• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

gunaydin hanimlar bir haftadir sizi takip ediyorum ve bu sabah size katilmaya karar verdim tabi kabul ederseniz. ben 3 cocuk annesiyim boyum 1.60cm ve kilom malesef 89.3 gecen sene 15 kilo verdim ama hepsini geri aldim ama bu sefer artik cok kararliyim hedef 65 kilo insallah allahin izniyle basaricam
hoşgeldin aysun eminim hepberaber başarıcaz

hanımlarr,
kıs geldı malum,havalar kotu,
ben dısarıda yuruyus yapıyordum,
evınde spor aletı olmayan bayanlar nasıl spor yapmayı dusunuyorsunuz bana da tavsıyede bulunur musunuz?

4758
hanımlarr,
evınde spor aletı olmayan bayanlar nasıl spor yapmayı dusunuyorsunuz bana da tavsıyede bulunur musunuz?
Nadyacım evinde yürüme bandı mekik aleti twistir dambıl ve plates lastiği olan biri olarak hiç spor yapmamak utanç verici. kilo verince derilerim sarkıcak diye çok korkuyorum. ama çok yoruluyorum inan halim kalmıyor.

[QNadya2, post: 37492342, member: 581222"]kızlarr bır de benım en buyuk sorunum kollarımm
bu kollar nasıl kuculecek yahuuu :KK43:[/QUOTE]
O kollaR ve göbek benimde derdim ve sarktilar spora gidiyorum 2 gun tek ümidim spor yoksa sadece diyetle olmuyor bende 105 kilodan düştüm sporla şekillenicez insallah

pazar günleri benim de ipin ucu kaçıyo.Nehir'in dediği gibi 6 gün çalışıyoruz.Eşimle çocuğumla birlikte ancak 1 tam gün beraber olabiliyorum.Bende pazar kahvaltıda 1 açma yedim.Cumartesi yapmıştım eşim istedi diye.
Bi de akşam ablama oturmaya gittik.Orda 2 tane tatlı yedim.sütlü Nuriye. :oops: Kaçamaklarımı itiraf ettim rahatladım.
Bu hafta sıfır kaçamak ilerlemeyi planlıyorum :KK34:

hosbuldum arkadaslar insallah basaricaz hep beraber bende iddaliyim haberiniz olsun ben herseyden ama az az yemeyi planliyorum ve aksamlardan evde bisiklet surucem 30dakika simdilik sonra yavas yavas cogalticam insallah

hanımlarr,
Canım aynı sorun bende de var.Bende işten dönerken duraktan erken inip yarım saat en fazla kırkbeş dakika yürüyordum.Şimdi hem saatler geri alındı hava erken kararacak hemde soğudu dediğin gibi.
Nasıl spor yapacağımı kara kara düşünüyorum o_O

bende sayfaları okumadan önce kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 104.7
bu hafta 104.4
sonuç 300gr
hedef 70
bu hafta sonuncu oldum sanırsam:eek:şu regl dönemim geçince inş. normale döner kilo vermem çünki diyetimi aksatmıyorum 2 gündür spor yapamadım sadece dün temizlik yapınca yoruldum ama bu gün sporumuda yapıcam...

Son düzenleme:
hepimiz yaşadık o bilinçsizlikleri. hataları yapa yapa öğrendik doğruları tabiki :)
Aynen oyle canim demekki yasanmasi gerekiyomus ki aklimiz basimiza ggelsin
Geçen hafta 89.9
Bu hafta 89.6
fark 300 gram
Hedef haftaya 87.5 olmak 2 kilo hedef koydum kendime ceza.... bide sözleştik ya destinaaaa ile o yüzden kaçamak ta yok.... 15 kasim 84 olmam lazım. Çok dikkat edicem bu hafta ve spor da
Hadi bakalim haftaya en az 1 kg vermis olmamiz lazim tamam mi

Galiba 1. Ci destinaaaa gibi duruyor maşallah
diğer haftanın 1. Si ben olacağım haberiniz olsun kızlar
Maalesef kacirdik birinciligi castle birinci olsun ama bende emegimin kkarsiligini fazlasiyla aldim hedefim 1 kg di
gunaydın canlarrrr :)
gecen hafta:85.5
bu hafta:84
fark :1.5 kg
aslında tartıda 83.7 yı gormustum ama dun mecbur bozdugum ıcın 300 gram gerı gelmıs gıttı 1. lık :)
İste budur supersin nadyam :KK9::KK9:

hanımlarr,
lesli 3 mil yeter diyorum

Herke gunaydin ve kilo bildirimim
gecen hafta 111
bu hafta 108.9
aradaki fark 2.1
hedef 80
vavv tebrikler supersin neler yapiyosun
calisiyomusun bahsetsene biraz

mşl. canım çok güzel vermişsin çok sevindim :D
tesekkurler ortagim :)

Hee miladcimbenim hedefimde dibine kadar :KK53::KK53:verebildigim yere kadar gidicem insallah ,ideal kilom 56 imis :KK53: ruyamda bilem gormedim :rolleyes::rolleyes:en dusuk hatirladim kilom 63 tu lise sondayken oda :rolleyes:

LST.webp

HAFTANIN BİRİNCİSİ.............................. castle...................... -2,1 kg :KK9::KK73::KK71:
HAFTANIN İKİNCİLERİ.............................ncm......................... -1,5 kg:KK55::KK73::KK6:
.......................................................................destina..................... -1,5 kg:KK49::KK9::rolleyes:
.......................................................................Nadya2.................... - 1,5 kg:KK73::KK71::D
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........................my time is now........ -1,2 kg:D:KK9::KK55:

Back
X