- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne guzel rabbim bizlerede nasip eder ins.gozunaydin canim1 hafta biran önce dolsun ama yaaa....
Bugün kocam hac dan geldi türkiyeye yarın da yanımıza gelecek....![]()
ne is yapiyosun canim ..aksamdan evde hazirlayip goturemezmisinben sizler kadar çeşitli şeyler yiyemiyorum dükkanda tüpüm var ama her yemeği yapamıyorum malzeme alacak yer yok çünkü. uyduruyorum bişeyler. öğlen yanızca 3 dilim ekmek ve 1 bardak ayran içebildim. bende akşama almaya çalışırım vitaminimi
Aksam yemegim
15-20 tane hamsi tava
Salata
1 kk helva
Ben karatayla karisik diyetisyen diyetimi yapiyorum galiba :) canan karatayin butun kitaplarini okudum insan ister istemez etkisinde kaliyor
kızlar foruma bir tek ben mi giremiyorum? ne zaman girsem forum kapalıdır diyor?
Kitaplarindada donup dolasip ayni seyi anlatiyo o nedenle akilda kaliyo"Galiba"demen hoş tabi
Ben ne zaman dinlesem ayni şeyleri söylüyor Karatay kitaplar dolusu ne yazıyor cidden merak ettim
Kitaplarindada donup dolasip ayni seyi anlatiyo o nedenle akilda kaliyoAslinda karatayin dedigi cogu seyi ayca kayada diyo..
Ediyorum canim bence gayet guzel gidiyosunBenim menum daginik gerci ama sen takip edebildin mi fatmacim nasil sence?
Tatlitambak gelmiş:) hoşgeldin