- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 38
Selam kızlar,
Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Gerçekten kardeş bambaşka şey.
Bugünkü menüm
Sabah:
4 yk nesfit+1 yk yulaf ezmesi+light süt
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
75 gr kadar yoğurt
3 çatal etli güveç
1 fincan yeşil çay (öğle yemeğinden 5 dk sonra)
Ara:
Yarım fincan sütlü şekersiz nescafe+1 adet gün kurusu
Ara:
1 kupa yeşil çay+2 adet kepekli grissini
Akşam:
1 dolu kase mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
Ara:
1 kupa yeşilçay+1 adet tuzsuz etimek+1 kk light beyaz peynir
DDiyetisyenin gercekten diğer haftalara göre daha bonkor davranmis ben cok beğendim menunu:)
Canlarım Allah yardımcınız olsun azminize bayıldım ben 89 kilodan 70e düştüm emin olun isteyince oluyor ama benim çok özel bir yardımcım vardı onunla tanışmasaydım zor verirdim kiloları 3 aylık diyetisyen kontrolünde sadece 2 kilom gitti şimdi bende çevremdekilerle tanıştırdım dostumu onlarda çok memnun
TTeşekkürler duan için seni tebrik ederim DDarısı başımıza inşallah. Ben burdaki arkadaşlarim olmasa yine bırakmıştım diyeti ama şimdi kacamakda yapsam yeniden baslayacak gucu bulabiliyorum..Onlar ssayesinde

Miladcim kekik cayinin ise yaradigina cokk sevindim yanliz tüketirken dikkat etmek gerekir ben fazla icince basim doner ama mükemmel bir cay bogazinda mikrop birakmiyor ben ogluma kullaniyorum bu cayi astimi var balla karistiriyorum öksürüğünu kesiyor daha bunun gibi pek cok cay tariflerim var oglumu iyilestirebilmek icin on senedir denemedigim sey kalmadi öksürük uzmani oldum cok şükür artik uyku safasinda hastaligi artik astim ilacida kullanmiyoruz suan ondört yasinda .yedibucuk yassida demissin yarim cay bardagi verebilirsin balla ama cay cok kaynarken koyma bali insallah cabucak iyilesir bebegin.
Cok sagol canim benim. tek sorun tadı ama limonla cekilir hale geliyor.. ben dun gece biberiye ve funda yapragi olmadigindan, 3lu cay yaptim. O acidan da guzel oldu:)
Aksam aclik kirizlerini yenmek icin bir cay bardagi yagsiz tuzsuz patlamis misir cok iyi gelir ama patlamis hali bir cay bardagi olmali aksamlari meyveden daha iyidir çünkü meyve bendede acayip aclik hissettiriyor nasil bir bunyem varsa artik
Sakincasi yoksa kilonu diyet asamalarini paylasir misin bizimle merak ettim. Tecrubelerinden faydalanalim