Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de hızlı verip yada yavaş verip koruyamadıktan sonra bir anlamı yok.Zaten yazının mantığı da öyle hızlı veren de alıyor yavaş verende :)bana görede kiloyu hızlı yada yavaş vermek önemli değil verdikten sonra muhafaza edebilmek..birde arkadaşlar verdiğim kiloyu 1 sene muhafaza edipte geri aldığımda olmuştu ben bir sanatçının konuşmasını dinlemiştim kilosunu şöyle muhafaza ediyormuş fazla yediği günün ertesi günü proteğin ağırlıklı ve hafif beslenerek dengeyi koruyormuş
canım bende şimdi netten aktivitelere göre kalori yakımına bakıordumM my time is now kosu bandın vardi senin de..ben yarim saat hizli tempoda yurusem bile 30.5filan gösteriyor.. kalori hesabini yaptigim da 150 kalori diye çıktı. Kayinbiraderim de 30.5 cikiyorsa ornegin, 305 kalori harcamissindir diyor. . Senin bantta nasil gosteriyor ekran
bu şu anki uyguladığın diyetmi yoksa benim kilodaykenmi???Benim diyetisyenimin verdigi listede bu
Sabah
1kk peynir veya 1yumurta veya 2 kk yagsiz peynir
5 zeytin
Domates salatalik yesillik
Yesilcay
1porsiyon meyve
2 ince d. Kepek ekmegi
Ara 1 porsiyon meyve 2 ceviz
Ogle; 2 kofteveya 2kofte kadar tavuk veya2koftek.balik veya 2 k.k. et. Veya 6 yk .susuz kuru bakliyat veya 2 kk. Peynir veya 2 haslanmis yumurta
Salata yagsiz
Yarim sb. Yogurt
3 i.d kepek ek.
Ara1sb.ayran 1 porsiyon meyve
Aksam 8 yk sebze yemegi
Yarim sb yogurt
2id.k.ekmegi
1kepce corba
Ara1sb sut ,1 porsiyon meyve
Not; gunde 2-2,5 lt su icilecek 40 dkyuruyus yapilacak,ogunler yerdegistirebilir
canım benim ben saate bakmıyorum açıkçası hızlı tempo dediğin kaç yani saatte kaç km hızla yürüyorsun? 1 kmde 70 kalori yakılıyor.sen hızı kaça alıyorsun? 4 km hızla yürürsen oda 140 kalori yapar canım. ama senin yarım saatte 305 yakman için saatte 8.5 km civarında yürümen lazım oda bildiğin koşmak oluyorM my time is now kosu bandın vardi senin de..ben yarim saat hizli tempoda yurusem bile 30.5filan gösteriyor.. kalori hesabini yaptigim da 150 kalori diye çıktı. Kayinbiraderim de 30.5 cikiyorsa ornegin, 305 kalori harcamissindir diyor. . Senin bantta nasil gosteriyor ekran
bu şu anki uyguladığın diyetmi yoksa benim kilodaykenmi???
canım benim ben saate bakmıyorum açıkçası hızlı tempo dediğin kaç yani saatte kaç km hızla yürüyorsun? 1 kmde 70 kalori yakılıyor.sen hızı kaça alıyorsun? 4 km hızla yürürsen oda 140 kalori yapar canım. ama senin yarım saatte 305 yakman için saatte 8.5 km civarında yürümen lazım oda bildiğin koşmak oluyor
En iyisi canim farkindalikla başlar herşeybuzdolabımın üzerine bir kağıt koydum gün içerisinde yediklerimi not ediyorum birde en çok tükkettiğim yiyeceklerin kalorilerini yazdım ..
3 km=210 kalori canım. sen km başına 70 kalori olarak hesapla istersenBen 4.5 başlıyorum 6 devam ediyorum tabbi bugun başlangıçti ve 40 dk sonra 3 km yol yürümüş oldum
En iyisi canim farkindalikla başlar herşey