Güncel listeyi yayınladım diğer sayfada kızlar...
Günaydın bende burdayımmGÜNAYDIN. MİLLET NERDE YA
Sağol canım,eski hareketli bildirim günlerini de özlemedim değil haniEllerine sağlık tomurcuğummm
allah şifa versin geçmiş olsun canımGünaydın kızlar dün uğrayamadım annanem rahatsızlandı korkuttu bütüm gün ordsydım şimdi biraz dsha iyi çok şükür
menüm gene düzensizdi paylaşmıyorum oyüzden
Başınız sağolsun canım...Kızlar bizim cenazemiz var. Memlekete gidiyoruz.esimin anneannesi vefat etti.
Bir fatiha okursanız sevinirim
başınız sağ olsun allah sabırlar versinKızlar bizim cenazemiz var. Memlekete gidiyoruz.esimin anneannesi vefat etti.
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşallahKızlar bizim cenazemiz var. Memlekete gidiyoruz.esimin anneannesi vefat etti.
inşallah kendi araçlarıyla çıkmazlar yola otobüs tren v.s. le giderler memleketi neresiydi sen biliyormusun tomurcuk
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar dün uğrayamadım annanem rahatsızlandı korkuttu bütüm gün ordsydım şimdi biraz dsha iyi çok şükür
menüm gene düzensizdi paylaşmıyorum oyüzden
eline sağlık tomurcuğumGüncel listeyi yayınladım diğer sayfada kızlar...
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinSlm kızlar eşim bugun ameliyat için hastaneye gidecek ama bugün mümkün olur mu bilmiyorum. Az once yine hastanedeydik. Hemoroid cik zorladı mahfoldu kav gündür garibim. Fırsat bulmusken ozrumu bildiriyim dedim. Kusura bakmayın lutfen kizlar
T tatlitambak Allah rahmet eylesin fatiha okudum ismini bilmediğim halde okudum Rabbim ulastirsin inşallah. .
Arada okurum fırsat buluncada yazarım buralarda olucam yani :)
başınız sağolsun canım okudum bile...Kızlar bizim cenazemiz var. Memlekete gidiyoruz.esimin anneannesi vefat etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?