- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
bekarlığı öğrenci hayatımı hiç saymasam bile 33 yaşına kadar bende seninle aynıydım son 2 senedir hayır demeyi ve gerektiğinde mesafeli olmayı öğrendim manevi olarakta emek olarakta çok kullanıldım her gün gelip bana ağlayalar tüm gün avutup yardım ettiklerim iyi zamanlarında nasılsın hastamı oldun bile demeyince işte o çok acıttı bazıları bencil ben merkezli sabah öğlen gelirderdini anlatır çare ararsın ama seninde bir derdin var mı demez çok geç farkettiğim şeylerden biride sık sık gelip yiyip içenlerden bazılarının evini bile görmedim biliyormusun beni hiç ağırlamadılar:))
ben de son dönemlerde önemli olan ailemdir annem kardeşlerim eşim oğlum onların sorunlarıyla ilgilenirim diğerlerine artık mesafe koymalıyım dedim ve yaptım :))
Ben de ogrendim aslinda cevremdekiler cok degustin sen gozuyle bakiyor hatta. Ama onlara kabul ettirmekte zorlanıyorum ben:) hala elimden tutup zorla cekiyorlar resmen. Hadi neyse yaptim diyelim aylarca gunlerce yap yap bakıyorsun ki sonu yok bi gün biraktigin gibi senden de kötüsü yok.. cevrenin insanı yol yordam bilen birisi olarak gormesi o insan için bazen çekilir şey değil.
Cevap için teşekkürler. Brnde ogrenicem siyrilma ustaligini inşallah. Ha bu aarada benim de cok olmuştur samimiyetle evime cagirdigim her fırsatta agirladigim ama evinde misafirlerine yardim ederken bile ikinci plana atildigim birkac insan numunesi. Beni ne kadar kullandiklarini anladigim zaman hatirladim bunlari nedense :) nato kafa nato mermer işte bendeki
:)
Gunaydin hanimlar dikislerim cok yogun ugrayamadim ve bu bi haftada cok yogun gececek yine ugrayamam sanirim yarin bildirimden sonraki hafta beni izinli sayarsaaniz sevinirim diyet acisindanda hafta sonu pek ic acici degildi hafta ici diyet yapip hafta sonu bozar duruma geldim ee bide 15 tatil baslayacak onumuzdeki 3 hafta almayimda vermesemde olur
Fatma arada yine uğra menu yazamasan bile birkac cümle yaz ozletme kendini