- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
daha yeniyim burada belki haddim değil ama canım affına sığınıp dayanamayıp yazıyorum
bir şeyin kötü gitme ihtimali varsa kötü gider murphy yasalarında böyle yazar amaaaa
bazen dibe vurmadan ayağa kalkmak olmuyor hepimiz de zaman zaman oluyor çocuktan yana sıkıntı çıkıyor evde bişeyler bozuluyor üstüne eşle tartışma oluyor oluyor daaa oluyor ya sonrası :))sonbaharda nasıl tabiat sönüp dökülüyor kış olmadan baharın neşesini yenilenmeyi nasıl bilecektik her kötü giden şeyin ardında mutlaka ama mutlakaaaa güzel şeyler olur bozulanlar ya tamir edilir ya yenilenir kavgadan sonra barışması pek bir tatlıdır hastalıktan sonra sağlık insanı şükrettirip daha hoş baktırır hayata misaller çok önemli olan tekrar o ayağa kalkmak her zaman ki gibi yine kalkacağız kalkacaksın çünkü biz KADINIZ GÜÇLÜYÜZ anneyiz sevgiliyiz eşiz kardeşiz evladız arkadaşız bazen farketmesekte bizi bizden çok seven düşünen insanlar var biz neden kendimizi bırakıp bunalımlarda gezelim kendini SEV sen şu dünyadaki en DEĞERLİ en MUHTEŞEM varlıksın farket yeter ki
hayat felsefene bayıldım canım