1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Günaydınn kızlar hayırlı sabahlar olsun. Haftasonu uğrayamadım yanınıza ama bu hafta cumartesi kahvaltısı haricinde kaçamak yoktu. yarına iyi haberler vericem inşallah. Bahsettiğim görüşmede iyi geçti nasipse artık bi sevgilim var :oops::oops::KK36::KK70:

Hayirli olsun canim insallah yakinda evli mutlu cocuklu olursun

Günaydınn kızlar hayırlı sabahlar olsun. Haftasonu uğrayamadım yanınıza ama bu hafta cumartesi kahvaltısı haricinde kaçamak yoktu. yarına iyi haberler vericem inşallah. Bahsettiğim görüşmede iyi geçti nasipse artık bi sevgilim var :oops::oops::KK36::KK70:
kuşuuuummm çok sevindim hayırlıysa olsun işallah:KK36:

Tebrikler canim iyi atlatmissin yarin bildirim gününde kendini birakmazsan gelecek hafta daha da guzel olacak. Cunku miden alışmaya başladı az yemeye

Saracim sabah 3 dilim ekmek cok olmus. Oglen zaten bildigimiz karbonhidrat bombası gibi. . Aksam yememekle iyi yapmışsın ama bence yinede dengelenmemis. Böyle kacamak yapacağın ogunler icin oncesi ve sonrasıni dengrlemelisin. Sabah ki yumurta ve peynir haricinde protein göremedim. Sebze de yok yanlis anlama lütfen amacim dusardan gördüğümu sana aktarmak.

Hastaliga rağmen iyi atlatmissin canim. Ben hasta oldugumda hep yemistim

Eline saglik tomurcugum. Haftasonu da sagsalim atlattigina gore 88 ide ucundan görürsün bence; )

Allah kabul etsin canım menun harika

Sağol canim teşekkür ederim :KK36::KK36:

Gunaydin kizlar
yeni yerimdeyim bugun.yerlesmek biraz zaman alacak galiba.cok aktif olamayabilirim ama internetim baglandi listeti hazirlarim yarin insallah.

miladcim maalesef goremedim daha 88 leri.regl bekliyorum onun siskinligi var.ama dunku sarmalara ragmen 90lara cikmamisim ona sevindim.
ahucum sana da hayirli olsun canim.seni begenmemekgibi bi luxu yoktu zaten enistenin :)

Gunaydin kizlar
yeni yerimdeyim bugun.yerlesmek biraz zaman alacak galiba.cok aktif olamayabilirim ama internetim baglandi listeti hazirlarim yarin insallah.

miladcim maalesef goremedim daha 88 leri.regl bekliyorum onun siskinligi var.ama dunku sarmalara ragmen 90lara cikmamisim ona sevindim.
ahucum sana da hayirli olsun canim.seni begenmemekgibi bi luxu yoktu zaten enistenin :)

Sevindim hayırlı olsun yeni isyeriniz tomucugum.

hakkinda hayirlisi olsun Ahucum..
Ben de dün çok kötü ololmuşum. tansiyonum felaket bir düşüş yaşadı. Ölçtüm.. ve hemen tuzlu bir ayran yaptım. Öyle çok tuz atmistim ki vucudum ödem yaptı galiba:KK70:
86.7 goren beeen 89 olmusum.ama takmiyorum:KK66:

Geçmiş olsun tambakim gecici bir şişkinlik bu tabiki takma kafana

Gunaydin kizlar

yeni iş yerine taşındın anladığım kadarıyla hayırlı uğurlu olsun canım bol kazançlar

ara öğünde bir dilim ekmek peynir

öğlende

bir tabak etli kurufasulye
iki dal yeşil soğan
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt

çokmu olmuş kızlar

Cok değil canım bence gayet iyi akşam da sebze ile geçirsen çok güzel olur. Sebze haşlama yani ben bugun öyle yapacam

Ara
orta türk kahvesi
1 kare bitter

öğle
çifköfte dürüm
1 bardak ayran..

kızlar bişey soracam bilgilerinize ihtiyacım var

ben şu maviyeşil olan ürünler var ya onlardan aldım arada yemek için elmalısı limonlusu ve keten tohumlusundan onların bir zararı olurmu siz yiyormusunuz

birde keten tohumunu yoğurda katıp yesem diyorum faydası olurmu zayıflamada

Herkese merhaba:KK54: saheste hayirli olsun canim :KK68:milad yemek cok yemedim zaten ama serumlardan sistim birde ilk 2 gun midemden dolayi ekmek yedim baya:KK64: idrar yollarimi usuttum sogukta yuruyus yapmaktan :KK61:

kızlar bişey soracam bilgilerinize ihtiyacım var

ben şu maviyeşil olan ürünler var ya onlardan aldım arada yemek için elmalısı limonlusu ve keten tohumlusundan onların bir zararı olurmu siz yiyormusunuz

birde keten tohumunu yoğurda katıp yesem diyorum faydası olurmu zayıflamada
Bence zorda kalmadikca yeme, onlar yerine daha dogal lezzetli eeyler yiyebilirsin hem kalorisi az gibi duruyo ama kaorileri var baya . Iclerinde seker var cogunun , kepekli eti form disinda ben yemiyorum.

Herkese merhaba:KK54: saheste hayirli olsun canim :KK68:milad yemek cok yemedim zaten ama serumlardan sistim birde ilk 2 gun midemden dolayi ekmek yedim baya:KK64: idrar yollarimi usuttum sogukta yuruyus yapmaktan :KK61:

bu soguklarda disari cikma canim evde yap egzersizini misssler gibi
Bence zorda kalmadikca yeme, onlar yerine daha dogal lezzetli eeyler yiyebilirsin hem kalorisi az gibi duruyo ama kaorileri var baya . Iclerinde seker var cogunun , kepekli eti form disinda ben yemiyorum.

Ben hic tuketmiyorum o tarz seyleri adi form onlarin. Keten tohumu iyi ama faydalida
Canim yaptinmu sebze haslamasini:KK48::KK70:

Aranizda bi konu mu var kısss;))

Eveeeet gelelim bugün yediklerimeee
Bildirime birgün kala yapilacak sey degildi ama ben bugün hamurisi yedim kizlarrrr:KK17:

Sabah maydanoz kuru 11.gun
Kahvaltı
55 gr ekmek
Tonn balikli yumurta (az)
1k.k peynir
4zeytin

Ara
3lu cay
5 findik

Öğle
3 kasik ciger sote
Salata (yağsız tuzsuz)
Yogurt

İkindi
Yarim dilim peynirli börek
3 catal ıslak kek
1 kase patates salatasi

Aksam
Yok

Form corba düşünüyordum ama yemicem

Ara
1 fincan sütlü kahve

KIZLAR YORUM LUTFENNNN:KK17::oops:

Eveeeet gelelim bugün yediklerimeee
Bildirime birgün kala yapilacak sey degildi ama ben bugün hamurisi yedim kizlarrrr:KK17:

Sabah maydanoz kuru 11.gun
Kahvaltı
55 gr ekmek
Tonn balikli yumurta (az)
1k.k peynir
4zeytin

Ara
3lu cay
5 findik

Öğle
3 kasik ciger sote
Salata (yağsız tuzsuz)
Yogurt

İkindi
Yarim dilim peynirli börek
3 catal ıslak kek
1 kase patates salatasi

Aksam
Yok

Form corba düşünüyordum ama yemicem

Ara
1 fincan sütlü kahve

KIZLAR YORUM LUTFENNNN:KK17::oops:
Kendini kasıcak bişey yok burda canımm rahat ol..

İy aksamlar hanimlar iki gundur ugrayamadim dun koye gittik kaynanam patates haslamis valla gozu dunmus gibi yufka ekmege durup durup yedim sonunda dev gibi bi pismanlik kaldi ..sabahta +1 . :( ..koyde biraz usutmusum bugunde tum gun yattim hala bogazim cok aciyor ..
Bugun karataya basladim 1 hafta deniyim diyorum ..listemdekilerden cok slklldim bi degisiklik olur bakalim sonuc ne olacak

Sabah 9:30

2 hasmanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
6 bulgurlu sarma
1 turp
1 havuc

Aksam 17;00

Balik
Tahinli salata

Back
X