olabilir
tamam ama listeyi şöyle düzenleyebiliriz öğlen çorba veya bulgur pişirebilirim ikisi birden zor müşterinin ne zaman gelip ne kadar oyalacağı belli olmuyor. yeşil çayın birini birazdan içiçem, akşam genelde 8 buçukta çıkıyorum eve gidince ananemle biraz ilgileniyorum. 3 köpeğim 2 kedim var onların yemeğini hazırlıyorum. odama çıkmam saat 10 buçuğu buluyor. çok uzattım yani çok düzenli bi hayatım yok :110:

Günaydın kızlar
Ben bugün yine oruçluyum.
Miladcım bu pulbiberli ayran metabolizmanı ma hızlanması için mi....
Bagirsaklari iyi calistiriyor , yag yakiminda etkili metebolizmayi hızlandırıyor. bazi seflerden bile cok yagli seyler yediginizde aci tüketin dediklerini duydum. Ustelik kimyon koyuyorum ben biraz siskinligide aliyor. Pul biber i illa ayrana degil yedigin yemeklere salatana da ekebilirsin ama ayran vucuda almanin en kestirme yolu:)

İftar menumu yazayim cikayim cocuklarim hasta oldular .oksuruyolar ve atesleri var ilgi bekliyorlar
4 yk tavuk sote
Salata
Yarim simit krem peynirli
3 kasik asure
1 isirik halka tatli
canım çok geçmiş olsun tam hastalık zamanları bu zamanlar her yerde salgın var :(

bugün ya hazır çorba yapabilirim yada bulgur pilavı yoğurt ve yeşillik heh az önce su almaya bakkala gittim ton balığı gördüm o da bir alternatif

Yani..bol yesillikli bir tonbalik salatası (yagsiz tabi) yanina bir dilim ekmek super olur

Günaydınn
Dün 3 kilo vermiş olmanın gazıyla güne süper başladım. Bugün oğlumun doğumgünü. 7 yaşına girdi. Ben ona hamile olduğumda 93 kilodum. Şimdi 96. 7 yıl bana 3 kilo katmış:)) Kızıma hamile kaldığımda ise yani 10 yıl önce 83 kiloydum. Ahhh o kilolara inebilsem keşke. Ama hayal değil. Bu azimle devam. Bi de spor yapabilsem. Varis operasyonu geçirdiğim için hala yürüyüş yapamıyorum. Doktorum 1 hafta daha sonra dedi. Bakalım haftaya nasıl olacak kilolar:))

öksürük için
1- siyah turpun altını ve ağzını kesip ortasını hafif 1k kadar oyup içine 1k bal üstüne de az toz zencefil atıp bir bardağın ağzına yerleştir. kestiğin parça ile ağzını kapa bardağa biriken suyu sabah akşam 1k içirebilirsin.
2- bir kök taze zencefili soyup zulyen doğra 1 limonu küçük küçük doğra ikisini bir kavanoza al üstünü kaplayana kadar bal koy. buz dolabında 1 gece beklet ertesi gün 1k yine sabah akşam verebilirsin bu karışım buz dolabında saklanıyor yalnız.
3- 1 kase bala 1tk toz zencefil 1tk toz zerdaçal koyup karıştır yine 1 tk sabah akşam verebilirsin.
1.ve 2. yöntem 3e nazaran daha etkili oluyor benim çocuklarımda.
4- sırtına biberiye yağı sürebilirsin. benim kızı kaşındırdığı için sürmedim sonra ama kızın bünyesi alerjik benim belki seninkiler de öyle olmaz.
5- bunu her kış yapıyorum virüsleri öldürmek için çok etkiliymiş. ve nefes te açıyor tabi kaynayan suyun içine 4-5 damla okaliptus yağı damlat odayı onun buharıyla kapla ben ketılın ağzı açık bırakıp yapıyorum bu işlemi..
çok geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:
tamam ama listeyi şöyle düzenleyebiliriz öğlen çorba veya bulgur pişirebilirim ikisi birden zor müşterinin ne zaman gelip ne kadar oyalacağı belli olmuyor. yeşil çayın birini birazdan içiçem, akşam genelde 8 buçukta çıkıyorum eve gidince ananemle biraz ilgileniyorum. 3 köpeğim 2 kedim var onların yemeğini hazırlıyorum. odama çıkmam saat 10 buçuğu buluyor. çok uzattım yani çok düzenli bi hayatım yok :110:
ayyy ne güzel yaaa ben kedi hastasıyım ama çocuklardan dolayı eşim kedi beslemek istemiyor:( eskiden öğrenciyken ,bekarken sokak kedilerini yavruyken alır beslerdik tabi onlar büyüyünce bizi terk ederdi sokak kedilerinde öyle bir dürtü var sanırım 3 kedi büyüttük 3üde sokağı tercih etti ya da dışarı çıktıklarında başlarına birşey geldi bilemiyorum...

ayyy ne güzel yaaa ben kedi hastasıyım ama çocuklardan dolayı eşim kedi beslemek istemiyor:KK43: eskiden öğrenciyken ,bekarken sokak kedilerini yavruyken alır beslerdik tabi onlar büyüyünce bizi terk ederdi sokak kedilerinde öyle bir dürtü var sanırım 3 kedi büyüttük 3üde sokağı tercih etti ya da dışarı çıktıklarında başlarına birşey geldi bilemiyorum...
ben kendimi hatırladığım yaştan beri kedilerle büyüdüm çocuk gelişimi ve psikolojisi için hayvan en iyi yardımcı. evine alamasanda artık yemeklerini bi köşeye bıraksan bir kap ta su, daha ne olsun ki çünkü artık çöp bile bulamıyorlar..

İftar menumu yazayim cikayim cocuklarim hasta oldular .oksuruyolar ve atesleri var ilgi bekliyorlar
4 yk tavuk sote
Salata
Yarim simit krem peynirli
3 kasik asure
1 isirik halka tatli
çok geçmiş olsun canım yavrularına Rabbim şifa versin bu ara salgın var sanırım çocuklar hep hasta....
Bu arada kendime bir tablo yapıp buzdolabı na asacagim. Nisan 17 ye yani doğum günüme kadar 22 hafta var. Hedefim 68 kilo olmak zaten. Suan 88.7 yim 89 desem ....veee
haftada 1 kilo olarak versem 22 kilo yapar ve ben 67 kilo olurum o zamana kadar..... Buna uymak icin elimden geleni yapacağım.....
Artık zayıf olmanın tadına varmak istiyorum. Çünkü hiç zayıf olduğumu hatırlamıyorum. 76 idi en zayıf halim.
Bu arada eşim yeni Tartımı alıp getirdi. Pazartesiye kadar tartılmayacağım a söz verdim.
bende mayıs sonuna kadar hesaplamıştım 30 haftam var ortalama haftada 1 kilodan hesap yaptım bende çünkü bazen çok veriyoruz bazende kilo duraklaması yaşayabiliyoruz 30 hafta 30 kilo süper olur inşşş hep beraber başarıcaz ben sizlerle çok motive oluyorum hepimiz fıstık gibi olucaz:KK68:
Bende sabah uyaninca ne yapsam ne etsem dunu telafi etmeliyim dedim ki vazgeçtim. BU GÜN DIYETIM ICIN YENİ BİR GÜN.
kesinlikle canım her gün yeni bir başlangıç durmak yok yola devam:KK49:
ben kendimi hatırladığım yaştan beri kedilerle büyüdüm çocuk gelişimi ve psikolojisi için hayvan en iyi yardımcı. evine alamasanda artık yemeklerini bi köşeye bıraksan bir kap ta su, daha ne olsun ki çünkü artık çöp bile bulamıyorlar..
kesinlikle katılıyorum çöpler artık kapalı kutularda hayvancıklar aç kalıyor çöpe atacaklarına yemekleri sokağa koysalar bir hayvan boğazından geçer .. bende zamanında çok kedi besledim bekarken eski evimiz bahçeliydi rahat oluyordu pisilere bayılıyorum olsada mıncırsam azıcık:KK68:sadece kedi değil tavuk bile beslemiştim:KK45:

Gunaydin baciskolar saolun
inşallah ben hasta olmam birkaç gündür halsizlik var ama regli olacağım içindir diye düşünüyorum inşallah gribe çevirmez ..
kahvaltımı yazayım oğlum kuru kuru öksürüyor ne yapabilirim ya ballı süt verdim karabiberli pekmez içirdim daha çok arttı ökrürügü sanırım çıkarmaya çalışıyo ..doktora götürmek istemiyorum hemen antibiyotik yazıyolar :KK43:
kahvaltım
1 çb leblebi (ekmeğim bitmiş )
1 kk peynir
5 zeytin
yarım minik mandalina
yarım domates
yeşilçay
Canim balli zencefil cok iyi geliyor (tecrubeyle sabittir:))zaten olsurugu kesmemek gerekiyormus birak cikarsin gecmis olsun tekrar

Wetucum Bende hesapladim mayis ayinda bitiyor vermem gereken 24 kilo var ayda 4 kilodan 6 ayda bitiyor ben her ihtimale karsi durmalarla birlikte hesaplayinca haziran diyorum hadi iinşallah

Bende iftarimi kahvalti ve haslanmis yumurtayla yaptim tam bugday ekmegi yedim birazda.sonra sizde olan o komsudan maalesef bende de var banada asure getirmiş birazcik yedim neyseki sekerini az koymuş bide ben cok karisikti annemin yaptiginin disinda asure yemiyorum.iki dilim ananasimida yedim ve tekrar bugunun orucuna niyetlendim.bu ayi oruclu gecirmeyi dusunuyorum insallah.malum borcum cok birikti,
ayyy ne güzel yaaa ben kedi hastasıyım ama çocuklardan dolayı eşim kedi beslemek istemiyor:KK43: eskiden öğrenciyken ,bekarken sokak kedilerini yavruyken alır beslerdik tabi onlar büyüyünce bizi terk ederdi sokak kedilerinde öyle bir dürtü var sanırım 3 kedi büyüttük 3üde sokağı tercih etti ya da dışarı çıktıklarında başlarına birşey geldi bilemiyorum...
Bende cok seviyorum suan tayin isimiz var o yuzden alamiyorum bizimle heder olmasin .oglusumla bana arkadas olsun oglum hayvanlari severek buyusun istiyorum bende.dedemin var yaklasik 10,15 tane ama onlar sokaktaki kedileri aliyorlar beslemek icin .

Back
X