Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haslanmistami vermedi bende cok severim patatesi hele salatasin bayiliyorum ben ekmek yerine sabahlari 1 haslanmis patates yiyorumBugün serbestsin istediğini ye demişti
Ben çok severim patatesi tam 56 gün oldu hiçbir şeklini yemedim, hiç olmadı diyet listemde.
Kizlar mercimek corbasi ve domates corbasi disinda soyle hafif kolay yapabilecegim bir corba varmi menulerinizde biktim mercimekten
haslanmistami vermedi bende cok severim patatesi hele salatasin bayiliyorum ben ekmek yerine sabahlari 1 haslanmis patates yiyorum
Bu günkü menum
Sabah ince iki dilim ekmekten tost cay
Ara turk kahvesi bir de nescafe içtim
Öğle 2 köfte 3 kaşık kadar makarna bol salata
Ara 1 dilim kek ama tam bugdaylı
Akşam 6 kaşık ıspanak 1 kase yoğurt
Bu gunun en guzel tarafı 1 saat spor yaptım
Birazdan film izleyeceğiz o yuzden biraz çerez yiyebilirim azıcık kacamak gibi olacak ama...
Yayla corbasini pirinç yerine az arpa sehriyeyle hiç yağsız yapabilirsinKizlar mercimek corbasi ve domates corbasi disinda soyle hafif kolay yapabilecegim bir corba varmi menulerinizde biktim mercimekten
Yapması kolay değil ama yağ yakmayı sağlayan çorba tarifi verebilirim ben çok yedim ilk başlarda.
2 yumurta
Hiç vermedi canım.
Tam buğdaylı kekin tarifini alabilir miyim??
Cok sevinirim verirsensuan menu skntisi cekiyorum cunku :)Yapması kolay değil ama yağ yakmayı sağlayan çorba tarifi verebilirim ben çok yedim ilk başlarda.?
Sehriyeli ha super fikirmis tesekkurler peki ne kadar koyuyorsun sehriyeyi kusura bakma corbalar konusunda acemiyimdeYayla corbasini pirinç yerine az arpa sehriyeyle hiç yağsız yapabilirsin
Yani miktara gore değişir oyle bir olcum yok ama ben cocuklarim icin sik sik yapardim bebeklerken tuzsuz ve yagsizCok sevinirim verirsensuan menu skntisi cekiyorum cunku :)
Sehriyeli ha super fikirmis tesekkurler peki ne kadar koyuyorsun sehriyeyi kusura bakma corbalar konusunda acemiyimde
Cok sevinirim verirsensuan menu skntisi cekiyorum cunku :)
Sehriyeli ha super fikirmis tesekkurler peki ne kadar koyuyorsun sehriyeyi kusura bakma corbalar konusunda acemiyimde
Öyle normal kekten Çok farkı yok az yagli birde unu tam bugday un kullandim
2 yumurta
1 su bardagi şeker
1 ç bardagi sıvı yağ
1ç bardagi süt
1ç bardagi su
2.5 su bardagi tam buğday unu
Vanilin k.tozu
Bu hamura istediginizi ekleyebilirsiniz
Kuru meyve ekleyip şekeri 1ç bardagina da indirebilirsiniz
Kızımın okul menüsünde pazartesi günleri kek var ben de bu yola başvurdum2 yk haşlanmış nohut, 3 yk haşlanmış yeşil mercimek, 2 yk buğday, 1 çk çörek otunu ayranaşı çorbası gibi pisecek canım.
Çok sağol canım :)
cok tsekkur ederim dogme corbasi gibi yapcam demekki oranlar icinde tesekkurler :)Yani miktara gore değişir oyle bir olcum yok ama ben cocuklarim icin sik sik yapardim bebeklerken tuzsuz ve yagsiz
Kaynayan suya hatta biraz et veya tavuk suyu eklersen daha lezzetli oluyor biraz istegine gore sehriye at sehriyeler hafif kabarinca 1ç bardagi yoğurt 1 yumurta 1çorba kaşığı un ile blendirda cirp bu karisimin içine haslanan corbadan az az ekle ki ilisin karisim sicak olana kadar corbadan ekle ki yoğurt kesilmesin sonra sicak karisimi corbanin icine ekle biraz kaynasin sonra nanesini koy yine kaynasin tuzu altini kapadiktan 10dk sonra atabilirsin afiyet olsun![]()
sanada tesekkur ederim2 yk haşlanmış nohut, 3 yk haşlanmış yeşil mercimek, 2 yk buğday, 1 çk çörek otunu ayranaşı çorbası gibi pisecek canım.
Çok sağol canım :)
Bugün serbestsin istediğini ye demişti
Ben çok severim patatesi tam 56 gün oldu hiçbir şeklini yemedim, hiç olmadı diyet listemde.
Canim ayca kayanin bal kabagi corbasi var lif acisindan cok zengin gaz siskinlik ve kabizliga iyiymis ben yapmadim ama ilk firsatta yapicemcok tsekkur ederim dogme corbasi gibi yapcam demekki oranlar icinde tesekkurler :)
Nadya netten oncesi sonrasi fotolarina bak cok motive edicikızlar kendıme sınırlıyım,sanırım bu haftanın sonuncusu ben olacagım
eger olursam yıne dıger hafta ıcın kacamak yapmayacagıma soz verecegım tabıkıı
bugun ne yedıgımı sormayın yanı o derece bozuldu dıyet![]()