• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

günaydın arkadaşlar...dün akşam yemeğim
1 tabak karnabahar yemeği
1 dilim ekmek
150gr yoğurt..
dün 1400 kalori almışım ama daha aşağılara inmem lazım...
bu sabah kahvaltım
1 yumurtalı az yağlı menemen
75gr ekmek
1 fincan çay
çok az krem peynir....

bana görede kiloyu hızlı yada yavaş vermek önemli değil verdikten sonra muhafaza edebilmek..birde arkadaşlar verdiğim kiloyu 1 sene muhafaza edipte geri aldığımda olmuştu ben bir sanatçının konuşmasını dinlemiştim kilosunu şöyle muhafaza ediyormuş fazla yediği günün ertesi günü proteğin ağırlıklı ve hafif beslenerek dengeyi koruyormuş

bana görede kiloyu hızlı yada yavaş vermek önemli değil verdikten sonra muhafaza edebilmek..birde arkadaşlar verdiğim kiloyu 1 sene muhafaza edipte geri aldığımda olmuştu ben bir sanatçının konuşmasını dinlemiştim kilosunu şöyle muhafaza ediyormuş fazla yediği günün ertesi günü proteğin ağırlıklı ve hafif beslenerek dengeyi koruyormuş
Bence de hızlı verip yada yavaş verip koruyamadıktan sonra bir anlamı yok.Zaten yazının mantığı da öyle hızlı veren de alıyor yavaş verende :)

M my time is now kosu bandın vardi senin de..ben yarim saat hizli tempoda yurusem bile 30.5filan gösteriyor.. kalori hesabini yaptigim da 150 kalori diye çıktı. Kayinbiraderim de 30.5 cikiyorsa ornegin, 305 kalori harcamissindir diyor. . Senin bantta nasil gosteriyor ekran

M my time is now kosu bandın vardi senin de..ben yarim saat hizli tempoda yurusem bile 30.5filan gösteriyor.. kalori hesabini yaptigim da 150 kalori diye çıktı. Kayinbiraderim de 30.5 cikiyorsa ornegin, 305 kalori harcamissindir diyor. . Senin bantta nasil gosteriyor ekran
canım bende şimdi netten aktivitelere göre kalori yakımına bakıordum
fiziksel-aktivite-kalori.jpg

Benim diyetisyenimin verdigi listede bu
Sabah
1kk peynir veya 1yumurta veya 2 kk yagsiz peynir
5 zeytin
Domates salatalik yesillik
Yesilcay
1porsiyon meyve
2 ince d. Kepek ekmegi
Ara 1 porsiyon meyve 2 ceviz
Ogle; 2 kofteveya 2kofte kadar tavuk veya2koftek.balik veya 2 k.k. et. Veya 6 yk .susuz kuru bakliyat veya 2 kk. Peynir veya 2 haslanmis yumurta
Salata yagsiz
Yarim sb. Yogurt
3 i.d kepek ek.
Ara1sb.ayran 1 porsiyon meyve
Aksam 8 yk sebze yemegi
Yarim sb yogurt
2id.k.ekmegi
1kepce corba
Ara1sb sut ,1 porsiyon meyve

Not; gunde 2-2,5 lt su icilecek 40 dkyuruyus yapilacak,ogunler yerdegistirebilir
bu şu anki uyguladığın diyetmi yoksa benim kilodaykenmi???
canım benim ben saate bakmıyorum açıkçası hızlı tempo dediğin kaç yani saatte kaç km hızla yürüyorsun? 1 kmde 70 kalori yakılıyor.sen hızı kaça alıyorsun? 4 km hızla yürürsen oda 140 kalori yapar canım. ama senin yarım saatte 305 yakman için saatte 8.5 km civarında yürümen lazım oda bildiğin koşmak oluyor

kızlar hani topik açmıştım ya bide bakayım demiştim benim gibi hasta olanlar nasıl zayıflıyor die... bir de ne göreyim koca diyet sayfasında kimsecikler yokmuş ya :) çok sevindim herkesin sağlıklı olduğuna :)1 kişi bile cevap yazmamış :)

Ben 4.5 başlıyorum 6 devam ediyorum tabbi bugun başlangıçti ve 40 dk sonra 3 km yol yürümüş oldum

bu şu anki uyguladığın diyetmi yoksa benim kilodaykenmi???

canım benim ben saate bakmıyorum açıkçası hızlı tempo dediğin kaç yani saatte kaç km hızla yürüyorsun? 1 kmde 70 kalori yakılıyor.sen hızı kaça alıyorsun? 4 km hızla yürürsen oda 140 kalori yapar canım. ama senin yarım saatte 305 yakman için saatte 8.5 km civarında yürümen lazım oda bildiğin koşmak oluyor

buzdolabımın üzerine bir kağıt koydum gün içerisinde yediklerimi not ediyorum birde en çok tükkettiğim yiyeceklerin kalorilerini yazdım ..
En iyisi canim farkindalikla başlar herşey

Miladcım kahvaltımı yaptım
1 büyük dilim patates pizza
1 kase yoğurt
salatalık
peynir
ekmek ve şeker yok
kayın Valide de yim o yüzden onların düzenine uymak icin

bende ara olarak 20 gr sarı leblebi yedim..
Sarı leblebi yararları nelerdir?

Sarı leblebi düzenli olarak tüketilmesi tavsiye edilen kuru yemişlerden birisidir. Sarı leblebi faydalarını okuduğunuz zaman bu kuru yemişten hiç uzak kalamayacaksınız. Sarı leblebi sayesinde aşağıdaki hastalıklardan korunabilecek ve aynı zamanda bu hastalıkların ve problemlerin tedavisini sadece sarı leblebi yiyecek sağlayabileceksiniz.

• Sarı leblebi emziren annelerin sütünü arttırmaktadır.
  • Bel ağrılarını dindirir.
  • Diş ağrılarını kısa sürede tedavi eder.
  • İdrarı söktürür.
  • Mesanede ve böbreklerde yer alan taşların düşürülmesini sağlar.
  • Sesin güzelleşmesini sağlar.
  • Kilo vermek isteyenler açlığını bastırmak için ara öğünlerde sarı leblebi yiyebilirler.
  • Damar tıkanıklığına ve sertliğine iyi gelir.
  • Reflüyü tedavi eder.
  • Bağırsak tembelliğini gidererek bağırsakları çalıştırır

kızlar 4 senedir korunmadım ama hamilede kalamadım. eee her ay muhakkak bekliyorum tabiki tarihimi :) zayıflayıp hamile kalmak istiyorum ama bu zayıflama süresincede korunmadan denemek istiyorum.4 senedir tutmadı şimdimi tutcak :S zaten son çare 80e falan düştüğümde tüp bebek yaptırıcam. ve ne farkettim biliyomusunuz? diyet yaparken günler geçmiyor 1 ay bile dolmuyor ki biraz kilo vermiş olayım. daha 5 gün oldu ama sanki haftalardır sizinle diyet yapıyor gibiyim... ama gebelik için uğraşırken o adet gününü beklerken yok yumurtlama tarihiydi falandı filandı zaman ne kadar da çabuk geçiyordu.. o yüzden bir yandan gebelik için gün sayarken bi yandnda diyet yapayım diyorum. ozaman belki günler daha çabuk geçer... aylar geçer.. zayıflamış oluruz :)

hem belkide bellimi olur zamanı şimdilerdedir...(hep kendimi kandırmaca işte olmucak biliyorum ama neden bu kadar kendimi kandırıyorum onu bilmiyorum..)

Omayacak diye ümidini kestiğin zaman korkmalisin bence... ümidini hiç kaybetme olacağına inan ve hesaplamalara hiç girme bence Rabbim istediğinde olacak çünkü. ...
bence doğru karar vermişsin korunma. Dediğin gibi 80 kiloda tüp bebek dene. Benim ablam da bu aylarda yaptıracak dua edin luften

Back
X