• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bugun ki menm

Sabah
Peynirli tost
Domates yesillik
5 zeytin
1 portakal
Yesil cay

Ara
1 elma
2 ceviz

Ogle
Sucuklu tost
Domates ,biber,havuc
1 sb ayran

Ara
1 f.balli cay
1 incir
1 sb ayran

Aksam
Yogurtlu karnibahar
2 kepce mercimek corbasi

Ara
1 yk kuru uzum
1 cb. Sut
1/2 cb leblebi

iş yoğunlugundan gelemedim yanınıza hiç. Bugun karnıbahar gunu galiba kızlar.
Sabah
yesilcay
sade kahve
2 haslanmış yumurta
1 bucuk k.k peynir

akşam yemeğine kadar

3 kaşık yoğurt
1 k.k peynir
4 tane pirinç patlaklı form bisküvi
2 kesme şeker /çay

akşam
1 tabak karnıbahar
2 kaşık pilav
1 dilim kaşar peyniri

hala çok açım yaw ne yapçam ben?

iş yoğunlugundan gelemedim yanınıza hiç. Bugun karnıbahar gunu galiba kızlar.
Sabah
yesilcay
sade kahve
2 haslanmış yumurta
1 bucuk k.k peynir

akşam yemeğine kadar

3 kaşık yoğurt
1 k.k peynir
4 tane pirinç patlaklı form bisküvi
2 kesme şeker /çay

akşam
1 tabak karnıbahar
2 kaşık pilav
1 dilim kaşar peyniri

hala çok açım yaw ne yapçam ben?

Selam kızlar, eve yeni geldim, inanılmaz yoğun bir gün geçirdim saçma sapan da bir menüm oldu.

Sabah:
4 yk nesfit+1 yk yulaf ezmesi+light süt

Ara:
Yağsız sütlü latte
1 adet gün kurusu + 1 parça ceviziçi

Buraya kadar düzgün ilerliyordum ki

Sonra yurtdışından bir hoca gelmişti seminer vermeye, o yüzden öğle yemeğimi yediğimde saat 4' e geliyordu ve inanılmaz açtım :(
2 adet ince hamurlu lahmacun (hamurunu ince yaptırdım ki iki adet yiyeyim gerçekten başka şeye saldırmamak için zor durdum, öğün atlayınca böyle oluyor işte)
Bol salata
Ayran

Aslında başka bir şey yemeyecektim ama gelen hocayı yemeğe çıkardık, ayıp olur diye akşam yemeği olarak:
1 kase mercimek çorbası içtim

Birazdan da yeşil çay içerim 1 kupa

Genel olarak bakınca lahmacun 1 tane olsaydı daha iyi olurmuş, bir de ara öğünler yok düzensiz oldu. Özel durumlarda böyle oluyor malesef.

diyet su ve sporla birlikte yapmisilmi bu kuru..bende denemek isterim zaten hersabah maydanoz yiyorum ama tansiyonum dusuk limon iyice dusururmu ki
Evet canim diyetle birlikte spor demeyelimde ben heryere yuruyerek gitmeyi tercih ettim asansoru biraktim merdiven cikip iniyorum araba kapinin önünde ben asla binmiyorum yuruyerek gidiyorum cok faydasini gördüm spor icin vakit olmadigindan bende böyle bir yöntem buldum tansiyon benimde cok düşer ama bu kurde öyle bir şey yasamadim bir dene limonu az sikarsin olmazsa :)

Menümü yazayım bari
iftar yaptım itiraf ediyorum ve senin kadar az yemedi maalesef bugün kötü oldum

ezan okununca
1 greyfurt
yarım yeşil elma
1 dilim katmer lie ekmeğe çikolata sürüp afiyetle yedim

1 alabalık
azcık Salat

kocam gelince
Haşlanmış et
1.5 dilim kıbrıs tatlısı yedimmm
ama dünyaları yedin çok tokum.
2 gündür bebeğim biraz huzursuz bugün zaten son saatlere doğru çok kötü oldum.biraz oruca ara verecem.
Wetu sn hangi ilde idin. 5 te sahur yapınca merak ettim
canım ben bursada yaşıyorum imsak 05.31 de giriyor bende 5te kalkıp yiyorum yemeğimi akşam ezanıda 16.47de okundu...

Tomurcuk cum hergün taze maydanozdan yapilacak vede hemen icilecek yarim saat sonra kahvaltini yapabilirsin vakit yok dersen bes dakikada bekleyebilirsin sakin cokca yapip dolapdan alip iceyim deme faydasi olmaz hergun taze yapilacak ibrahim saracoglunun kuru bu zaten allah ona uzun omurler versin bu kur ile organlardaki yaglanmada azaliyor babamda karaciger yaglanmasi vardi annemde yapti bu kurden babamla ictiler babam kalp krizi gecirdiginde ogrendikki karacigerindeki yaglanma yok denecek kadar azalmis o nedenle faydasi cok yanliz sivilce probleminiz varsa ilk hafta cok cikiyor sonrasinda kaymak gibi guzel bir cilde sahip oluyorsunuz yasim 36 ama kimse inanmiyor cok küçük duruyorsun diyorlar cildinizdeki farki hafifligi hissedeceksiniz insallah
evet canim obrahim saracoglundan Allah razi olsun.bende once Allahin izniyle sonra onun sogan kuru sayesinde cocuk sahibi oldum diyebilirim.
kuru duzenli uygulamaya calisicam insallah.malum gogus kucultme ameliyati olucam birkac aya kadar.o yuzden ne kadar verirsem o kadar kar.
bu arada babana cok gecmis olsun.kurun ondada ise yaramasina cok sevindim.

@tomurcuk çok sevindim senin adına biliyorsun bende karin germe ve göğüs küçültme düşünüyorum burda guvenebilecegim bi doktor yok en yakin konya ve çok araştırdım meşhur bi doktor var bende 15 tatilde gidip goruseyim diyorum ..fiyat olarak ne kadara anlastiniz
canim benim asiri buyuk oldugu icin arastirma hastanesinde heyet raporu ile ameliyat olucam yani ucret odemicem.ama belirli kriterleri varmis iste normal buyuk gogusten bile cok daha buyuk olmasi gerekiyor.cup olcusu dedikleri sey.herkes b veya c cup sutyen takarken benimki dd veya e cupa denk geliyor.
seninde gogus buyukse ve yakininda arastirma hastanesi varsa bi danis.ama karin germeyi rapora almazlar sanirim.
bu ameliyatlar ozelde daha pahali.ama devlet hastaneleri de yapiyor. mesela ozelde gogus ameliyati 3 yada 5 binken devlette bin liraya falan yapiyorlar.karin germede uygun.arastir iyice en dogrusuna karar verirsin umarim.

Bende deniycem maydonozu zaten limonlu su iciyodum bakalım bugün başladım biraz zorlanıyorum inşallah yine verip geri almam hayatımız diyetle geçiyo

Çok sevindim senin adına büyük göğüs herzaman sorun maalesef insanı hem yaşlı hem kilolu gösteriyor en yakın zamanda mükemmel görüntüne kavusursun insallah
tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin.hosgeldin bu arada...

Kizlar tam menumu yazacaktim ki oglum yine uykudan oksurerek uyandi ve pesi kusma.yatak yorgan batti hep onlarla ugrastim 1 saat oldu.uyudu simdi yine.
menumde soyle
sabah evden cikmadan 1 etimek 1 mandalina
hastanede 1 acma (bu olmamaliydi ama cok acikmistim elim ayagim tutmadi artik)
Oglen
firinda patatesli tavuk ve yogurt
aksam
1 tane orta boy etli biber dolmasi (sabah acma yedigim icin aksami hafif tuttum)
2 saat kadar once de yogurt icine salatalik uzerine pul biber ve nane ekleyip yedim.
bugunluk bu kadar yarina Allah kerim artik.
cumleten iyi geceler..

Tomurcugum cok tesekkur ederim iyi temennilerin icin insallah bu kür isinize yarar sende cok güzel kilolar verirsin eminim ameliyattan sonra seni mükemmel gunler bekliycek her kadin mutlu olmayi hakediyor helede kilolari yüzünden kötü günler gecirmisse hepimizin hikayesi ayri ayri dilerim hikeyemizin sonu bir olsun mutluluk olsun :KK68:

Evet canim diyetle birlikte spor demeyelimde ben heryere yuruyerek gitmeyi tercih ettim asansoru biraktim merdiven cikip iniyorum araba kapinin önünde ben asla binmiyorum yuruyerek gidiyorum cok faydasini gördüm spor icin vakit olmadigindan bende böyle bir yöntem buldum tansiyon benimde cok düşer ama bu kurde öyle bir şey yasamadim bir dene limonu az sikarsin olmazsa :)
biraz önce yapıp içtim tadı fena değil 7:30 da kahvaltı yapicam saol canim

Evet bende simdi ictim 9sap maydonozla yaptim ben biraz posali oldu cokmu koydumki maydonozu
ben 10 sap ile yaptım görüntü kotu ama tadı hoş posası suyun üstünde kaldı önce o kısmı sonra suyu içtim

Kahvaltimida yaptim7 de
2 ekmek
1 peynir
5 zeytin
Domates biber
1 elma
Şimdide yeşil cay zamanı

Günaydın hanımlar, hayırlı cumalar. .

Dun beri yazamadım oglum cok hasta teyzeleri yediği hicbir sey midesinde kalmiyor ilaclar etkisini göstermedi sanki öğleden sonra tekrar hastanedeyim
Dun okudum yazdıklarınızi ama cevap veremedim aklimda kalanlara göre yanitlayayim

Tomurcuk, gozun aydın canim. Hakkında hayırlısı sen iraden ve gayretinle hakettin bunu. Ameliyat sonrası fıstık olacaksin tam anlamıyla. Biran once olur biter inşallah Da sende hayatina daha mutlu devam edersin..

Angelina, tavsiyelerin icin Teşekkürler benim ilk sayfada bahsettigim arkadasim da maydanoz kuru ile zayifladim dedi. Verdiği tarif ayni senin dediğin gibi bende 3gun yaptim sonra erindim her sabah yapmaya:)
Simdi ikinci kez birinden duymak daha da ciddiye almami sagladi.. sabah uyandığımda yaptim bende hadi kızlar hergun yapip yapmadimizi yazalim da sunu 15 gune beraber tamamlayalim..

Fatma ve ilkay ben sabah blendirla yaptım onceden rondoda yaptigim icin posasi uste cikiyordu ve biraz mide bulandirici oluyordu. Bu sabah blendirla yaptigimda gayet iyi parcalandi ve sebze suyu gibi oldu rahat ictim

Dun beri yazamadım oglum cok hasta teyzeleri yediği hicbir sey midesinde kalmiyor ilaclar etkisini göstermedi sanki öğleden sonra tekrar hastanedeyim
Dun okudum yazdıklarınızi ama cevap veremedim aklimda kalanlara göre yanitlayayim

Tomurcuk, gozun aydın canim. Hakkında hayırlısı sen iraden ve gayretinle hakettin bunu. Ameliyat sonrası fıstık olacaksin tam anlamıyla. Biran once olur biter inşallah Da sende hayatina daha mutlu devam edersin..

Angelina, tavsiyelerin icin Teşekkürler benim ilk sayfada bahsettigim arkadasim da maydanoz kuru ile zayifladim dedi. Verdiği tarif ayni senin dediğin gibi bende 3gun yaptim sonra erindim her sabah yapmaya:)
Simdi ikinci kez birinden duymak daha da ciddiye almami sagladi.. sabah uyandığımda yaptim bende hadi kızlar hergun yapip yapmadimizi yazalim da sunu 15 gune beraber tamamlayalim..

Fatma ve ilkay ben sabah blendirla yaptım onceden rondoda yaptigim icin posasi uste cikiyordu ve biraz mide bulandirici oluyordu. Bu sabah blendirla yaptigimda gayet iyi parcalandi ve sebze suyu gibi oldu rahat ictim

Evet canım bana içimi biraz zor geldi blendirla deneyeyim ama 15gun yapicam bakalim insallah faydasi olir sabah saracogluna baktim emzirenlerde rahatlıkla icebilirler dedi:)
Sabah maydonoz kürümu icrikten sonra tekrar uyidum kahvaltim
10.00 bir tavada yumueta peynir salatalık iki dilim ekmek bir tatli kasigi tahin pekmez karışımı:) bir kupa nescafe

Canım cok gecmis olsun:(

Canim geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ogluna

Günaydın canlarim hayırlı cumalar
Bende 4 gundur bas ağrısı çekiyorum bu gun doktora gidecem insallah bisey cikmaz bas donmesi mide bulantısı da var

Back
X