1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kizlar benim bu ara kahvaltiyla ogle birleşiyor malesef böyle idare edicez simdilik:)
Oglen 3 patates koftesi iki kasik etlisalgam yemegi yarim dilim ekmek
Ara bir bardak zero kola ictim cok canim cekti
Akşambir kase yoğurt corbasi 4kasik kiymali taze fasulye havuc salatasi.yogurtlu brokoli bir dilim ekmek yerim bu kadarrr...
Ara nescafe icmek istiyorum.su bugün az ictim cogaltmam lazim ve kotu haber istahim artmaya basladiiii

sağol gülüm insan ömrü dediğin ne kadar kısacık birşey bunu üzüntü kederle geçirmek var güzellikleri görüp şükredip mutlu yaşamak var bir şey anlatıcam yarım yamalak hatırlıyorum ama olsun :))
geçmiş zamanlarda hangi peygamber olduğunu unuttum kadının biri oğlu öldüğü için ağlayıp feryad ediyormuş gencecik yaşında hayata doymadan gitti yavrum diyormuş daha 400 yaşındaydı diye iç çekiyormuş hayatının baharını bile görmedi diyormuş
peygamber gelip kadına öyle bir zaman gelecek ki insan oğlunun ömrü 60-70 yıl olacak demiş
kadın şaşırıp öyle olsa allaha yemin olsun şu dünyaya bir çadır bile kurmazdım demiş
daha dün gibi 19lu yaşlarımı hatırlıyorum şimdi 35 oldum bir bakıcam allah ömür verirse tabi 50-60 olmuşum bu gün nasıl 19yada 20 li yaşlarda yaptığım yada üzüldüğüm şeylere boşunaymış kendimi paraladığım diyorsam şu an ki halim içinde 20 sene sonra aynısı diycem onun için her türlü sıkıntı eninde sonunda geçip gidiyor neden çok üzüleyim :))
Valla ekimcim güzin abla gibi kadınsın maaşallah :KK19:

Estafurullah canım çok güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim. peki o murphy yasalarına göre hep mi düşer bi insan hiç mi kalkmaz 34 sene boyunca hiç mi bi işi rast gitmez. çocukluk yok gençlik yok şimdi yokk hiç mi bi döneminde gülmez insan?
Allah büyüktür be canımm bu günümüze bin şükürr...
ya rabbim verdiklerine vereceklerine senden gelen herşeye hamd-ı senalar olsun bizi senin yolundan ayırma kaldıramayacağımızdan fazlasıyla sınama bizi iyilik güzellik bolluk bereket sağlık sahih insanlarla sına rabbim her iki dünyada da iyiyi güzeli nasip et amin
daralmadan ferahlık olmaz ya rabbim seni gençken zor yolla sınıyor bundan sonrasına inşallah ferahlıkla sınayacak yeri göğü ve arasındaki herşeyi tüm kainatı yaratan herşeye gücü yeten rabbim bundan sonra ferahlık kapılarını birer birer inşallah sana da açsın

İyi aksamlar kizlar bende menumu yazayim
Sabah: ilik limonlu su bir kase nesfit
Ara: sade kahve
Ogle: iki kabak dolma ve yogurt
Ara: iki mandalina on tane findik
Aksam: ton balikli salata ve bir dilim ekmek
Belimin agrisi bi gecsede spora baslasam bir an once her gun yarim saat da olsa yapsam yeter

nilfer menu güzel canim

İlkay yesil cay demle tarcinli ic 2-3 bardak istahi şahane düzenliyor canim

Ben kucuk kaçamağımi yazmaya geldim:110: bir küçük kalpli cikolata yedim oğlumun elinden.
Bende suyu az ictim tamamlamaya çalışayım 30 dk yürüyüş başlıyor az sonra:KK6:

Valla ekimcim güzin abla gibi kadınsın maaşallah :KK19:

lakabım bile var polyanacı diye :)) genelde böyleyim arada bir bende karamsar melankolik oluyorum tabii ama çabuk sirkelenip kendime geliyorum insanları mutlu etmesini seviyorum etrafımdakiler mutluysa bende mutluyumdur :)

Herkese merhaba
Bugunku menum
Sabah 1 adet tost , 1 bardak ayran
Arada yesil cay
Oglen 5 kofte , 2 dilim ekmek, salata
Arada 1 muz
2.ara 1 portakal
Aksamda 1 kase domates corbasi ve yogurtlu kozlenmis patlican yiyecegim
Bendeki bu unutkanlik nolcak bilmiyorum 2 gundur buraya yediklerimi yazdim saniyorum meger yazmamisim:KK67:

Belimin agrisi bi gecsede spora baslasam bir an once her gun yarim saat da olsa yapsam yeter
afiyet olsun çok güzel sağlıklı menün

Menulerin güzel canim hareketsizligini telafi eder canım unutma once saglikk

nilfer menu güzel canim

Ben kucuk kaçamağımi yazmaya geldim:110: bir küçük kalpli cikolata yedim oğlumun elinden.
Milaaad o kacamak sayilmaz oglunun elinden hemide kalpi birsey cikolatada olsa sayilmaz:KK68:

nilfer menu güzel canim

aman sende o kaçamak mı oğlunun elinden şifa yemişsin kaçamak deme beynin başka algılar mutluluk diyelim biz ona :))

Herkese merhaba
Bugunku menum
Sabah 1 adet tost , 1 bardak ayran
Arada yesil cay
Oglen 5 kofte , 2 dilim ekmek, salata
Arada 1 muz
2.ara 1 portakal
Aksamda 1 kase domates corbasi ve yogurtlu kozlenmis patlican yiyecegim
Bendeki bu unutkanlik nolcak bilmiyorum 2 gundur buraya yediklerimi yazdim saniyorum meger yazmamisim:KK67:

Biraz sitemli konusayim:) aktif degilsin ihmal ediyorsun bizi castle:(

Ben bugün diyetime uyamadim ama 2 saat yürüyüş yaptım umarım yediklerini yakmisimdir bugün arkadaşım üniversite öğrencileri ne yemek verdi ben de yardıma gittim ve tüm ikramlarda yedim söz verip tutamadim özür dilerim sizden :KK42:

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-15-18-37-22.webp
    Screenshot_2015-01-15-18-37-22.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 50
ya rabbim verdiklerine vereceklerine senden gelen herşeye hamd-ı senalar olsun bizi senin yolundan ayırma kaldıramayacağımızdan fazlasıyla sınama bizi iyilik güzellik bolluk bereket sağlık sahih insanlarla sına rabbim her iki dünyada da iyiyi güzeli nasip et amin
daralmadan ferahlık olmaz ya rabbim seni gençken zor yolla sınıyor bundan sonrasına inşallah ferahlıkla sınayacak yeri göğü ve arasındaki herşeyi tüm kainatı yaratan herşeye gücü yeten rabbim bundan sonra ferahlık kapılarını birer birer inşallah sana da açsın
Aminn canım inşallah hepimize açsın. Bide o dediğin kişinin kanunlarına baktım da bir tane olumlu bişey yok baktığıma pişman oldum :KK70:

bende menümü yazayım evde yemem heralde

sabah
2 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 kesme şeker/ çay

ara
türk kahvesi

öğle
2 dilim çavdar ekmeği
yarım k.k peynir
çay.. çay hala kaynıyo gerçi hiç sönmüyo ocak

akşam

müşterim getirdi
5 tane lahana sarması
(yaprak sarması kadar küçük)

Ben bugün diyetime uyamadim ama 2 saat yürüyüş yaptım umarım yediklerini yakmisimdir bugün arkadaşım üniversite öğrencileri ne yemek verdi ben de yardıma gittim ve tüm ikramlarda yedim söz verip tutamadim özür dilerim sizden :KK42:

Fatma yarin yeni birgün guzelim onunde 4 gun var sali gunu en az -500 gr verirsin dikkat edersen. Bence az degil.umudunu kirma yarin yeniden asil aktif ol motivasyonun düşmesin canim

Back
X