- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam yemeğinde 6k sulu kofte 1dilim firin makarna yedim 2 saat sonra yine aciktim 1dilim daha yedim 2 saat sonra yine aciktim 1dilim daha yedim yani 3 dilim yedim hala açım neden bu kadar açlık çekiyor olabilirim acaba ekmek yemedigim icin mi ki![]()
Aysun senin menüyü görünce yediklerimi en utandım be.... tabiki yarisiyoruz
O zaman en iyisi fransada buluşalımhem yurt dışına çıkmış oluruz
![]()
ilk gunler hep boyle az yerim ama sonra insan bikmaya baslayinca isler degisiyo tabi
ilk gunler hep boyle az yerim ama sonra insan bikmaya baslayinca isler degisiyo tabi
Ben emziriyorum ya arada sapitiyorum. Ama 15 kasima kadar söz verdim kendime 85 olmam lazım diye.
biliyorum ki yapabilirim. Başarabilirim
Canım senin boyun ve yasin kaçtı. 3 çocuğun var galiba büyükler mi
ben 170 boyundaym. 2 çocuğum var kim 3.5 yaşında oglunda 3 aylık. Zayıf anne olmak eşimin yanında hoş durmak istiyorum
malesef benim boy yok yani 1.60 33 yasindayim 2 kizim 1 oglum var ilk kizim 11yasinda sonra oglum 9 sonra da minik kusum 3 yasinda senin yasin kac
Geçmiş olsun arkadaşımGünaydın kızlar
bugün galiba en erkenciyiz benim
çünkü kızım hala hasta uyutmadı beni kusuyor ama öksürdüğü için....
Allah daha beterinden saklasin. Buna da çok şükür. Çocuklar şimdi uyudu bende kondisyon bisiklet ine bindim. 45 dk yapmayı düşünüyorum. Çocuklar üyeden ancak yoksa ikisi ile beraber çok zor oluyor.
Ben aranıza alırsanız demiştim ama şimdi okudum bu mesajıMilada özelden yazdığım mesajı sana da yazayım da mesajın cevapsız kalmasın canım
12 kişiyiz zaten en fazla 15 olalım.Düzenli paylaşımda bulunurlarsa tabi.
Nadyanın dediği gibi fazla kişi olunca takip zorlaşıyor.Birbirimizi tanımak da öyle.Kim kimdi kaç kiloydu acaba diyorum kendi kendime.Ama şuanki 12 kişinin hepsi hafızamda.
Kalabalık olunca da sayfalar yerli yersiz ilerliyor uzuyor.
Dediğim gibi en fazla 15 kişide sınır koyalım derim ben![]()