• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ben olsam yemezdim o Gözlemeyi çok canım çekti ise 1 lokma yer birakirdim. 5-6 ay sonra zaten kilo vereceksin o zaman ödülün olur doya doya yerdin. Ben de şuanda kayın Valide deyim. Neler neler var ama beni ençok çeken sütlaç. Kızıma yedirken sadece 1 kaşık aldım o da az taneli... 84 kilo yani doğumdan sonraki kilom a düşene kadar kaçamak yok....

Ne kadar yedin. Afiyet olsun artık. ..
ben de bilerek yeşil fasulye yemeği istedim:KK62:diyette yim ya
4te 1 yedim 125 kalori.... en büyük sınavımdı...

arkadaşlar bugun biri bi günlük açmış diyetisyenle aç kalmadan zayıflyıyrum diye kız 95 muş 5 günde 2 kilo vermiş :KK57::KK57:
diyetisyen her öğüne 4er dilim ekmek vermiş:KK57::KK57::KK57::KK57:bizmi yanlış yapıyruz acaba... okdar az ye bşde kilo verme :KK61::KK61::KK61::KK61:

menüsü şöyle
sabah:4 dilim ekmek
2 kibrit kutusu kadar peynir
5 adet zeytin ya da 2 ceviz ya da 3-4 fındık
sınırsız domates salatalık
ara:1 porsiyon meyve
öğlen:4 dilim ekmek veya 6 yk kurubaklagil ya da 4 yk mskarna/bulgur/pirinç pilavı
4 yk sebze yemeği
3 köfte kadar et/tavuk/balık veya 2 dilim peynir
1 sb yoğurt
sınırsız yağsız salata
ara: 2 porsiyon meyve
1 sb yoğurt
akşam:öğlenle aynı

valla ben okuldayken bana simit flan vermiştide şaşırmıştım buna hepten şaşırdım :S demek ben gitsem 116 kiloyla 5er dilim ekmek vericek :S

menüsü şöyle
öğlen:4 dilim ekmek veya 6 yk kurubaklagil ya da 4 yk mskarna/bulgur/pirinç pilavı
4 yk sebze yemeği
1 sb yoğurt
sınırsız yağsız salata
1 sb yoğurt

valla ben okuldayken bana simit flan vermiştide şaşırmıştım buna hepten şaşırdım :S demek ben gitsem 116 kiloyla 5er dilim ekmek vericek :S

ben de okudum canm cok sasrdm valla her ogun 4 dılım olurmu yaa??

arkadaşlar bugun biri bi günlük açmış diyetisyenle aç kalmadan zayıflyıyrum diye kız 95 muş 5 günde 2 kilo vermiş :KK57::KK57:
diyetisyen her öğüne 4er dilim ekmek vermiş:KK57::KK57::KK57::KK57:bizmi yanlış yapıyruz acaba... okdar az ye bşde kilo verme :KK61::KK61::KK61::KK61:

ben bı de 1 aydır 85.4 kıloyum gram veremedm 4 er dılım ekmek yesem ne olurum acabaaaa:KK61:

ben de okudum canm cok sasrdm valla her ogun 4 dılım olurmu yaa??
valla bende anlamadım.S:

ben bı de 1 aydır 85.4 kıloyum gram veremedm 4 er dılım ekmek yesem ne olurum acabaaaa:KK61:
aslında denemek lazım az yediğimizde metabolizmanın yavaşladığı bilinen bi gerçek... ama denemeden bilemeyiz öyle değilmi :S zaten hepimiz 90+yız deneyelimmi ? diyetisyene gitsek aynısını vercek ama ben gibi 116 ya biraz daha fazla verir sanırım :S napsak yemiyoruz zayıflayamıyoruz napsak bilemedimki şimdi

valla bende anlamadım.S:

aslında denemek lazım az yediğimizde metabolizmanın yavaşladığı bilinen bi gerçek... ama denemeden bilemeyiz öyle değilmi :S zaten hepimiz 90+yız deneyelimmi ? diyetisyene gitsek aynısını vercek ama ben gibi 116 ya biraz daha fazla verir sanırım :S napsak yemiyoruz zayıflayamıyoruz napsak bilemedimki şimdi

tamam da ben de dıyetısyene gıtmıstm 2 ser dılım ekmek vermıstı.4 dilim yıne fazla bencee

Kızlar öyle normal canım giderek düşecek o ekmekler canım.... herkes vücudunu biliyordur ona göre davranın... ben pazartesiye güzel bir sonuç bekliyorum....ben çok iddalıyım en güzel rakamı verecem size:)

tamam da ben de dıyetısyene gıtmıstm 2 ser dılım ekmek vermıstı.4 dilim yıne fazla bencee
günde 12 dilim kepekli ekmek 720 kalori yapıyor.Diğer yedikleri ne olacak peki.Hiçbir anlam veremedim ben.Günlük 6 dilim ekmek veriyor çoğu diyetisyen ama bunun bi açıklaması olmalı.Sorsak mı gülük sahibine?

günde 12 dilim kepekli ekmek 720 kalori yapıyor.Diğer yedikleri ne olacak peki.Hiçbir anlam veremedim ben.Günlük 6 dilim ekmek veriyor çoğu diyetisyen ama bunun bi açıklaması olmalı.Sorsak mı gülük sahibine?
Günlüğü açan arkadaşın kansızlığın varmış ondan fazla ekmek yazmış olabilir demiş

Ben olsam yemezdim o Gözlemeyi çok canım çekti ise 1 lokma yer birakirdim. 5-6 ay sonra zaten kilo vereceksin o zaman ödülün olur doya doya yerdin. Ben de şuanda kayın Valide deyim. Neler neler var ama beni ençok çeken sütlaç. Kızıma yedirken sadece 1 kaşık aldım o da az taneli... 84 kilo yani doğumdan sonraki kilom a düşene kadar kaçamak yok....
canım bende sütlacı çok severim sütlü tatlılar diğerlerine göre kalorisi daha düşük ben diyet yaparken yarım kase sütlaç yerdim eğer tam kase emek istersemde diğer öğünümden başka bir yemeği eksilterek dengelerdim..

ona ragmen nasl 2 kılo verdı ben ona takıldm :)

Ben de baktım o arkadaşın günlüğüne. Ben 105.5 kiloyla başladığımda bile 5 dl ekmek ile başlamıştım. Tabii yarım paket mısır pirinç patlağı ve 1 su bardağı leblebi de vardı.

menüsü şöyle
4 yk sebze yemeği
1 sb yoğurt
sınırsız yağsız salata
1 sb yoğurt

bencede her öğün 4 dilim fazla hem bu kadar ekmeğin yanına birde plav çeşitlerinden biri var bana abartılı geldi

Back
X