• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

kızlar foruma bir tek ben mi giremiyorum? ne zaman girsem forum kapalıdır diyor?

ben sizler kadar çeşitli şeyler yiyemiyorum dükkanda tüpüm var ama her yemeği yapamıyorum malzeme alacak yer yok çünkü. uyduruyorum bişeyler. öğlen yanızca 3 dilim ekmek ve 1 bardak ayran içebildim. bende akşama almaya çalışırım vitaminimi

1 hafta biran önce dolsun ama yaaa....
Bugün kocam hac dan geldi türkiyeye yarın da yanımıza gelecek....:KK60::KK71:
Ay ne guzel rabbim bizlerede nasip eder ins.gozunaydin canim
ben sizler kadar çeşitli şeyler yiyemiyorum dükkanda tüpüm var ama her yemeği yapamıyorum malzeme alacak yer yok çünkü. uyduruyorum bişeyler. öğlen yanızca 3 dilim ekmek ve 1 bardak ayran içebildim. bende akşama almaya çalışırım vitaminimi
ne is yapiyosun canim ..aksamdan evde hazirlayip goturemezmisin

Aksam yemegim
15-20 tane hamsi tava
Salata
1 kk helva
Ben karatayla karisik diyetisyen diyetimi yapiyorum galiba :) canan karatayin butun kitaplarini okudum insan ister istemez etkisinde kaliyor

Aksam yemegim
15-20 tane hamsi tava
Salata
1 kk helva
Ben karatayla karisik diyetisyen diyetimi yapiyorum galiba :) canan karatayin butun kitaplarini okudum insan ister istemez etkisinde kaliyor

"Galiba"demen hoş tabi:KK30:
Ben ne zaman dinlesem ayni şeyleri söylüyor Karatay kitaplar dolusu ne yazıyor cidden merak ettim

Öğlen
3parca haşlama et
4kasik makarna
Yogurt

Ara
bir sekerleme
1/4 simit

Aksam

1 tatli tabagi dolusu bol yesillikli patates salatası
Şimdiye kadar 2 lt su

17/10/14 Menüm

Sabah=
1 adet haşlanmış yumurta
2 kk light peynir
Domates salatalık maydanoz
Şekersiz çay

Ara=
2 parça ceviziçi

Öğle=
Avuçiçi kadar ızgara tavuk
az salata
2 yk kısır

Ara=
Yarım paket kepekli eti form
1 kupa bergamotlu Yeşilçay

Akşam=
4 yk patlıcan yemeği
3 yk çörek otlu light yoğurt
(Akşamki ekmeğimi yemedim tavsiyene uyup Fatmacım:))

Ara yapmayacağım regl oldum çok şiş hissediyorum.

Of kizlar esim ve cocuklar sapurtata sapurdata cigkofte yiyolar allahim ben nerelere gideyim :KK14::KK14::KK53: sinirlerim bozuldu gicik oldum bi o kadarda canim cekiyo bi tane yedim kesmedi beni motive edin hadi hadi

Vazgecme canim bu aksam yeme de yarin oglen yemeginde iki taneyi bol marulla yersin kesmezse aksamda iki tane yersinEn Büyük KK

Evet zor ama sonunda zafer bizim olacak:KK50:

Kitaplarindada donup dolasip ayni seyi anlatiyo o nedenle akilda kaliyo :KK48:Aslinda karatayin dedigi cogu seyi ayca kayada diyo..

Evet bende farkettim bunu ama ayca kaya bana daha makul geliyor
Ekmeğin tamamen hayatımızdan çıkması fikri bana cazip gelmiyor çünkü

Benim menum daginik gerci ama sen takip edebildin mi fatmacim nasil sence?

Tatlitambak gelmiş:) hoşgeldin

Hoşbulduk canım
Hemen menümü yazayım
akşam
1 kase soğuk mehir çorbası
1 tabak etli patlıcan türlü
6-7 kaşık pilav bulgur
Pazartesi den beri bence en kötü günüm dü ama yarın tam gaz devam pazartesiye ne kaldı 88.9 u görmem lazım

Acıktım suyla açığı kapatmak isterken 3lt yi buldu:) alisacam midem de kuculecek, spor yapmayi sadece beni mutlu etsin diye sevicem mesela 1-2 kiloluk fazlaligi dert edicem en fazla..
hedeflediğim kilo az gelicek biraz daha fit olmak isticem belki.. geliyor o gunler.. ZAYIFLIYORUM

kızlarrr hepimiz çok iyi gidiyoruz :) bu ptesi güzel şeyler görücez tartıda ben inanıyorum :))))
bu hafta neredeyse hepimizin kaçamakları oldu :) birimiz cips yer birimiz(ben)gözleme birimiz çiğköfte birimiz o birimiz bu derken hepimizin ufak ufak kaçamakları oldu. bu ptesiden sonra kural koyalım 15günde bir aşıtıya kaçmamak şartıyla ufacık bir kaçamak yapalım. sıktık sıra daha çok istiyor insanın canı :) kaçamaksız olmucak belli oldu :) daha ilk hafta herkeste kaçamaklar... 15günde bir yapalım ? ne dersiniz?

Back
X