tekrardan geçmiş olsun miladımSlm kızlar cok sakinlesmis buralarbu arada metra Vildan80 eşim ameliyat oldu durumu iyi hastanedeyiz ilginiz iiçin teşekkürler kızlar. Diyet derseniz iki gündür kalmadı onume ne geldiyse onu yedim. Bugünde dışardan yedim pek az kalorili değildi arti uzun zamandir ilk defa kabız oldum ki normal tuvalete gitmiyorum su yok tum duzenim alt üst oldu
Netse esim iyi olsun da napalım artik
Canim cok gecmis olsun insallah cabucacik iyilesir esin yaaaa ne oluyu bu gunluge bir aydir hastaliklar pesini birakmiyor arkadaslarin nazarmi vardir nedir ...sende canini sikma eve gelince toparlarsin kafana takma kilomu alcam diye takarsan alirsin esinle ilgilen zaten bu maraton seni zayiflatirSlm kızlar cok sakinlesmis buralarbu arada metra Vildan80 eşim ameliyat oldu durumu iyi hastanedeyiz ilginiz iiçin teşekkürler kızlar. Diyet derseniz iki gündür kalmadı onume ne geldiyse onu yedim. Bugünde dışardan yedim pek az kalorili değildi arti uzun zamandir ilk defa kabız oldum ki normal tuvalete gitmiyorum su yok tum duzenim alt üst oldu
saracım sonunda geldin hoşgeldiiinnnn:)))
15 günde aldığın bir kaç gram yer bile etmemiştir 2 güne veririsin zaten
Slm kızlar cok sakinlesmis buralarbu arada metra Vildan80 eşim ameliyat oldu durumu iyi hastanedeyiz ilginiz iiçin teşekkürler kızlar. Diyet derseniz iki gündür kalmadı onume ne geldiyse onu yedim. Bugünde dışardan yedim pek az kalorili değildi arti uzun zamandir ilk defa kabız oldum ki normal tuvalete gitmiyorum su yok tum duzenim alt üst oldu
tekrardan geçmiş olsun miladım
eşine zaten şu aralar kabız olmaması için uygun bir beslenme listesi verirler sende aynını yersin hallolur inşallah
Canim cok gecmis olsun insallah cabucacik iyilesir esin yaaaa ne oluyu bu gunluge bir aydir hastaliklar pesini birakmiyor arkadaslarin nazarmi vardir nedir ...sende canini sikma eve gelince toparlarsin kafana takma kilomu alcam diye takarsan alirsin esinle ilgilen zaten bu maraton seni zayiflatir
hoşbuldum canım
yer etmemiştir dimi gider inşallah
geçmiş olsun canım söylemiştim ama sanırım görmedin
kiloyu takma kafana stresten koşturmadan istesende kilo alamazsın şimdi herşeyin başı sağlık eşin iyileşsin evinize geçin diyetine kaldığın yerden devam edersin şimdi birde diyet için stres olma
Sağol canım. Beslenmesi normal olacakmis sibi seyler yicek. Ben hastane yemegi yiyemem yedirememde esime evden bana dışardan geliyor. Tuvaletlerden tiksiniyorum ondan oldu galiba
ANgelinacim tşk ederim. Tempom yok oturuyorum hep kötü oluyor. Dedigin gibi saglik olsun
Haklisin saracim kilo dusunecegim son sey simdi. Görmedim gerçekten tekrar sagol canim aramıza tekrar donmene cok sevindim:))
Sizi cokk özledim
tekrar geçmiş olsun canım sevdiklerimiz iyi olsun da diyet nasılsa yapılır...Slm kızlar cok sakinlesmis buralarbu arada metra Vildan80 eşim ameliyat oldu durumu iyi hastanedeyiz ilginiz iiçin teşekkürler kızlar. Diyet derseniz iki gündür kalmadı onume ne geldiyse onu yedim. Bugünde dışardan yedim pek az kalorili değildi arti uzun zamandir ilk defa kabız oldum ki normal tuvalete gitmiyorum su yok tum duzenim alt üst oldu
günaydın cnm dirençtirgünaaayyydınn kızlar
4 gündür kaçamaksız gitmeme rağmen bu gün tartı +800gr dedi şaştım kaldım
ödem desem değildir dün 2 litre su 3 bardak yeşil çay içtim nedir acaba bu
günaydın ben dün hiç birşey yiyemedim çok kötü hastaydım
hatta istifra ettim midem bulanıyodu başım ağrıyodu sürekli yattım hiç birşey yemeden
gece 1,5 ta fırında pişmiş 1 derisiz tavuk pirzola yedim okadar
Gecmis olsun canim bol bol dinlen kendine iyi bakgünaydın ben dün hiç birşey yiyemedim çok kötü hastaydım
hatta istifra ettim midem bulanıyodu başım ağrıyodu sürekli yattım hiç birşey yemeden
Geçmiş olsun canım yaaaa ne oldu böyle bixe hep hastalıklar nazar depfi topiğimize çabucak iyileşin...
çok tesekkur ederım kızlar havalar feci sogudu sırtım da agrıyo çok kotu ytyrmGecmis olsun canim bol bol dinlen kendine iyi bak
çok tesekkur ederım kızlar havalar feci sogudu sırtım da agrıyo çok kotu ytyrm
tesekkur ederım cnm yok drlık kdr degılım bnm yapım azcık mızmızdır :)Bence ihmal etme canim doktora görünmende fayda var. Allah şifalar versin..
çok geçmiş olsun neden böyle oldun üşüttün mü yoksa geçen gece rakı içtim yazmıştın yemeği azcık ucundan yiyip alkol alınca mı dokundu pis çarpar öyle oluncagünaydın ben dün hiç birşey yiyemedim çok kötü hastaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?