• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Selam kızlar,
Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Gerçekten kardeş bambaşka şey. :KK68:

Bugünkü menüm

Sabah:
4 yk nesfit+1 yk yulaf ezmesi+light süt

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
75 gr kadar yoğurt
3 çatal etli güveç
1 fincan yeşil çay (öğle yemeğinden 5 dk sonra)

Ara:
Yarım fincan sütlü şekersiz nescafe+1 adet gün kurusu

Ara:
1 kupa yeşil çay+2 adet kepekli grissini

Akşam:
1 dolu kase mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu semizotu salatası

Ara:
1 kupa yeşilçay+1 adet tuzsuz etimek+1 kk light beyaz peynir

DDiyetisyenin gercekten diğer haftalara göre daha bonkor davranmis ben cok beğendim menunu:)
Canlarım Allah yardımcınız olsun azminize bayıldım ben 89 kilodan 70e düştüm emin olun isteyince oluyor ama benim çok özel bir yardımcım vardı onunla tanışmasaydım zor verirdim kiloları 3 aylık diyetisyen kontrolünde sadece 2 kilom gitti şimdi bende çevremdekilerle tanıştırdım dostumu onlarda çok memnun

TTeşekkürler duan için seni tebrik ederim DDarısı başımıza inşallah. Ben burdaki arkadaşlarim olmasa yine bırakmıştım diyeti ama şimdi kacamakda yapsam yeniden baslayacak gucu bulabiliyorum..Onlar ssayesinde:KK36:

Miladcim kekik cayinin ise yaradigina cokk sevindim yanliz tüketirken dikkat etmek gerekir ben fazla icince basim doner ama mükemmel bir cay bogazinda mikrop birakmiyor ben ogluma kullaniyorum bu cayi astimi var balla karistiriyorum öksürüğünu kesiyor daha bunun gibi pek cok cay tariflerim var oglumu iyilestirebilmek icin on senedir denemedigim sey kalmadi öksürük uzmani oldum cok şükür artik uyku safasinda hastaligi artik astim ilacida kullanmiyoruz suan ondört yasinda .yedibucuk yassida demissin yarim cay bardagi verebilirsin balla ama cay cok kaynarken koyma bali insallah cabucak iyilesir bebegin.

Cok sagol canim benim. tek sorun tadı ama limonla cekilir hale geliyor.. ben dun gece biberiye ve funda yapragi olmadigindan, 3lu cay yaptim. O acidan da guzel oldu:)

Aksam aclik kirizlerini yenmek icin bir cay bardagi yagsiz tuzsuz patlamis misir cok iyi gelir ama patlamis hali bir cay bardagi olmali aksamlari meyveden daha iyidir çünkü meyve bendede acayip aclik hissettiriyor nasil bir bunyem varsa artik

Sakincasi yoksa kilonu diyet asamalarini paylasir misin bizimle merak ettim. Tecrubelerinden faydalanalim :KK19:

Gunaydin,birazdan doktor kontrolum var gogus kucultme ile ilgili.bakalim neler olacak merak ve heyecan icerisindeyim.donunce gorusuruz simdilik hoscakalin.
Tatlitambak ve angelina tavsiyleriniz icin cok tesekkur ederim

Hakkında hayırlısı canim donunce anlat

Merhaba bende 173 boyunda 86 kiloyum şu an 26 yaşındayım yaza girmeden önce 79 görmüştüm ah ah :( şimdi tekrar amacım 7 li sayılara inmek doğum yaptıktan sonra 103 kiloydum ancak bu kiloya düşebilir kizim 2 yasinda kaloru sayımı ile başladım bugün bakalım hayirlisi:)

Yarim saat kadar once cok aciktim aksam yemegini erken yedigim icin ve bi tane yesil elma yedim orta boy.ama suan daha beter aclik hissediyorum icim kazindi.:KK43: ne zaman elma yesem boyle oluyor.sizde de oluyor mu kizlar yoksa bende mi bi tuhaflik var o_O
Canim elma yiyince bendede oluyor bencede yaninda sut yogurt vb. Yemelisin:)

Miladcim kekik cayinin ise yaradigina cokk sevindim yanliz tüketirken dikkat etmek gerekir ben fazla icince basim doner ama mükemmel bir cay bogazinda mikrop birakmiyor ben ogluma kullaniyorum bu cayi astimi var balla karistiriyorum öksürüğünu kesiyor daha bunun gibi pek cok cay tariflerim var oglumu iyilestirebilmek icin on senedir denemedigim sey kalmadi öksürük uzmani oldum cok şükür artik uyku safasinda hastaligi artik astim ilacida kullanmiyoruz suan ondört yasinda .yedibucuk yassida demissin yarim cay bardagi verebilirsin balla ama cay cok kaynarken koyma bali insallah cabucak iyilesir bebegin.
angel benim ikiz erkek kardeşlerimde astımlıydı çocukken.. ama ergenliğe girerken ciğerler geliştiği için astımdan kurtulurlar demişti doktor. ikisi de kurtuldu çok şükür.. umarım senin oğluşunda kurtulur.. biz çok çektik astımdan nasıl bir hastalık olduğunu biliyorum. annem de astımlı. ama bu hastalıkta en önemli şey hastaya hangi havanın iyi geldiğini bilmek.. anneme çam havası iyi geldiği için izmir merkezden köye taşınmıştık.. ikizleri ise çam havası daha çok tıkıyordu deniz havası iyi geliyordu. 3 yıl kocaelinde denize yakın bir yerde kardeşlerimle birlikte yaşamıştık onlar hastalığı atlatana kadar. annem izmirde köyde kalmıştı. allah şifa versin oğluşunun en yakın zamanda iyileşmesi dileğiyle...

Tunaydın hanımlar yazıcı bozuldu onunla uğraşmaktan yazamadım menümü
dün akşam yemekten sonra
1 küçük muz, 1 dilim armut, 1 kuru incir

sabah

yeşilçay
2 haşlanmış yumurta
1 buçuk k.k peynir
1 sade kahve
tomurcukkk tomurcukkk hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Kullandığım üründen isteyen varsa bana ulaşsın mükemmel bir ürün 1ayda 6 kilo verdim ve hiç bir yan etkisi yok vücutta ödem şişlik ne varsa alıyor ve sadece yağları yakarak zayıflatıyor ben yıllarca diyet yaptım bu ürünle tanıştıktan sonra kilo vermeyi başardım isteyene bilgi verebilirim

Merhaba hanimlar cok sukur iyilestim sayilir ve bugunden itibaren diyetime devam ediyorum ama kac gunde telafi ederim bilmiyorum artik ne yapalim once saglik evimi de kac gundur dogru duzgun temizleyemedim iki uc gunde anca biter benim isler artik insan hasta olunca anliyor sagliginin kiymetini

Nilüfer cim cok teşekkür ediyorum iyi dileklerin icin astim cok cesitli eminim biliyorsundur bizimki atobik astim duzelir dediler ama uyku haline gecermis vede diyelimki elli yasinda bunye zayifladiginda tekrar nuksedermis iyi beslenmeyle en aza indirgenebiliyor tek sevincim artik durmak bilmeyen oksurugumuzun bitmesi zira sabah basladi ise öksürüğü kesintisiz alti yedi saat oksuruyordu yani zor bir surecti cok şükür bin şükür simdi daha iyi iyide olacak eminim rabbim herkese sifasini versin iyiki varsiniz canlarim :KK68:

Miladcim benim kilo verme surecim bayagi uzun gecen sene subatin ikisinde benim miladim basladi ilk hafta cok kilo verdim sırrını sizlerle tabiki paylasicam ben suan 71 kiloya düştüm uzun bir ara koruma ya gecti bes ay 72 kilo ile gezdim sonunda inadini kırdım ve 71 i gördüm hic kilo almadim evimizde buzdolabimizda bulunan basit bir malzeme ile muthis kilolar verdim degisik salatalar yaptim besleyici hepsinin tarifini verecem sizlerde istediginiz kilolara inersiniz insallah daha yolum var ama hic onemli değil onemli olan agir kilo vermek degil onemli olan verdigini korumak ben koruyabildim denedigim herseyi tabiki yazarim sizlere ben direncimi sizlerle kirdim iyiki varsiniz:*

Miladcim benim kilo verme surecim bayagi uzun gecen sene subatin ikisinde benim miladim basladi ilk hafta cok kilo verdim sırrını sizlerle tabiki paylasicam ben suan 71 kiloya düştüm uzun bir ara koruma ya gecti bes ay 72 kilo ile gezdim sonunda inadini kırdım ve 71 i gördüm hic kilo almadim evimizde buzdolabimizda bulunan basit bir malzeme ile muthis kilolar verdim degisik salatalar yaptim besleyici hepsinin tarifini verecem sizlerde istediginiz kilolara inersiniz insallah daha yolum var ama hic onemli değil onemli olan agir kilo vermek degil onemli olan verdigini korumak ben koruyabildim denedigim herseyi tabiki yazarim sizlere ben direncimi sizlerle kirdim iyiki varsiniz:*
buzdolabindaki basit malzeme ne ?birde kacdan dustun
Bence butun kilolu bayanlar kilo vermeyi oyle yada boyle biliyor sorunumuz koruyamamak en alt gelirliden en ust gelirliye kadar boyle ve ben artik kilo verip almiskisileri gorunce cok uzuluyorum ..gecenlerde tvde zerrin ozeri gordum o bile aalmis..omur boyu beslenebilecegimiz sekilde kilo vermeliyiz her seyden dengeli yiyerek yoksa bazi besinleri kilo veme doneminde hayatimizdan tamamen cikarirsak tekra basladigimizda otomatik olarak tekrar aliriz ..bi arkadasim 80 den 60 a dustu karbonatli suyla ve 1 senedir koruyo ama dedigi su .hala karbonata devam ediyorum biraktigim an gr gr almaya basliyorum diyor yani omur boyu icmek zorunda ki cok zor ..nereden nereye uzattim lafi kusura bakmayin

Merhaba bende 173 boyunda 86 kiloyum şu an 26 yaşındayım yaza girmeden önce 79 görmüştüm ah ah :KK43: şimdi tekrar amacım 7 li sayılara inmek doğum yaptıktan sonra 103 kiloydum ancak bu kiloya düşebilir kizim 2 yasinda kaloru sayımı ile başladım bugün bakalım hayirlisi:)

tekrar Basaracagina eminim yeterki vazgecme:)

Gunaydin kizlar cok şükür msj kısmı geldi bugün artik düzeldi telefonum:):)
Bu iki gün cokzor gecti nasıl alışmışım sizlere...

SSevindim canim hoşgeldin

Sagol canim bbenim sende iyiki varsın. Paylasacaklarini sabirsizlikla bekliyorum. Buzdolabimizda. Olan şey sogan mi aklıma başka bişey gelmedi; ) gerçi ben buzdolabında saklamiyorum sogani oda ayrı:)
buzdolabindaki basit malzeme ne ?birde kacdan dustun
Bence butun kilolu bayanlar kilo vermeyi oyle yada boyle biliyor sorunumuz koruyamamak en alt gelirliden en ust gelirliye kadar boyle ve ben artik kilo verip almiskisileri gorunce cok uzuluyorum ..gecenlerde tvde zerrin ozeri gordum o bile aalmis..omur boyu beslenebilecegimiz sekilde kilo vermeliyiz her seyden dengeli yiyerek yoksa bazi besinleri kilo veme doneminde hayatimizdan tamamen cikarirsak tekra basladigimizda otomatik olarak tekrar aliriz ..bi arkadasim 80 den 60 a dustu karbonatli suyla ve 1 senedir koruyo ama dedigi su .hala karbonata devam ediyorum biraktigim an gr gr almaya basliyorum diyor yani omur boyu icmek zorunda ki cok zor ..nereden nereye uzattim lafi kusura bakmayin

Bende koruyamayanlardanim malesef. Defalarca verdim 75 e dustum ama koruyamadiktan sonra anlami olmuyor..:KK43:

Selaaam ben geldim.
aslinda isim cabuk bitti ama oglumla zaman gecirdim biraz.sonrada yemegi koydum.malum calistigim icin evde kendim cok yemek yapamiyorum kv yapiyor hep ve onun evde yiyoruz genelde.bende ozlemisim yemek yapmayi etli biber dolmasi yaptim pisiyo suan.
neyse sadede geleyim :) doktorun kapisindan iceri girdigimde hatirladi beni ve ben daha bisey demeden kilo vermissin super olmus dedi.bende dahada verecektim hocam ama arada kilo alip vermelerim oldu dedim.bu halin bile musait artik ameliyat olmaya dedi.cok sevindim.ben ameliyat gunu vermeleri 6 ayi falan bulur diye gitmistim ama daha erken oluyormus.
ailede gogus kanseri olup olmadigini sordu.halami kaybetmistik 38 yasinda gogus kanserinden.bu ameliyat riski tamamen ortadan kaldirmasada buyuk olcude kanser riskini de azaltiyormus.19 ocak tarihine ultrason verdi ve sonrasinda ameliyat planlamasi yapariz dedi.1 ay icerisinde olursun fazla bekletmeyiz dedi ve 1er kilo kadar alir toparlarim dedi.anlatti guzelce.kilo vermen iyi olmus 1 tasla 2 kus vurmus olucaz dedi.
cok mutluyum suan.2.cocugum olursa yuzde 80 emzirebilecegimi soyledi.ameliyatta kullandigi tekninle emzirme orani yukseliyormus.bundan dolayi cok ikilemde kalmistim zaten ameliyat olup olmamak konusunda.
kusura bakmayin fistiklar biraz uzun yazmis olabilirim.farkinda degilim.ameliyata kadar 5 kilo daha ver 85 olsursan super olur dedi bende hocam zaten tam gaz devam o tarihe kadar ve ondan sonrada vermeye devam edecegim insallah dedim.
Bu gittigimde daha bi isindim doktoruma daha once mesafeli ve ilgisiz gelmisti.bugun bambaskaydi.kadin benden daha cok mutlu oldu zayiflamama gayet iyi gorunuyosun deyip durdu :-)
benden havadisler bu kadar dostlarim...

Selaaam ben geldim.
aslinda isim cabuk bitti ama oglumla zaman gecirdim biraz.sonrada yemegi koydum.malum calistigim icin evde kendim cok yemek yapamiyorum kv yapiyor hep ve onun evde yiyoruz genelde.bende ozlemisim yemek yapmayi etli biber dolmasi yaptim pisiyo suan.
neyse sadede geleyim :) doktorun kapisindan iceri girdigimde hatirladi beni ve ben daha bisey demeden kilo vermissin super olmus dedi.bende dahada verecektim hocam ama arada kilo alip vermelerim oldu dedim.bu halin bile musait artik ameliyat olmaya dedi.cok sevindim.ben ameliyat gunu vermeleri 6 ayi falan bulur diye gitmistim ama daha erken oluyormus.
ailede gogus kanseri olup olmadigini sordu.halami kaybetmistik 38 yasinda gogus kanserinden.bu ameliyat riski tamamen ortadan kaldirmasada buyuk olcude kanser riskini de azaltiyormus.19 ocak tarihine ultrason verdi ve sonrasinda ameliyat planlamasi yapariz dedi.1 ay icerisinde olursun fazla bekletmeyiz dedi ve 1er kilo kadar alir toparlarim dedi.anlatti guzelce.kilo vermen iyi olmus 1 tasla 2 kus vurmus olucaz dedi.
cok mutluyum suan.2.cocugum olursa yuzde 80 emzirebilecegimi soyledi.ameliyatta kullandigi tekninle emzirme orani yukseliyormus.bundan dolayi cok ikilemde kalmistim zaten ameliyat olup olmamak konusunda.
kusura bakmayin fistiklar biraz uzun yazmis olabilirim.farkinda degilim.ameliyata kadar 5 kilo daha ver 85 olsursan super olur dedi bende hocam zaten tam gaz devam o tarihe kadar ve ondan sonrada vermeye devam edecegim insallah dedim.
Bu gittigimde daha bi isindim doktoruma daha once mesafeli ve ilgisiz gelmisti.bugun bambaskaydi.kadin benden daha cok mutlu oldu zayiflamama gayet iyi gorunuyosun deyip durdu :-)
benden havadisler bu kadar dostlarim...
Çok Çok mutlu oldum tomurcukum en geç yaza kadar tamamen çıtır bi hanım olucaksın inşallahh

Çok Çok mutlu oldum tomurcukum en geç yaza kadar tamamen çıtır bi hanım olucaksın inşallahh
Insallah sahestem insallah.hepimiz oyle olucaz.ama benim gogusler gercekten icler acisi.zayiflamayla falan kuculecek gibi degiller.
hakkimizda hayirlisi artik.
Kilolu olup kiyafet bulmak zor ama gogus buyukluginden de kiyafet cok sıkınti oluyor.ust tarafindan dolayi buyuk beden almak zorunda kaliyorsun.gomlek ozellile cok zor oluyor.benim gobegim cok yok zaten.ama ustten dugmeler patlayacak gibi duruyor.
doktor tartida 2 kilo zayiflarsin ameliyattan sonra ama gorunuste 10 kilo vermis gibi durursun dedi

Insallah sahestem insallah.hepimiz oyle olucaz.ama benim gogusler gercekten icler acisi.zayiflamayla falan kuculecek gibi degiller.
Kilolu olup kiyafet bulmak zor ama gogus buyukluginden de kiyafet cok sıkınti oluyor.ust tarafindan dolayi buyuk beden almak zorunda kaliyorsun.gomlek ozellile cok zor oluyor.benim gobegim cok yok zaten.ama ustten dugmeler patlayacak gibi duruyor.
doktor tartida 2 kilo zayiflarsin ameliyattan sonra ama gorunuste 10 kilo vermis gibi durursun dedi

Dr doğru söylemiş canım ben şimdi emziriyorum ve kocamanlar ama kesince kilo da çok farkediyor. Insallah istediğin gibi olur hersey

Bende de göğüs yok tam tersine zayıflayınca ilk onlar gidiyo, bende büyütmeyi çok istiyorum ama imkan yok, alt bedenim farklı üst bedenim farklı hiç istediğim gibi bişey bulamıyorum..

Back
X