• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Evet ac durdum sonrada patates kizartmasina saldirdim iki tabak hemde sonrada bi tane benimo ...kotu bir gun

Evet ac durdum sonrada patates kizartmasina saldirdim iki tabak hemde sonrada bi tane benimo ...kotu bir gun

Bence burda bırak artik birsey yeme zararin neresinden donsen kardir. Yarin yeni bir gun cok daha başarılı olursun inşallah
Bence kahvaltı saatini de erkene almalısın

ben de asakm yemegımı yazıyım (daha yemedım);
1 tabak etlı nohut yemegı,
salata,
1 kase yogurt,
1 dilim kepek ekmegı

4 dilim mii :KK57:
aclıktan öluyorum su an aksam yemegımı daha yemedım.
o zaman gece sut yerıne aksam 1 dılım ekmek yesem olmazmı :KK43:

Cok güldürdün beni ilahi nadya.. Kıyamam :KK70:
Akşam ne yiyecrktin yazmus miydin bilmiyorum ama bence ekmek yemeden yemek de doyuyor musun bir dene önce sadece bu gecelik yahu olmazsa bir dilim ekmek ekle bence sonradan kaçamak yapmaktan iyidir:KK39:

bu hafta cezalıyım ızın alıyorum sızden ne yapıyım yemek ıcın :)
ben de sonradan kacamak yapmıyım dıye dedım 1 dılım ekmegı ama denıycem ekmeksız once :)

Bence yazdıkların gayet makuldü canım
bu hafta cezalıyım ızın alıyorum sızden ne yapıyım yemek ıcın :)
ben de sonradan kacamak yapmıyım dıye dedım 1 dılım ekmegı ama denıycem ekmeksız once :)

4 dilim mii :KK57:
aclıktan öluyorum su an aksam yemegımı daha yemedım.
o zaman gece sut yerıne aksam 1 dılım ekmek yesem olmazmı :KK43:
Nadyacim olmuyo boyle 4 ogun ne yap ne et 6 ogune cikar derim sabah kal kahvaltini yap geri yat bebegim bak aciktin ..simit 4 dilim ekmek hemde glisemik indeksi cok yuksek yani sekerini tavan yaptirip 1 saat gecmeden dibe vufduruyo ve sen hemen acikiyosun yesen bile sabah ye ki gun icinde yakabilesin

:(ben dısarda oldugum ıcın sımıt yedım bugun.normalde meyve yıyorm ara ogunlerde,bı de kahve ıcıyorum.
yıyıp yatınca daha cok kılo alınmaz mı :(
sımdılık boyle gıdıyo bakalım ıse gırene kadar

ben de ıstıyorum 3 ana 3 ara ogun,
o zaman aksamkı sutumu de ıcıyım( ama bugun yok sımıtten dolayı)
2 ana 3 ara ogun olsun gırene kadar işe.
boyle ıdare edecm mecbur sımdılık :KK43:
abur cuburu bırakıyım da bu da yeter smdılık bakalım :(

ben de ıstıyorum 3 ana 3 ara ogun,
o zaman aksamkı sutumu de ıcıyım( ama bugun yok sımıtten dolayı)
2 ana 3 ara ogun olsun gırene kadar işe.
boyle ıdare edecm mecbur sımdılık :KK43:
abur cuburu bırakıyım da bu da yeter smdılık bakalım :KK43:
Slkma canini oyle olsun bakalim ..relax ol sen yeterki stres yapma insallah tez zamanda hayirli bir is bulursun canim ..meslegin neydi bu arada

Slkma canini oyle olsun bakalim ..relax ol sen yeterki stres yapma insallah tez zamanda hayirli bir is bulursun canim ..meslegin neydi bu arada

ınsallah canım stres yapınca gozum bıseyı gormuyo zaten saldırıyorum cıkolatalara,onun ıcın bu menu bıle ıyı bana :)
ben elektronık ve haberleme muhendısıyım canım :)yenı mezun oldum ıs telası ıste :)

Menumun kalaninida yazayim ikindin visneli yogurt yedim kendim yaptim aksamda 1 tas mercimek corbasi 1 tabak 6 kasik patlican yemegi salata 2 kasikta bulgur pilavi yedim onu dayanamayip huplettim
birde 30 dakika kadar yurudum

Kızlar yarın bomba gibi dönüyorum. Evime geldim ya kimse beni tutamaz artık. Tartım tamamen bozuldu.kocam bana yenisini alır mı bilmiyorum yaaaa.....

Bunlarda benim canlarım önce sağlığım için sonra da çocuklarım için Zayıflamak......
zayıf anne olmak istiyorum

Eklentiler

• 20141021_125838.webp
    20141021_125838.webp
    190,1 KB · Görüntüleme: 59
Back
X