1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Eve girmeden fitness merkezi ile görüştüm. Hem fitness hem pilates yapabilirsiniz dediler. Programı bana göre ayarlayacaklarmış.
Çok istiyorum gitmek ama iş yoğunluğumu nasıl ayarlayacağımı hiç bilmiyorum.

Aynen öyle.Sabah çıkarken arkamdan bi annneee anne deyişi vardı buruk buruk içim parçalandı :KK42::KK42: Görünmeden çıktım evden ama sesi geliyordu içeriden
Neyse ki bende yarın izinliyim de 1 tam gün oğluşumlayım :KK46:

calisan annelerin isi gercekten cok zor hem duygusal anlamda hem zaman anlaminda allah yardimciniz olsun ben calismadigim halde zor yetisiyorum siz nasil yapiyosunuz bilmiyorum ama sizi gercekten tebrik ediyorum

Konuşmaya başlayınca daha zor olur dimi. Benim kızım daha 6.5 aylık. Çalışmadan da olmuyor işte ne yapalım :)

.
Benimki de 1,5 yaşında.Artık derdini anlatabilecek kadar konuşuyor.Yani şuan daha zorlanıyorum.Aklı iyice eriyor artık bırakıp gittiğimize.

calisan annelerin isi gercekten cok zor hem duygusal anlamda hem zaman anlaminda allah yardimciniz olsun ben calismadigim halde zor yetisiyorum siz nasil yapiyosunuz bilmiyorum ama sizi gercekten tebrik ediyorum
Sağol canım.bi şekilde yetişiyoruz işte.Ev yemek temizlik,eşine ayrı ilgi çocuğuna ayrı.Öyle zaman geliyor ki kendini unutuyorsun.

Allah kolaylik versin canim ben calismiyorken zor yetisiyorum evdeyken is hic bitmiyorrr
Benimki de 1,
Benimki de 1,5 yaşında.Artık derdini anlatabilecek kadar konuşuyor.Yani şuan daha zorlanıyorum.Aklı iyice eriyor artık bırakıp gittiğimize.

Sağol canım.bi şekilde yetişiyoruz işte.Ev yemek temizlik,eşine ayrı ilgi çocuğuna ayrı.Öyle zaman geliyor ki kendini unutuyorsun.

yaşında.Artık derdini anlatabilecek kadar konuşuyor.Yani şuan daha zorlanıyorum.Aklı iyice eriyor artık bırakıp gittiğimize.

Canim nasil cekiyor icli kofteyi anlatamam ama yapmiyorum cunku biliyorum ki yapsam gozum donecek :confused:Yiyebildim kadar yiycem

Ben yapmasini bilmiyorum annem sağolsun dogumdan sonra dolaba doldurdu manti falan
bu hafta cok iddialiyim kizlar.
Bugun sohbete gittim herkes zayiflamis yaaa.. hursa geldim. Hedef 87 az kaldi bekle beni pazartesi

Kızlar ben çıkıyorum.Yarın da izinliyim.Şimdiden,
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun... En Büyük TÜRKİYE :KK9: En Büyük TÜRKİYE :KK9: En Büyük TÜRKİYE

Kızlar benim yine misafirin var.
saat 9 da gelecekler ve ben daha hazırlık yapmadım
akşam yemeği olarak
1 kase çorba ve salata yiyeceğim. Dünkü misafire kaçamak yapmadım. Bugün de yapmayacağım. Destinaaaa duyurulur sana:)
Şimdi de kıbrıs tatlısı
kısır ve kiymali börek yapacağım. Acıktım ben yemek yemeye kaçıyorum

Kizlar bugünkü menum sabah bir kase tarhana corbasi bir dilim ekmek
Ara bir mandalin bir elma bir bardak süt
Öğlen bitmeyen ispanak yemegimden 4 kasik bir kase yogurt bir dilim ekmek
ARa bir muz kucuk kase puding
Yaaa ben bugun ne cok yemisimmm:(
Simdi kayinvalideme gidiyoruz yemeğe türlü yapmis ekmeksiz türlü yiycem az
Bugun suyu artirdim eskiye göre. Genede 2 litre olmadi daha bir program vardi biliyormusunuz su icmeyi hatirlatan???

1. CoK güzel bir başlangıç gunluge nasil basladiysan oyle gudermis:) tamamen benim uydurmam ama dua niyetine gecsin insallah:)
Bu arada elmali limonlu tarçınlı bir cay vardı ondan bahsediyorsun sanırım ben denemiştim ama devam etmedim cok eksiydi. Ben kur yapip devam edemiyorum ne yazikki
ALLAH dualarını hayırlısıyla kabul etsin canım:KK45: çayı bu gün bende denedim içimi biraz zor gecekten bakalım işe yarıyacakmı..

Bakalım ben neler yemişimm,

Sabah=
Activia Kahvaltım
(Uyanamadım sabahhh)

Ara=
Yağsız sütlü latte
(Pumpkin spice latteye içim gitti sınırlı zamanda çıkıyor ,kilo almamın en büyük sebeplerinden bir tanesi aromalı kahveler zaten)

Öğle=
1 dl çavdar ekmeği
6 yk patlıcan yemeği
3 yk light yoğurt

Ara=
250 ml light ayran
Yarım paket altınbaşak bisküvi

Akşam=
3 yk dana sakatat sote
1 kase semizotu salatası
3 yk light yoğurt

Ara=
1 kupa bergamotlu yeşilçay
1 adet gün kurusu + 6 adet çiğ fındık düşünüyorum

Slm hanimlar nedense bugun psikolojik olarak cok hassas bir gundu dikislerim yogun sikildim biraz ondan herhalde canim acayip tatli istedi yedim ama dengeledigimi dusunuyorum ..
oglen
kabak yemegi
3 kasik yogurt
2 dilim ekmek
Ara 1 kk kadar helva
Aksam
Balik salata

Kızlar benim yine misafirin var.
saat 9 da gelecekler ve ben daha hazırlık yapmadım
akşam yemeği olarak
1 kase çorba ve salata yiyeceğim. Dünkü misafire kaçamak yapmadım. Bugün de yapmayacağım. Destinaaaa duyurulur sana:)
Şimdi de kıbrıs tatlısı
kısır ve kiymali börek yapacağım. Acıktım ben yemek yemeye kaçıyorum
Supersin canim hadi bakalim bu hizla sana yarisma nedesin birinci belli diyosun yani :)

Herkese merhaba
buda benim bugunku menum surekli disardaydim ondan baya dengesiz oldu bugun ama en azindan korktugum basima agelmedi yemek davetinden kacmayi basardim :cool:
sabah yulaf cilek kayisidan olusan muslim ve 1 tas yogurt
arada 1 mcsundae yedim:oops:
Oglen tavuklu sandvic icinde izgara tavuk roka yogurt sosu ve anlamadigim bir otla domates salatalik vardi yaninda diet kola ictim ve buyuk gunahim arkadasimin tabagindan patates kizartmasi yedim 15 tane :oops:
aksam yogurtdan baska sey yemem diyordum ama cok aciktimmbutun gun kosturmaktan sanirim dayanamayip yerim. :KK12:

Herkese merhaba
buda benim bugunku menum surekli disardaydim ondan baya dengesiz oldu bugun ama en azindan korktugum basima agelmedi yemek davetinden kacmayi basardim :cool:
sabah yulaf cilek kayisidan olusan muslim ve 1 tas yogurt
arada 1 mcsundae yedim:oops:
Oglen tavuklu sandvic icinde izgara tavuk roka yogurt sosu ve anlamadigim bir otla domates salatalik vardi yaninda diet kola ictim ve buyuk gunahim arkadasimin tabagindan patates kizartmasi yedim 15 tane :oops:
aksam yogurtdan baska sey yemem diyordum ama cok aciktimmbutun gun kosturmaktan sanirim dayanamayip yerim. :KK12:

Ben de çok istiyoruuum patates kızartması. Diyetisyenim bir daha ödül günü verirse yiyeceğim ilk şey olacak. Ne zaman verir bilmiyorum. İlk ödül günüm diyete başladıktan 1,5 ay sonraydı :D

Ben de çok istiyoruuum patates kızartması. Diyetisyenim bir daha ödül günü verirse yiyeceğim ilk şey olacak. Ne zaman verir bilmiyorum. İlk ödül günüm diyete başladıktan 1,5 ay sonraydı :D
normalde hic canim cekmez ama diyettenmidir nedir o karsimda yedikce tirtikladim tabagindan :oops:sonrada kendime kizdim:KK20:
Sadece bir yemek hakkimi veriyo yoksa bir gun serbestmi oluyorsun odul gununde ?
Benim odul gunum belli birde biliyormusun goya hic kacamak yapmicaktim ogune kadar :KK48:

normalde hic canim cekmez ama diyettenmidir nedir o karsimda yedikce tirtikladim tabagindan :oops:sonrada kendime kizdim:KK20:
Sadece bir yemek hakkimi veriyo yoksa bir gun serbestmi oluyorsun odul gununde ?
Benim odul gunum belli birde biliyormusun goya hic kacamak yapmicaktim ogune kadar :KK48:

Bugün serbestsin istediğini ye demişti :D
Ben çok severim patatesi tam 56 gün oldu hiçbir şeklini yemedim, hiç olmadı diyet listemde.

Back
X