- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim canım benimki de bizi salonda kanepede uyuttu. yerden kaldıramadık:)Günaydııııınnn... Bugün kendimi çok iyi hissediyorum .Çünkü oğlum gece uyanmadıııı
![]()
Günaydın kızlar..
dün menümün tamamını yazamadım sadece akşam yediklerim aklımda onları yazıyım.
yarım tabak bulgur pilavı, yarım bardak ayran, 1 çatal ucuyla irmik helvası 2 tane köfte yağda kızarmış.
sabah kahvaltım
1 bardak sıcak süt,
iki çay kaşığı şeker,
1 K.k peynir
2 dilim çavdar ekmek
bugün de hiç iyi değilim oturdum pepe izliyorum 1 saattir![]()
Tek kız kardeşi olmayan benmiyim iki erkek kardeşim var
Bizde annemle çok yakınız bu yüzden
ama 1 kız kardeşim olsun çok isterdim
kahvaltımı yaptım 40 dakkada yürüyüşümü yaptım dusumu da alıp geldim
kahvaltı
1 yumurta
1kk peynir
5 zeytin
domates biber
1 muz
2 dilim ekmek
bir fincan yeşilçay
Günaydııııınnn... Bugün kendimi çok iyi hissediyorum .Çünkü oğlum gece uyanmadıııı
![]()
bende baktım netten şimdi kekik çayına hem soğuk algınlığa hem yağ yakımına hemde adet öncesi gerginliğe iyi geliyormuş bu aralar kullanmam da fayda var..Canim ben baktim bbiraz netten kekik cayi nasil yapılıyor diye iki fincan ictim iyi geldi limonla tadı cekilir hale geliyor biraz. Denemeni tavsiye ederim
Oh oh sihhatler olsun spor ssonrası terlemeye hemen önlem al canim sacini falan da hemen kurut Maazallah benim gibi kaparsin sifayi
Ne güzel uzmemis annesini bu gece:) sevindim senin için
ne güzel sevindim canım.. benimki gece aynı formunda devam ediyor kaç kere uyandım hatırlamıyorum sabah 5te en son kalktık oturdukGünaydııııınnn... Bugün kendimi çok iyi hissediyorum .Çünkü oğlum gece uyanmadıııı
![]()
aaa adet öncesi gerginlik için bende kullanayim bari bugün yarrin olucam ama 1 haftadır nasıl gerginimanlatamambende baktım netten şimdi kekik çayına hem soğuk algınlığa hem yağ yakımına hemde adet öncesi gerginliğe iyi geliyormuş bu aralar kullanmam da fayda var..