1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Sabah 10:00
2yumurta
1 dilim peynir
5zeytin
Maydanoz

Ara 12:00
Sutlu turk kahvesi

Ara 15:00
Bir yeşil Elma
Yarim bardak sut

Aksam16:30
1tabak etli nohut
Yarim tabak yağsız salata

Ara
Bilmiyorum yarin oruc tutacağım icin birseyler yemeye çalışacağım moralim cok bozuk yemek kulfet gibi simdi

Birsey rica edecegim hanımlar bilenler bana insirah ve fetih okuyabilir mi
Bilseniz ne çok ihtiyacım var

Hayırdır canım ?

Canım mutfak tartısı mı kullanıyorsun? Hangi marka? Çok yer kaplıyor mu?
Ben de almayı düş

evet canım mutfak terazisi kullanıyorum ben memnunum terazimden benim mutfağımda çok büyük değil ama sürekli elimin altında çok yer kaplamıyor markası arnica....

Son düzenleme:
bende orucumu açtım akşam yemeğim
1 kase et suuna çorba(2 kepçe)
100gr nohut yemeği
100gr pirinç pilavı
20gr ekmek(1 dilimden az)

Allah yardımcın olsun canım (milad) inşirah suresi okurum inşallah ben

Hayırdır canım ?

miladcim okurum bende ne demek rabbim senin ve hepimizin dualarini kabul etsin ve yardimcimiz olsun

Allah razi olsun.. en guzel çare Rabbimdir..
nehir esimle aramizda yillardir cozemedigimiz ve galiba cozumu yıllar alacak sorunlarim var. Dönem dönem de patlak verir.. yine o surece girmis olduk bugün kac hunde normale döneriz bilmiyorum. Yani inşallah sonucta doneriz.. of cok doluyum göğsüm sikişiyor

Kizlar herkese merhaba ne guzel hepiniz dikkat etmissiniz haftasonu:KK9:
ben cok sapittim dunden beri ya :mad: regli oldugumdan ,kankam geldi ondan falan diyecegim ama yok butun suc bende:KK20:
dun sabahtan itibaren menum soyle
sabah borek ve meyve suyu ogleden sonra dengelerim demistim ogleden sonra sapittim oglen sabahi dengeliyim diye 1 elma yedim sonra disari ciktik ve yediklerim 1 koca tabak cekirdek 2 dilim borek daha , 1 tas damla sakizli muhallebi hemide cikilata soslu :KK61:sonra 6 tane findikli draje ,2 kadeh kirmizi sarap , 7-8 tane kanepe of of :mad: bugun sabahtan beri yediklerim tost 1 tane kofteli durum 2 pogaca ve bogurtlenli bir tatli ve suan su durumdayim kendime karso:KK67:en yememem gereken seyi yani cekirdegi yedim cekirdek bir tane bile yesem hemen kilo yapio bende :KK62:
Cuma tartildigimda 1.600 gitmisti bakalim yarin sabah kac kilo almis olarak gorcem kendimi :KK34:

bende orucumu açtım akşam yemeğim
1 kase et suuna çorba(2 kepçe)
100gr nohut yemeği
100gr pirinç pilavı
20gr ekmek(1 dilimden az)
allah kabul etsin

nehir esimle aramizda yillardir cozemedigimiz ve galiba cozumu yıllar alacak sorunlarim var. Dönem dönem de patlak verir.. yine o surece girmis olduk bugün kac hunde normale döneriz bilmiyorum. Yani inşallah sonucta doneriz.. of cok doluyum göğsüm sikişiyor
milad insallah bu son olur ve cozersiniz bu sefer Allah yardimciniz olsun.

Gün geçmiyor ki bir pazar günü kaçamaksız geçsin. Kiziyorum kendime çooook.

Sabah=
1 haslanmis yumurta
1 dl kızarmış tam tahıllı ekmek
Domates
Salatalık
1 kk light beyaz peynir

Ara=
1 paket çikolatalı eti form (sondu bitti)
1kupa şekersiz nescafe

Öğle=
6 yk patlıcan yemeği
4 yk light yoğurt

Ara=
1 kupa bergamotlu Yeşilçay+2 parça ceviziçi

Akşam=
Fırında Mücver
1 dl beyaz ekmek :KK43::KK43: (hiç de sevmem halbuki yemiş bulundum)
4 yk light yoğurt

Ara=
1 kupa Yeşilçay+ yarım elma

Ara=
Tarçınlı süt+2 parça ceviziçi

(Bu hafta gece proje yazmam gerektiği için araları fazla tuttuk)

Anlıyorum canım.
Umarım dönersiniz en kısa zamanda. Sabır diliyorum. Çık biraz yürüyüş yap istersen, içim sıkılıyorsa iyi gelir bana hep

Allah yardımcınız olsun canım . çözümü olmayan birsey yoktur. Bu ikinizin de imtihanı
Ne zaman Rabbim isterse o zaman bu sıkıntı da bitecek... musibet hastalık sıkıntı vakitleri dua vakitleri dir. Bol bol dua et hem kendine hem bize....
ismini bilmsem de dua ederim sana canım
ben de okudum ama biliyorsun uz ki hastayım. ..

Sabah 10:00
2yumurta
1 dilim peynir
5zeytin
Maydanoz

Ara 12:00
Sutlu turk kahvesi

Ara 15:00
Bir yeşil Elma
Yarim bardak sut

Aksam16:30
1tabak etli nohut
Yarim tabak yağsız salata

Ara
Bilmiyorum yarin oruc tutacağım icin birseyler yemeye çalışacağım moralim cok bozuk yemek kulfet gibi simdi

Birsey rica edecegim hanımlar bilenler bana insirah ve fetih okuyabilir mi
Bilseniz ne çok ihtiyacım var
bende okurum canim cok uzuldum en onemli sey evdeki huzur , allah yardimcin olsun ayetelkursiyi oku oku ufle esine .sabret canim sabrin sonu selamettir insallah ..birde korktugun kisinin yuzune 11 kureys 1 ayetel kursi okudun mu cok iyi geliyo canim

Kizlar bende bugun niyetliydim ama oruc acayip carrpti ya resmen hasta oldum dayak yemis gibiydim tum gun sinirlerimde bozuktu sekerim cook dustu herhalde iftari biraz fazla kacirdim gibi

2 kepce mercimek corbasi
1 tabak tavuk sote
Salata
4 tane cigkofte
1/2dilim patatesli kek

iyi akşamlar kızlar.
Sabah kahvaltım
1 dilim trabzon ekmeği yarısına tereyag surdüm
1 cay kaşıgı reçel
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
domates roka
öğle yemeğim
1 buyuk tabak roka, marul, nane, maydonoz salatası 1 tatlı kaşığı yağ koydum.
Akşam yemeğim yarım krep ve 2 bardak çay

çok moralim bozuk depresyonda hissediyorum kendimi. Tartıyı kırdım bu akşam. Dun tartıldım 91.700 düm bu akşam tartıldım 92.00 yim. Sinirden zıpladım üstünde bi kaç defa ve tartı iptal. Evde de tartı yok inat ettim haftaya kadar baskül almıcam psikolojim bozuldu yaa. Yarın için güzel haberim yok çok mahçup olucam yarın aranızda

çok moralim bozuk depresyonda hissediyorum kendimi. Tartıyı kırdım bu akşam. Dun tartıldım 91.700 düm bu akşam tartıldım 92.00 yim. Sinirden zıpladım üstünde bi kaç defa ve tartı iptal. Evde de tartı yok inat ettim haftaya kadar baskül almıcam psikolojim bozuldu yaa. Yarın için güzel haberim yok çok mahçup olucam yarın aranızda
canim relax ol takma kafaya emin ol sen taktikca zor gidiyor kilolar hic oarali olma sen yapman gerekeni yap gerisini vucudun dusunsun

bu kadar takma kafanabirbirimize destek ola ola citir olcaz :KK60: sen benim dun sabahtan beri yediklerimi bilsen :KK57: ama genede cok kizmiyorum kendime cunku vucudu germemek lazim ayrica sinir lup sinir hucrelerimizi oldurmemize ne gerek var :KK66:nasilsa sen dikkat ettigin spor yaptigin surece gitcek o yaglar ,nereye kadar inat edebilirler dimi

simit yiyebilmenin degerini bilin cunku ben cok seviyorum ama malum fransada oldugum icin malesef yiyemiyorum kendim yapmaya calisiyorum ama tabi ayni tadi vermiyo birde bu yaz turkiyeye gidemedigim icin daha cok ozledim
ay duygulandim birden
Canım yaaa dusunemedim bundan sonra iki dilim ekmek yazarim:oops:kusura bakma

ben de sınırımden gıremedım buraya.1 ileri 2 geri seklınde devam edıyorum dıyetıme.yarın muhtemelen tartı 86 ları gosterecek.
bu kadar mı ıradesızım anlamadımkı,tam hazır oldugumda baslayamadım ondan oluyo bılıyorum kafam baska seylerle cok yorgun,sınırden de yıyorum ıste,ama artık dıyet olayını da ertlemek ıstemıyorum ne yapacagm bılemıyorum.yaklasık 4-5 aydır 1 ıleri 2 gerı yapmaktan bıktım

Back
X