1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Yok canim neden kizayim:) farkindayim ama telafi edeyim dedim aslinda corbam daha cok sebzeliydi her ogun ya sut yada yogurt vardi sadece et yemedim bugun ara vereyim dedim

Sana dediğime bakma ben sabah kıymalı börek yedim :KK34: Öğle yemeğinde 2 top dondurma yedim. Bir kase yoğurt ve yeşil çay harici bir şey yok bana bugün. Ne oldu bana bilmem ki bu hafta hiç yaramadı, toparlanamadım.. :KK34::KK34:

bu günkü menüm
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
çay
ARA
yeşil elma
ARA
1 mandalin ve bir kaç üzüm
(1 lokma ekmek yedim )
akşam 1 kase mercimek çorbası yağsız
5 6 tane kuşbaşı et

ara sütlü neckafe 1 bardak

Sıra ben de
sabah
1 domates
1 salatalık
1 biber
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek

ara

1 çay bardağı süt
1 elma

öğlen
kiymali yumurta
lor peyniri nden salata yaptım
2 dilim ekmek
1 muz

ara
Yarım kase aşure

akşam
salata
yoğurt

Arada komşum ile Yeşilçay ve kuru kaysi hurma yeriz
bu arada o da tam bilemiyor kadınlar kulübü ne girmeyi bugün göstereceğim....

Bu arada çocuklarla uğraşmaktan öğlen yediğim den bişey anlamadım aksama da kızım Sağol sun istah bırakmadı. Inan had safhasında...

sabah menüyü yazmıştım ama hepsini tekrar yazayım
kahvaltı öncesi Türk Kahvesi
kahvaltı 2 yumurta dan Kaşarlı omlet
yarım bardaktan biraz fazla süt

Ara armut
öğlen
bir kase mercimek çorbası
40 gr ekmek

Ara 2 Susamlı kurabiye
diyet gazoz
arada bir muz

akşam yemeği
fırında hamsi
40 gr ekmek
domates
yeşil çay içicem yatmadan.

Sabah
1 domates
1 salatalık
1 yumurta
1 kk Peynir
1 kase yogurt
1 dilim tam buğday ekmegi

Ara
yesilcay

Aksam
4-5 kasik bulgur pilavi
1 dilim ekmek
2 kase semiz otlu cacik
Bu kadarcik

selam kızlar bugün yine migrenim tuttu midem bulandı degişik bi ruh halindeydi salak gibiydim desem daha acık sözlü olurum sanırım regliden ve dolunaydan :KK51:

migrenden ötürü bugün çozuttum
sabah
klasik kahvaltım

ara .2 dilim fırında kızarmış peynirli yumrtalı ekmek

ögle ekmeksiz tantuni salata

saat 2 de bir yattım kalktığımda 6 idi çok şükür başım geçmişti akşam yemeği yerine 1 ayva 1 mandalina yedim
sonra çocuklar ille avm ye gidelim diye tutturdular ..gittik onlar hamburger yedi bende patateslerinden otlandım yarım bardakta kola içtim sonra yarım külahta dondurma yedim akşam yemeği yeseydim bu kaçamaklar olmayacaktı neyse olsun bakalım ayda yılda bi olur bu kadar .yarın yeni bir gün yeterki Allah sağlık sıhhat versin değil mi :KK51:

Aynen bazen ben de o kadar çok bunalıyorum ki, bu iş bu ülkede yapılmaz diye. Bir sipariş verirsin, Türkiye dağıtıcısında yoksa en az 6 hafta beklersin, bütün işlerin aksar, raporların aksar, impact faktörü yüksek dergiler sadece Türkiye' den çıktı sonuçlar diye önyargılıdır vs vs anlat anlat bitmez. Halbuki çok seviyorum mesleğimi. Çocuk olduğu için çekip gitmek çok zor, sen evli misin? Eş ya da çocuk yoksa en iyisini yapmışsın
cok iyi anliyorum :KK19: bekarim ondan biranda hayatimi degistirebildim evli olsam bu kadar keskin degisiklikler yapabilirmiydim bilemiyorum :KK64:
buguku menumude yazayim
sabah yulaf bogurtlen ve yogurtla hazirlanmis musli
arada sutlu kahve
oglen et sis bol salata disarda yedigimiz icin salataya yag koymuslardi onda yagsiz yiyemedim yaninda bir bardak light kola , 4 dilim yogurtlu patlican kizartmasi
aksam hafif geciriyim dedim ama cok acikinca gene dayanamadim 1 tabak dunden kalan tavuklu sebzeli bulgurmpilavi yanina cacik 2 tanede salatalik tursusu
tomurcuk simdiden oglusuna gecmis olsun canim:nazar:

castle: 37691620 .!.:
cok iyi anliyorum :KK19: bekarim ondan biranda hayatimi degistirebildim evli olsam bu kadar keskin degisiklikler yapabilirmiydim bilemiyorum :KK64:
buguku menumude yazayim
sabah yulaf bogurtlen ve yogurtla hazirlanmis musli
arada sutlu kahve
oglen et sis bol salata disarda yedigimiz icin salataya yag koymuslardi onda yagsiz yiyemedim yaninda bir bardak light kola , 4 dilim yogurtlu patlican kizartmasi
aksam hafif geciriyim dedim ama cok acikinca gene dayanamadim 1 tabak dunden kalan tavuklu sebzeli bulgurmpilavi yanina cacik 2 tanede salatalik tursusu
tomurcuk simdiden oglusuna gecmis olsun canim:nazar:
Canim yulafi sen nasıl hazırlıyorsun?

TE="tatlitambak, post: 37691944, member: 539671"]Iyi akşamlar hatunlar bi de komşum ile Yeşilçay ve hurma yiyoruz[/QUOTE]
Afiyet olsun:)

Merhabalar bende katilmak istiyorum ama bugun uye oldum bu siteyi daha çözemedim banada yardımcı olur musunuz :(

1.60 boyundayim 85 kiloyum 23 yaşındayim ve kilo vermek içim gaza gelmem gerekiyo başlayıp başlayıp bırakıyorum lutfen bana yardımcı olun sizlerle arkadaş olup yardımcı olalim birbirimize lutfen :(

Kızlar, bugün çok düşündüm ve 1 haftalık düzensiz beslenmem sonucu kendime çok kızdım. Kaçamak yaptım, öğünlerim şaştı, günde 2 öğün ancak yiyebildiğimden metabolizmam yavaşladı. Herkes stres olunca yer, benim mideme kilit vuruluyor :) :)
Hayatım boyunca hep çok hırslı bir insan oldum, her istediğimi elde ettim, çabalamaktan hiç gocunmam. Yarından itibaren stresli olduğumda bile düzenimi devam ettireceğim. Stres hayatımızın her yerinde ve artık bunun için kilo verme sürecimi yavaşlatmak istemiyorum. Şu geçtiğimiz iki aya bakıyorum da stresli ve yoğun dönemlerim hariç neredeyse hiç kaçamağım yok. Bundan sonra o dönemlerde de olmayacak. Buraya da yazdım bunu :D :D

kızlar iyi geceler bu gun dukkanı acmadım evdeydim tabi diyet kalmadı pek menülerim
kahvaltı saat 12 buçuk
2 dılım kızarmış ekmek çok minik tereyaglı
1 yumurta
7 zeytin
2 çatal peynir, 2 çay kaşıgı reçel
domates salatalık
ara
3 kaşık aşure
akşam
yarım tabak kavrulmuş ciger
3 yaprak sarma
3 yemek kaşıgı yogurtlu közlenmiş patlıcan
2 kaşık makarna
3 kaşık aşure
regl olsam rahatlıcam hala aç hissediyorum hala aç off

kızlar iyi geceler bu gun dukkanı acmadım evdeydim tabi diyet kalmadı pek menülerim
kahvaltı saat 12 buçuk
2 dılım kızarmış ekmek çok minik tereyaglı
1 yumurta
7 zeytin
2 çatal peynir, 2 çay kaşıgı reçel
domates salatalık
ara
3 kaşık aşure
akşam
yarım tabak kavrulmuş ciger
3 yaprak sarma
3 yemek kaşıgı yogurtlu közlenmiş patlıcan
2 kaşık makarna
3 kaşık aşure
regl olsam rahatlıcam hala aç hissediyorum hala aç off

Bu kızarmış ekmek dediğiniz şey bildiğimiz yağda kizartilmis olanlar değil mi

Kızlar, bugün çok düşündüm ve 1 haftalık düzensiz beslenmem sonucu kendime çok kızdım. Kaçamak yaptım, öğünlerim şaştı, günde 2 öğün ancak yiyebildiğimden metabolizmam yavaşladı. Herkes stres olunca yer, benim mideme kilit vuruluyor :) :)
Hayatım boyunca hep çok hırslı bir insan oldum, her istediğimi elde ettim, çabalamaktan hiç gocunmam. Yarından itibaren stresli olduğumda bile düzenimi devam ettireceğim. Stres hayatımızın her yerinde ve artık bunun için kilo verme sürecimi yavaşlatmak istemiyorum. Şu geçtiğimiz iki aya bakıyorum da stresli ve yoğun dönemlerim hariç neredeyse hiç kaçamağım yok. Bundan sonra o dönemlerde de olmayacak. Buraya da yazdım bunu :D :D

Katılıyorum sana canım. Bu artık diyet değil sağlıklı bir yaşam biçimi oluşturmaya çalışıyoruz. O yuzden stres sikinti gibi seyler bu beslenme düzenimizi degistirmemeli....

Back
X