1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bekleyin ben geliyorum. ...
ah aysun ah ahhh ahhhh
seni tebrik ediyorum. Senin kadar vermemisimdir ben yaaaa
bakmam şimdi

herkese günaydın miladcım canım akşam azılanları okudum ama yazamadım sıkıntıların varmış Rabbim yardımcın olsun inş çözersiniz sorunlarınızı...
bende bu gün orucum sahurda yediklerim
80 gr ekmek
1.5 haşlanmış yumurta
40 gr diyet peynir
1 fincan çay

Geçen hafta 89.6
bu hafta 88.7
aradaki fark 900 gr
ama ben dün sabah tartıldım sonuç 87. 7 idi...
ya benim kendi tartım in ayağı kırıldı onu kaldırdım. Komşunun tartışıyoruz bende bence onda da sorun var anca yere şiddetli çarpınca çalışıyor. Kocam da yeni tartı almıyor. Öyle piskopat gibi hergün tartilmaz insan diyor. Haklı da ama......
Moralim bozuldu yahu

Geçen hafta 89.6
bu hafta 88.7
aradaki fark 900 gr
ama ben dün sabah tartıldım sonuç 87. 7 idi...
ya benim kendi tartım in ayağı kırıldı onu kaldırdım. Komşunun tartışıyoruz bende bence onda da sorun var anca yere şiddetli çarpınca çalışıyor. Kocam da yeni tartı almıyor. Öyle piskopat gibi hergün tartilmaz insan diyor. Haklı da ama......
Moralim bozuldu yahu

canım bende çoğunlukla hergün tartılanlardanım bu hafta a101e sinbonun tartısı gelecekti boşver kocayı git al yenisini:KK45: çok tartıldığım için pilleride daha kısa zamanda bitiyor bir sürüde pil aldım :KK45:

canım bende çoğunlukla hergün tartılanlardanım bu hafta a101e sinbonun tartısı gelecekti boşver kocayı git al yenisini:KK45: çok tartıldığım için pilleride daha kısa zamanda bitiyor bir sürüde pil aldım :KK45:

Bu perşembe be dimi tamamdır o zaman ay çok sağol yaaaa
ha bide o tartı pillerin sorma gitsin

Kızlar my time is now yok 1 haftadır.Mesajlarına baktım en son bildirim yapmış geçen hafta.Ve mesajlar bölümünde bir konu açmış ayın 27 sinde sonra yine hiç girmemiş.okudum çok üzücü bir durum.babasıyla ilgli bir sorunu varmış :( Bu hafta bildirimi yapamayabilir gibi geliyor bana ama bekleyelim her ihtimale karşı...

iyi oldu canim yaaa benim tartimda dijital degildi bende alayim en iyisi

Bu perşembe be dimi tamamdır o zaman ay çok sağol yaaaa
ha bide o tartı pillerin sorma gitsin

canım geçtiğimiz perşembe gelmiş şimdi netten baktım a101 aktüele 16.50 fiyatı tartı pillerine gelince ben saat saten yerlerden alıyordum tanesini 5 liraya satıyorlardı geçenlerde teknosaya gittim 5 tanesini 7 liraya aldım..benim mutfak terazimin pilide aynı hepsine kullanıyorum...
iyi oldu canim yaaa benim tartimda dijital degildi bende alayim en iyisi
benim evde kullandığım tartımda simbo gayet memnunum bir önceki tartım her çıktığımda farklı tartardı ama bu ii aynı anda kaç kere çıkarsam çıkayım hep aynı tartıyor..

Back
X