• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bende akşam 5 30 da
salata
2 parça tavuk göğüsü yağsız tuzsuz yedim.
Sonra kızım ağlamaya başladı. Kulağı ağrıyor diye hemen açile gittik bişey çıkmadı. Çok şükür...
7 de eşim yemek yedi.ama ben onu kiramiyorum tek başına yemekten sıkılıyor. Napayım.
1 bardak ayran
1 içi alınmış çerek ekmeğe tavuk tantuni yaptı bana yedim....
Zaten yarın oruç tutacaktim sahur yapmam artık. Yada meyve ve süt ikilisi

Ben kilo vermem gibi geliyor amma bakilim.... aslında dün vermiştim deeee bugün şiştik.... Eğer hedefe ulaşamazsam. Hedefi dahada aşağı cekecegim

merhaba kızlar,
bılıyorsunuz sıze soz verdıgımden dolayı kacamak yapmadım bu hafta,
fakat bugun bır tanıdıkkla dısarı cıktık,
dıyette oldugumu ve arkadaslarıma da soz verdıgımı soylememe ragmen zorla tatlı yedırdı,sevmem yemıycem dedım dırettım ama zorla yedırdı,yarım porsıyon kunefe yedım kızlarr,hepınızden ozur dılıyorum.
fakat bunun karsılıgında aksam yemegı yemedım,meyveyle gecıstırdım,sanırım kalorılerı de yaklasık aynı(250 kcal,yarım porsıyon oldugu ıcın).onun ıcın aslında dıyetımın dısına cıkmadım.
ama yıne de sıze soylemek ıstedım sonucta soz vermıstım yemeyecegıme,aslında canım da ıstememıstı ama artık ayıp oldu cok ısrar ettı :(baya unlu bır kunefecıye gıtmıstık yemeden gıtmek olmaz dedı ,yapabılecegım bısey yoktu :(
bakalım yarınkı tartıda ne gorecegım,bugun spor da yapamadım bılgınıze..

Miladcım dikkatimi çekti de sen sporunu sanki parça parça yapıyor gibisin. Vücut yağ yakmaya 45 dk sonra başlıyor. Bence engel olan yoksa küçük çocuk falan 1 saate kesintisiz
Tamamla... daha iyi sonuç alırsın.
Bende bu ramazan gebelikten dolayi oruç tutamadım. 30 günüm var. Ve ben kış boyunca pazartesi perşembe günü oruçlu olacağım inşallah.

Hepinize iyi geceler çok aşırı yorgunum. Yarın güzel uyanır inşallah

Bugünkü menum
Sabah neskafe icerek baslamistim kahvaltiya kayinvalideleri çağırdık onlarda simit getirmişler peynir zeytin domates salatalik çay ve bir simit yedim biliyorum kalorisi cok pismanim:KK43:
Ara saat 2de bir mandalina bir elma yedim
Oglen yemedim
Saat 4 te bir saat tempolu yürüyüş birazda ic bacak hareketleri yaptim
aksam saat 6.40 bir kase corba kiymali ispanak yemegi bir dilim ekmek ve yoğurt yedim artik dukkani kapattım sanirim bu menuyle yarin fazla çıkarım:KK43:

Bence menu gayet iyi Ogle yeyememissin Zaten aksamda makul olmus sen simite takılma onu dengelemissin

Aksam yemegim
Saat 18 de bitti

8 yk kiymali patlican yemegi
2 kasik yogurtla kirmizi biberli cacik ( miladdan kopye cektim )
2 dilim ekmek
1 kepce sehriye corbasi

Afiyet olsun canim pul biber metabolizmayi hızlandırıyor kimyon da sindirimi kolaylaştırıyor yogurtla ikisi de yakışıyor hani.. spor sonrası da ayran tavsiye ediliyor

Ben kilo vermem gibi geliyor amma bakilim.... aslında dün vermiştim deeee bugün şiştik.... Eğer hedefe ulaşamazsam. Hedefi dahada aşağı cekecegim

İnşallah vermissindir olumlu düşün

merhaba kızlar,
bılıyorsunuz sıze soz verdıgımden dolayı kacamak yapmadım bu hafta,
fakat bugun bır tanıdıkkla dısarı cıktık,
dıyette oldugumu ve arkadaslarıma da soz verdıgımı soylememe ragmen zorla tatlı yedırdı,sevmem yemıycem dedım dırettım ama zorla yedırdı,yarım porsıyon kunefe yedım kızlarr,hepınızden ozur dılıyorum.
fakat bunun karsılıgında aksam yemegı yemedım,meyveyle gecıstırdım,sanırım kalorılerı de yaklasık aynı(250 kcal,yarım porsıyon oldugu ıcın).onun ıcın aslında dıyetımın dısına cıkmadım.
ama yıne de sıze soylemek ıstedım sonucta soz vermıstım yemeyecegıme,aslında canım da ıstememıstı ama artık ayıp oldu cok ısrar ettı :KK43:baya unlu bır kunefecıye gıtmıstık yemeden gıtmek olmaz dedı ,yapabılecegım bısey yoktu :KK43:
bakalım yarınkı tartıda ne gorecegım,bugun spor da yapamadım bılgınıze..

Kac gun
gündür Iyi gittin buda senin odulun olsun;)

Miladcım dikkatimi çekti de sen sporunu sanki parça parça yapıyor gibisin. Vücut yağ yakmaya 45 dk sonra başlıyor. Bence engel olan yoksa küçük çocuk falan 1 saate kesintisiz
Bende bu ramazan gebelikten dolayi oruç tutamadım. 30 günüm var. Ve ben kış boyunca pazartesi perşembe günü oruçlu olacağım inşallah.

Dun parca parça yapmak zorunda kaldım anlatmıştim ya esim sabote etti diye sonradan tamamladım. Haklısın 1saat olsa iyi olur ama daha sonraki asamalarda çıtayı yükseltmek istiyorum çünkü kilo verimi bir süre sonea yavaşlayacak o zaman bir saate cikarayim ki vücut alıştığı rutinden cikip yeniden yag yaksin;) oyle düşündüm yani:)

Ben de geldim,beni de alır mısınız aranıza?

Allah kabul etsin canim bende oyle karar almistim pazartesi persembe tutayim diye amayarin bi musterim gelecek hemde yakin arkadasim o yuzden kararsizim tutsam mi tutmasammi diye bide yarin carsida isim var oruc oruc nadil olcek bilemedim du bakalim sabah ola hayrola

hep destek tam destek canim :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
canim ayda 2 kilo gitsin kalici gitsin demi yoksa ayda 10 kiloda veririz ama bir ay sonra aliriz , :KK66: ay 10 kilo dedimde aklima geldiben 18 yasindayken 1 ayda 10 kilo vermistim gunde 2 saat step yapiyodum birde cok az yiyordum 1 ay sonra 10 kiloyu geri almistim ne kadar bilincsizmisim yahu
hepimiz yaşadık o bilinçsizlikleri. hataları yapa yapa öğrendik doğruları tabiki :)

IMG_20141027_053709.webp
Gunaydin hanimlar
Gecen hafta:. İ07,8
Bu hafta ;106,1
Fark:1,7 kg cok sukur coook:D:D ne kadar mutluyum bilemessiniz iki haftadir yerimde sayiyordum bu hafta aksamlari etsiz sebze yemegi yemek vede cok hareketli olmanin sonucu bu :KK49::KK49::KK49::KK49:

canlarım canım sıkkın biraz bir iki gündür bişey yiyemedim. yarın işe başlıyorum o yüzden sabah giremem yine problem çıkmasın benim yüzümden diye şimdiden kilo bildirimi yapmak istedim canlarım
geçen hafta 113.3
bu hafta 112.1
fark 1.2 kilo
Canim masallah super vermissin :KK9::KK9:Hayirdir canin niye slklldi

Gunaydinnn
Kilo bildirimimi yapayım
Kilom:90.5
Haftaya hedefim 88.5
Kizlar bu gun bir ajanda tutmaya karar verdim. her hafta kilomu ve vücut ölçülerimi yazicam. bugün yazdim bakalim ve tam anlamiyla bugün basliyorum spor+diyet bakalim basarabilecekmiyim

:KK49::KK49::KK49:
Eki Görüntüle 1283491 Gunaydin hanimlar
Gecen hafta:. İ07,8
Bu hafta ;106,1
Fark:1,7 kg cok sukur coook:D:D ne kadar mutluyum bilemessiniz iki haftadir yerimde sayiyordum bu hafta aksamlari etsiz sebze yemegi yemek vede cok hareketli olmanin sonucu bu :KK49::KK49::KK49::KK49:
Canimm cok guzelll tebrik ederimmm sanki kendim vermis gibi sevindim her sey şu bogazda bitiyor azalttigimizda tikir tikir gidecek insallah

günaydın kızlar sabah ki menüm
saat 6 1 bardak su
saat 7 bir fincan yeşil çay
saat 8 1 fincan sade nescafe, 1 yumurta, 1 parça peynir 2 dilim çavdar ekmeği

bende telefonla kilomu çekip fotosunu koyayım dedim ama tel. eski model yapamadım.
3 günlük diyet bozmadan sonra aslında bozmak demiyelim sadece kilo almayacak kadar yedim. sadece 1 kilo verebilmişim.
(bu kilom kahvaltımı yapmış üzerimde ayakkabı ve polarım olduğu zaman ölçülmüş kilom) böyle avutayım kendimi. bu hafta sonuncu olmam İnşallah. Allah'ım 89 'u bi görsem o zaman nasıl motive olucam nasıl gaz vericem kendime :oops::KK56:

Ben de birazdan yaparım bildirimi
ama ben çok hastayım yaaaa..... 1 hafta oldu geçmedi hala. Bugün Dr gidecem.bugun daha da kötü oldum. Veee bugün de orucum
Allah kabul etsin canım çok geçmiş olsun. Diyette bünye zayıflıyor ve çok çabuk hasta oluyoruz. sana önerim bol bol yeşil çay ve zencefil alman. tabi önce doktor

Back
X