1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

bende bu günkü menümü yazayım
sabah
75 gr ekmek
30gr peynir
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 fincan çay

ara küçük bir muz

öğle
2 yemek kaşığı t.fasulye
3 küçük salatalık
50gr ekmek

arada yine muz yedim
akşamda 1 tabak bulgur pilavı yedim

Akşam yemeğinde 6k sulu kofte 1dilim firin makarna yedim 2 saat sonra yine aciktim 1dilim daha yedim 2 saat sonra yine aciktim 1dilim daha yedim yani 3 dilim yedim hala açım neden bu kadar açlık çekiyor olabilirim acaba ekmek yemedigim icin mi ki:rolleyes::KK17:

Akşam yemeğinde 6k sulu kofte 1dilim firin makarna yedim 2 saat sonra yine aciktim 1dilim daha yedim 2 saat sonra yine aciktim 1dilim daha yedim yani 3 dilim yedim hala açım neden bu kadar açlık çekiyor olabilirim acaba ekmek yemedigim icin mi ki:rolleyes::KK17:

ben de aksam yemegınden sonra 2 cıkolata ustune cubuk yedım can sıkıntımdan.offff bu hafta vermeedıgım gıbı ustune alacagm bı de kılooo.sınır oldum kendıme heepp!
senın ekmek yemedıgınden olabılır cnmmm

Ben de aksam saat 7.30 da biraz kendimi kaybettim.... ama yarın bunun bedelini ağır ödeyeceğim.... az yemek ve cok spor yapacam

benm de kılo almamam lazm bu hafta artık vermeyı gectım bu hafta ıcın.
kızlar kızın ya alırsam ceza verın yoksa aklım basıma gelmıyecek.gorecez bakalm pzt gunu.bır de bugun 1.5 saat spor yaptımmm yazık oldu resmen

ilk gunler hep boyle az yerim ama sonra insan bikmaya baslayinca isler degisiyo tabi

Canım senin boyun ve yasin kaçtı. 3 çocuğun var galiba büyükler mi

ben 170 boyundaym. 2 çocuğum var kim 3.5 yaşında oglunda 3 aylık. Zayıf anne olmak eşimin yanında hoş durmak istiyorum

Canım senin boyun ve yasin kaçtı. 3 çocuğun var galiba büyükler mi

ben 170 boyundaym. 2 çocuğum var kim 3.5 yaşında oglunda 3 aylık. Zayıf anne olmak eşimin yanında hoş durmak istiyorum

malesef benim boy yok yani 1.60 33 yasindayim 2 kizim 1 oglum var ilk kizim 11yasinda sonra oglum 9 sonra da minik kusum 3 yasinda senin yasin kac

Günaydın kızlar
bugün galiba en erkenciyiz benim
çünkü kızım hala hasta uyutmadı beni kusuyor ama öksürdüğü için....
Allah daha beterinden saklasin. Buna da çok şükür. Çocuklar şimdi uyudu bende kondisyon bisiklet ine bindim. 45 dk yapmayı düşünüyorum. Çocuklar üyeden ancak yoksa ikisi ile beraber çok zor oluyor.

Merhaba arkadaşlar. Bende her uzuntude sıkıntıda, stres altında yemeğe saldıran biriyim. Öyle oluncada kilom aldı basini gitti :KK12: bende aranıza katilmak isterim. Çünkü ciddi anlamda bir değişime ihtiyacım var ve ilk olarak buradan başlamam gerek, malum yol uzun :KK12: şimdi tüm mesajları okuyacağım bakalım neler yapıyorsunuz sizler :KK52:

Günaydın kızlar
bugün galiba en erkenciyiz benim
çünkü kızım hala hasta uyutmadı beni kusuyor ama öksürdüğü için....
Allah daha beterinden saklasin. Buna da çok şükür. Çocuklar şimdi uyudu bende kondisyon bisiklet ine bindim. 45 dk yapmayı düşünüyorum. Çocuklar üyeden ancak yoksa ikisi ile beraber çok zor oluyor.
Geçmiş olsun arkadaşım :KK19: birde kolay gelsin tabii

Milada özelden yazdığım mesajı sana da yazayım da mesajın cevapsız kalmasın canım :KK66:
12 kişiyiz zaten en fazla 15 olalım.Düzenli paylaşımda bulunurlarsa tabi.
Nadyanın dediği gibi fazla kişi olunca takip zorlaşıyor.Birbirimizi tanımak da öyle.Kim kimdi kaç kiloydu acaba diyorum kendi kendime.Ama şuanki 12 kişinin hepsi hafızamda.
Kalabalık olunca da sayfalar yerli yersiz ilerliyor uzuyor.
Dediğim gibi en fazla 15 kişide sınır koyalım derim ben :KK66:
Ben aranıza alırsanız demiştim ama şimdi okudum bu mesajı :( sanırım olmuştur 15 kişi :(

Günaydın canlar
Bugün güzel uyandim keyfim yerinde kucuk oğlum bana sürpriz yapmış ben uyanmadan formasını giymis, yatagini toplamis sofrayi servis ve çatal kasiklari ayarlamis.. cok pozitif uyandım kuzum beni mutlu etmek istemis

H Hidem88 evet arkadaşım malesef on bes kisiyiz. Birbirimizi takip etmekte zorlanıyoruz boyle oluncada topigin anlami kalmaz..yoksa katılmanızın tabiki baska sakıncası olamaz

Back
X