• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Resim paylaşmayi ogrenmeye çalışıyorum da olmadı

Sabah
3dilim sucuklu 1 yumurta
Domates salatalık
2dilim ekmek
4 zeytin
1 dilim peynir
Şekersiz çay

Şu sucuk işi beni bozuyor biliyorum ama oğlum istedi bende sözümden caymak istemedi ama neysee ki bitti:KK48:

Bende katılabilirmiyim buraya

Hoşgeldin A asirenkler
Biz pazartesi gunleri bildirim yapıp listeye ekliyoruz Ve her hafta farki goruyoruz boylece. Her gun de yediklerimizi ve bilgilerimizi paylaşarak aktif olmaya çalışıyoruz. Sende aktif olup burda bizimle olursan pazartesi kilo bildirimi yaparak katılabilirsin

Günaydın kızlar dün akşam kına için çerez hazırlarken biraz yedim galiba çok bi zararı olmaz zannımca. sabah kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve şekersiz sade nescafe. su içmeye devam tabi tuvaletle aramda özel bi bağ oluştu

günaydın arkadaşlar dün gezmelerdeydim o yüzden akşam giremedim..arkadaşımın bebeği oldu oraya gittik ordan anemlerdeydim akşam yemeğini orda yedik ordanda çaya ablamlara geçtik ama diyetimi bozmadım dün öğleden sonra yediklerim
1 bardak meyve suyu
1 mandelina

akşam yemeği
3 y.k pilav
3 lokma ekmek
bir avuç kadar patates yemeği..kek yapmıştım ablama götürmek için ondanda bir yudum tattım ...

bu sabah kahvaltım
80gr ekmek
30gr beyaz peynir
10gr kaşar
1 domates
1 fincan çay
5gr tahin pekmez karışımı tattım....bu sabahta tartıda -300grla güne başladım

Hoşgeldin castle, biraz once asirenklere de soyledigim gibi bizim beklentimiz buraya yazan arkadaslarimizin elinden geldigince aktif olmasi ve duzenli bildirim yapmasi. Bu takdirde seni görmekten ve sayfamızı paylaşmaktan mutluluk duyarızEn Büyük KK

Merhaba milad bende bugun diyete basladim ama tek olmak istemiyroum bende sayfana katilabilirmiyim

Kahvaltim saat 11 de iki kase nesfit sutle ve sekerli çay

Yeni mi basladin canim diyete?
Bana yazdığın fazla geldi:KK51: bir ogunde bir kase yemek gerek üstelik cayida şekerli kullanıyorsun
Nasil bir beslenme yolu izleyeceksin bilemedigim icin ne desem bilemedimo_O
Paylasirsan sevinirim

merhaba fıstıklar:KK68:
evimi mis gebi temizledim geldim
bugun oğlum okula gitmiyor öğretmeni hastaymış , biraz gezicez bizde oh gitsin kaloriler

sabah kahvaltım
2 yumurtalı yumurta salatası
1 dilim peynir
2 dilim .k ekmeği
çay
ARA : 1 çilkim üzüm +1 dilim peynir +2 bitter
kahve
ÖĞLE
8 yk taze fasulye
yoğurt salata
6 tane sarma

Oglen
Bir bucuk kepce et sote
Iki uc kaşık kadar ispanak
Iki kasik makarna(bunu yemeyecektim de tadina baktim:KK45:)
Iki kaşık yoğurt

Back
X