Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftada 1 kilo vermek en ideali bana göre.Spora başlamak da etkiliyor tabi ki.Ben önceden yürüyüş yapıyordum ama şimdi işten dönerken hava kararmış oluyor ve yağışlar başladı.Evde leslie yapıyorum 2 gündür.Hemen fayda verdi :)hayırlı günler herkese...4 gündür diyetteyim sonuç 800 gr vermişim ilk hafta için bana az geldi kızlar ne diyorsunuz? spora başlıyamadım bir türlü sanırım ondan![]()
bende leslie ye başlıyorum diyorum bu havalarda yürümek zor...evet sağlıklısı haftada bir kiloymuş ama ilk hafta genelde fazla kilo kaybı olur ödem sişkinlik gittiği için ama eksiğimi biliyorum haraket yok ...Haftada 1 kilo vermek en ideali bana göre.Spora başlamak da etkiliyor tabi ki.Ben önceden yürüyüş yapıyordum ama şimdi işten dönerken hava kararmış oluyor ve yağışlar başladı.Evde leslie yapıyorum 2 gündür.Hemen fayda verdi :)
hayırlı günler herkese...4 gündür diyetteyim sonuç 800 gr vermişim ilk hafta için bana az geldi kızlar ne diyorsunuz? spora başlıyamadım bir türlü sanırım ondan![]()
Suyu da bol içip ödemi atman lazım o zaman canımbende leslie ye başlıyorum diyorum bu havalarda yürümek zor...evet sağlıklısı haftada bir kiloymuş ama ilk hafta genelde fazla kilo kaybı olur ödem sişkinlik gittiği için ama eksiğimi biliyorum haraket yok ...
haklısın miladcım umarım başarılı oluruz hepimiz...Cok guzel bir rakkam 800 gr dusunsene eline alsan 800 gr bir yag az mi bu cikmis işte vücudundan. Insallah yagdandir da.. bence acele etmemek gerek bu iste sabir ve sebatla ustesinden gelebiliriz sadece başka çaresi yok
Benim ailemede buyuk surpriz olacak ..bende kilo verince karin germe ve gogus kucultme dusunuyorum benimkiler toparlanacak gibi degil sen nerde yaptirmayi dusunuyosunBen de kimseye söylemedim. Ben Malatyadayım. Ailem uzakta. Onlara süpriz olacak. Eşimden full destek alıyorum. Evlendiğimizde 62 kiloydum. Şimdi 98. Eski halimi oda bende özlüyoruzİnyaza benim ailemede buyuk surpriz olacak insallah .bende karin germe ve gogus ş yaza kadar 75 olabilirim. Sonrasında karın germe ameliyatı olucam inş
Yatarken ayaginin altina viks sur ve corap giydir canimcanımmm geçmiş olsun benim oğlanda hasta burnu tıkalı olduğu için rahat nefes alamıyor sinir olup uyanıyor. ben de bu gece az uyudum acıl şifalar...
Ben 100 beden giyiyorumYok canım ikinci çocuğu düşünmüyoruz.En azından şimdilik.Zaten 4 tane düşüğüm oldu.Bu beşinci ama ilk çecuğum.Sıkıntılı bir gebelik süreci geçirdim.
Emziremeyeceğimi biliyorum fakat bu boyun ağrılarından sırt ağrılarından sütyen askısının onuzlarımı kesmesinden ve doğru düzgün kıyafet bulamamaktan çok sıkıldım.Fazla göbeğim yok beni göğüslerim çok kilolu gösteriyor.Muayene eden doktor bile sen nasıl nefes alıyorsun bunlarla dedi.Ciddi sıkıntılarım var yani.O yüzden kilo verir vermez nasip olursa olacağım ameliyatımı
ilk is endokrin bolumune git tahlilleri yaptir kilo vermek istedigini soyle tikir tikir gitsin kilocuklarmeraba kızlar bende zayıflamak istiyorum amanapıcamı bilmiyorum yardım edermisiniz bi türlü zayıflamıyorum yaşım 18 78 kiloyum
olsun 8 ay almış ya anne sütü benim kızım beni hiç emmedi sadece sağarak verdim oda 3 ay kadar hiç emmeyince sütüm olmadı zaten....Ben 4 ay emzirebildim.Sonra süt ve yumurta alerjisi çıktı oğlumun.Memeyi reddetmeye başladı.4 ay da makine ile sağarak biberonla verdim.Yani 8 ay anne sütü aldı.Şuan antialerjik özel bir mama veriyorum.
Ben emzirdikten sonra daha da sarktı.Büyüktü önceden ama sarkık değildi en azından .Zayıflamayla küçülecek gibi değil benimkiler![]()
bu ara bende de öyle canım sadece 1 kere kaçamak yaptımama dengeledim sonra. hava soğuk olduğu için vücut kış moduna geçiyo sanırımhayırlı günler herkese...4 gündür diyetteyim sonuç 800 gr vermişim ilk hafta için bana az geldi kızlar ne diyorsunuz? spora başlıyamadım bir türlü sanırım ondan![]()
henüz 3. haftanın içindeyiz canım öyle büyük farklar yok henüz bakıpta motive olacakŞu başarı hikayelerinin bir de fotoğraflı oalnları yok mu accık motive olsak arkadaşlar..
ben de sporada başladım salı perşembe ve c.tesi günleri yaklaşık 1 saat spor yapıyorum yani koşu bisklet ağırlık kaldırma mekik ve air wolker v.s. ama bu hafta ben de hiç kilo veremedim ya soğuklardan ya da spordan bilemedimbu ara bende de öyle canım sadece 1 kere kaçamak yaptımama dengeledim sonra. hava soğuk olduğu için vücut kış moduna geçiyo sanırım
Canım bak göğüs küçültme ameliyatını da bu mantıkla istiyorum zaten.İkinci çocuğum olsa bile ya emmezse diye düşünüyorum ve bu yüzden ertelemiyorum.olsun 8 ay almış ya anne sütü benim kızım beni hiç emmedi sadece sağarak verdim oda 3 ay kadar hiç emmeyince sütüm olmadı zaten....
bir de sütlerin hepsine mi alerjisi var keçi sütünü denediniz mi?
canımmm çok geçmiş olsun.. gerçekten zor bir durum ama olsun en azından kalıcı olmayacakCanım bak göğüs küçültme ameliyatını da bu mantıkla istiyorum zaten.İkinci çocuğum olsa bile ya emmezse diye düşünüyorum ve bu yüzden ertelemiyorum.
Evet bütün sütlere karşı var alerjisi.Ve yumurtaya karşı.Hatta bi ara dana etine karşı da vardı çapraz alerji yapıyormuş.O geçti şükür.2 yada 3 yaşından sonra diğer alerjileri de geçecek dedi doktoru.Bakalım bekliyoruz bizde.Süt,yoğurt,peynir,yumurta ve bunların içinde bulunduğu hiçbir şeyi tüketemiyor.Maması özel raporla alınıyor.vitamin mineral ve protein bakımından zengin.Zaten yemeklere de geçtik.Et balık tavuk sebze çorba yiyor çok şükür.ilk ek gıdalarda çok zorlanmıştım
canim bende acyni senin gibiydim pazardan bu yana spor yapiyorum daha yeni eksiye düştü ve sislik vardi cok bugun daha iyiyim sabretmek lazim benimde yavas gidiyor ama gidiyor dikkat edince sende devam et tikir tikir gitmeye basliycak insalllah vucut direniyor simdi...ben de sporada başladım salı perşembe ve c.tesi günleri yaklaşık 1 saat spor yapıyorum yani koşu bisklet ağırlık kaldırma mekik ve air wolker v.s. ama bu hafta ben de hiç kilo veremedim ya soğuklardan ya da spordan bilemedim![]()
Canım bak göğüs küçültme ameliyatını da bu mantıkla istiyorum zaten.İkinci çocuğum olsa bile ya emmezse diye düşünüyorum ve bu yüzden ertelemiyorum.
Evet bütün sütlere karşı var alerjisi.Ve yumurtaya karşı.Hatta bi ara dana etine karşı da vardı çapraz alerji yapıyormuş.O geçti şükür.2 yada 3 yaşından sonra diğer alerjileri de geçecek dedi doktoru.Bakalım bekliyoruz bizde.Süt,yoğurt,peynir,yumurta ve bunların içinde bulunduğu hiçbir şeyi tüketemiyor.Maması özel raporla alınıyor.vitamin mineral ve protein bakımından zengin.Zaten yemeklere de geçtik.Et balık tavuk sebze çorba yiyor çok şükür.ilk ek gıdalarda çok zorlanmıştım
işallah canım tıkır tıkır gideceği günleri de göreceğiz. ben birde haftaya 3 günlük şok diyet yapmayı düşünüyorum herhalde ona da direnç gösteremez artık :)canim bende acyni senin gibiydim pazardan bu yana spor yapiyorum daha yeni eksiye düştü ve sislik vardi cok bugun daha iyiyim sabretmek lazim benimde yavas gidiyor ama gidiyor dikkat edince sende devam et tikir tikir gitmeye basliycak insalllah vucut direniyor simdi...
Nasil bir diyet yapicaksinişallah canım tıkır tıkır gideceği günleri de göreceğiz. ben birde haftaya 3 günlük şok diyet yapmayı düşünüyorum herhalde ona da direnç gösteremez artık :)
canımmm çok geçmiş olsun.. gerçekten zor bir durum ama olsun en azından kalıcı olmayacak
Teşekkürler canlarCanim çok geçmiş olsun cok zor gercekten Allahım bütün evlatlarimiza saglik hastalıklarına şifa versin insallah şimdi herseyin caresi var sizinkide geciciymis bol sabır canim Allah dermansiz dert vermesin insallah