1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ben akşamları değil ama sabahları okuldayken yorumlayabilirim canım akşamları pc ve tele cok vakit ayırmak istemiyorum çünkü malum 2 cocuklu 1 kocaliyim :KK37:

Bende oyleyim:) büyük ihtimalle bende genelde sabahları yorumlicam. Ama olsun birilerinin izlediğini gozculuk yaptığıni bilmek insana dikkat etme ihtiyacıni dogurur dimi ama? ?[/QUOTE]
Kesinlikle katılıyorum :KK5:

Miladcığım, ben öyle bir yoğunluktayım ki, benim en yoğun zamanım, ara rapor zamanım geliyor ve nefes almadan çalışıyorum diyebilirim... Çocukların finalleri yaklaşıyor, ara rapor için sonuç yetiştirmeye çalışıyorum ve raporu yazıyorum, yeni bir proje yaziyorum, makale yazıyorum aynı zamanda doktora yeterlilik sınavına hazırlanıyorum... gündüzüm gecem hep dolu ee bi de bebek ve koca bebek var :))) O yüzden ben söz veremem her gün o kadar vakit ayıramayabilirim :(

Hepsini karıştırıp sarhoş olmuyor musun :confused: ben en son bira ve votkayi karistirdigimda(ki 15 yil onceydi uzun zamandır icki icmiyorum) yattigim yeri hatirlamiyordum :p büyüksün nehir ne diyeyim.

Yok canım sarhoş olmam ben. Duracağım yeri biliyorum içki içmenin adabı var der hep babam , babamdan öğrendim :)
Zaten bi de koca Rus olunca işte sen düşün :KK48:

Miladcığım, ben öyle bir yoğunluktayım ki, benim en yoğun zamanım, ara rapor zamanım geliyor ve nefes almadan çalışıyorum diyebilirim... Çocukların finalleri yaklaşıyor, ara rapor için sonuç yetiştirmeye çalışıyorum ve raporu yazıyorum, yeni bir proje yaziyorum, makale yazıyorum aynı zamanda doktora yeterlilik sınavına hazırlanıyorum... gündüzüm gecem hep dolu ee bi de bebek ve koca bebek var :))) O yüzden ben söz veremem her gün o kadar vakit ayıramayabilirim :KK43:

Vakit buldukça yapsak bile yeter canım zaten senin is yogunlugun hepimizin malumu;)
ha ayrica mecbur edemem kimseyi bu sadece dogruluguna inandigim bir fikir..
Herkes herkesi takip edemez belki ama her menu birileri tarafindan yorumlansa ve bir iki kelime dahi edilse yine cok olumlu sonuçlar dogurur

Günaydınn kızlar hayırlı sabahlar olsun. Haftasonu uğrayamadım yanınıza ama bu hafta cumartesi kahvaltısı haricinde kaçamak yoktu. yarına iyi haberler vericem inşallah. Bahsettiğim görüşmede iyi geçti nasipse artık bi sevgilim var :oops::oops::KK36::KK70:
hayırlı olsun inş senide burda gelin ederiz:KK28:

Eveeeet gelelim bugün yediklerimeee
Bildirime birgün kala yapilacak sey degildi ama ben bugün hamurisi yedim kizlarrrr:KK17:

Sabah maydanoz kuru 11.gun
Kahvaltı
55 gr ekmek
Tonn balikli yumurta (az)
1k.k peynir
4zeytin

Ara
3lu cay
5 findik

Öğle
3 kasik ciger sote
Salata (yağsız tuzsuz)
Yogurt

İkindi
Yarim dilim peynirli börek
3 catal ıslak kek
1 kase patates salatasi

Aksam
Yok

Form corba düşünüyordum ama yemicem

Ara
1 fincan sütlü kahve

KIZLAR YORUM LUTFENNNN:KK17::oops:
canım yediklerinde abartı göremiyorum gayet güzel dengelemişin...

bu gün çok işim vardı alışveriş temizlik anca nete bakabildim birde kızım bana bu aralar yapışık dolaşıyor şu andada dibimde her zamanki gibi hiç bir şeye fırsat vermiyor cumartesi kızıma doğum günü yapıcam hazırlıklara şimdiden başladım yarında eşimin doğum günü bu hafta baya yoğun geçicek..
bu günkü menüm
sabah yağsız peynirli gözleme
öğlen 2 dilim(60gr ekmek)
34gr peynir
arada bir çiğ köfte
akşam
bir tabak karnabahar yemeği
150gr yoğurt
bir kaşık makarna
arada 3 fındık...

selam kızlar dukkan yogunlugu evde mısafır derken anca geldim
sabah
2 dılım kepek ekmegi
1 k.k peynır
1 haslanmıs yumurta
1 kesme seker cay
ara
orta Türk kahvesı
1 kare bıtter
ogle
1 cıgkofte durüm
1 bardak ayran
ara
2 tane form biskuvi
çay
akşam
3 kaşık pılav
1 kepçe nohut
1 ısırık et
su bile 3 bardak ıcebıldım bugun tuvalete sık gıtmeyım diye yogunluktan
yarın herkesten guzel haberler gelicektır emınım. Sabah gorusmek uzere, gecmışı sabah okucam telden okumam çok güç çünkü..

Iyi geceler hanimlar.sooyle bir gecmisi okudum oglumu ayagimda sallarken ve bende menumu yazayim dedim.

sabah
klasik kahvalti etimek ile

ara
1 paket cubuk kraker

oglen
1 adet durum cigkofte
1 bardak ayran

aksam
1 kase tarhana corbasi
3 y.k. mantar sote
kivircik salata
1 kasik yogurt

ara
1 adet form misirli pirinc patlagi

ilk ara ve oglen hazira kactim mecburen.karisikti ortalik form corbami yeme sansim olmadi.calisan arkadasa form cubuk kraker al dedim ama o da normal cubuk almis yollamadim artik tekrar yedim bende.bakalim yarin sonuclar nasil olacak.
cumleten hayirli huzurlu geceler olsun...

Herkese iyi aksamlar bugunku menum
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 5 siyah zeytin 5 ceri domates
Arada cacik
Oglenlimon ve maydanozla yapilmis patates salatasi 3 patates koydum orta boy
Arada cacik
Aksam 1 tabak yogurtlu pirinc lapasi midem yuzunden boyle besleniyorum buara :kk77:
Canim gayet guzel atlatmissin bu gunu.moda girdin sanirim yavas yavas.
pirinc lapasi da iyi olmus.detoks olur bir nevi.zaten 2 gunluk pirinc lapasi diyeti var bazen yapsammi diyorum ama sonra vazgeciyorum sok diyet oldugu icin verdigimi cabucak alirim diye.ama oyle birkac aksam yenmesi gayet guzel.benim dedigimde 2 gun boyunca yalnizca pirinc lapasiyla besleniyorsun.2 gunde 2 kilo verdiriyormus yazilanlara gore...

Hayırlı sabahlar olsun kızlar..
sabah kahvatım aynı yine
1 kesme şeker/çay..
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir..
bu ara çok açım ama almıyo midem bunları bile zor yedim. Dükkanın stresi sıkıntısı, özel hayatın heyecanı derken mide iptal..

Hayırlı sabahlar olsun kızlar..
sabah kahvatım aynı yine
1 kesme şeker/çay..
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir..
bu ara çok açım ama almıyo midem bunları bile zor yedim. Dükkanın stresi sıkıntısı, özel hayatın heyecanı derken mide iptal..

Özel hayatin heyecanidir.o canim benim kendi gencligimden bilirim dermisim))))
Ah ahu ah gecmistim seni normal sartlarda ama dua et dune gore +200 almisim :))
Şaka bi yana supersin cok iyi gidiyorsun bu heyecanla daha da iyi verirsin sen

milad 80leri görmüşsün hayırlı olsun:KK19:
herkes çok güzel kilolar vermiş bu hafta ben ve bir keç arkadaşım dışında.. ama genel olarak böyle gidiyor galiba bir hafta iyi bir hafta kötü...:KK53:
kilo veren arkadaşları tebrik eder:KK5: veremeyen arkadaşlara azim, sebat, irade dilerim ( başta kendime):KK36:

Back
X