- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hanımlar,hayırlı cumalar
Dün akşam menüm
1 tabak kuru fasulye
2 yemek kaşığı kavurma
Kıvırcık salata
45 dk. yürüyüş
Da da da dan veee 1000. Mesajı atan sansli uyemiz tomurcukkk oluyor malesef hediyemiz yok ama:)
Canim hem kucuksun hem bekarsin metebolizman hepimizden hizli calisiyordur .e coluk cocuk engelinde yok istedigin zaman spor yapma sansin var hadi bi sicra hepimizden cokverirrsin eminim bunaGünaydınn canlarrr :)
hem fıstık olunca da 1 sene koruyalım beraberrr :)
bu arada kızlar ben de arkadaslarla foto cektırmıstım yıne yarım dunya cıkmısım moralım bozulduuu.
yasım genc oldugu ıcın dıger yasıtlarım gıbı 50 lerı gormek ıstıyorumm ben deee.
bu arada aranızda tek bekar ben mıyım yahuu ,evde kaldım galıbaa![]()
Eki Görüntüle 1279552 Gunaydin baciskolar
Bugun erkenciyim uyandim ve uyku tutmadi aciktim bende oruc tutmaya karar verdim malum ramazandan kalma borclarim var bi 10 gun nasip olursa tutmayi dusunuyorum umarim diyatimi etkilemes
Canim hem kucuksun hem bekarsin metebolizman hepimizden hizli calisiyordur .e coluk cocuk engelinde yok istedigin zaman spor yapma sansin var hadi bi sicra hepimizden cokverirrsin eminim buna
wetu16 .!.:arkadaşlar aranızda şeker yerine tatlandırıcı kullanan varmı acaba...
Hayır canim ben kullanmıyorum ama tatlandirici ile tatli nasil olur diye merak ediyorum
kUllaniyorum cayi sekersiz iicince caydan sogudum.onun yerine tatlandirici aldimarkadaşlar aranızda şeker yerine tatlandırıcı kullanan varmı acaba...
Takita isimli tatlandiriciyi.esimin is arkadaslari(psikiyatr) seker naturel olmadigi icin takita kullaniyor.benkm annemde senelerce sakkarin kullandi.sonra tamamiyle bıraktı. Bence tadi sekerden daha iyi ve kalorisi dusuk yurt disinda 0 kalori olan varmis ama maalesef suan ulkemize gelemedi.canım hangi tatlandırıcıyı kullanıyorsun..
içeriği stevia bitkisinden olan tatladırıcılardanmı acaba ...bende kullansammı kullanmasammı kararsız kaldım zaten çok çay içen biri değilim ama şekersiz içmeyide sevmiyorumTa
Takita isimli tatlandiriciyi.esimin is arkadaslari(psikiyatr) seker naturel olmadigi icin takita kullaniyor.benkm annemde senelerce sakkarin kullandi.sonra tamamiyle bıraktı. Bence tadi sekerden daha iyi ve kalorisi dusuk yurt disinda 0 kalori olan varmis ama maalesef suan ulkemize gelemedi.
Canim hem kucuksun hem bekarsin metebolizman hepimizden hizli calisiyordur .e coluk cocuk engelinde yok istedigin zaman spor yapma sansin var hadi bi sicra hepimizden cokverirrsin eminim buna