- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah cok iyi vermissin.tebriklerGünaydın,
Bildirimimi yapıp işe gidiyorum =) Biliyorsunuz ama geleneği bozmayayım.
Geçen hafta= 95.7
Bu hafta= 93.2
Aradaki fark= 2.5
Hedef=70
dün akşam dediğim gibi tartıyı kırdığım için dün akşamki sonucu yazıcam. bi daha haftaya kadar tartılmak yok.
geçen hafta: 93 kg
bu hafta: 93 kg.
aradaki fark: kocaman SIFIR
evde tartım yok dükkanda tartılıyorum. o yüzden ful giyinik ve midemde 1 litreye yakın sıvı oluyorSenin yaptigin yanlis aksamlari tartilman sanirim.. sabah ac karnina ve kiyafetsiz tartilip o kiloyu baz alman gerekiyor. Yoksa gitgeller olur tabi bi sabah bir aksam tartiliyorsan ictigin su bile fark yapar
ilkaycım bugün itibarıyla yarışa başladık sanırım hadi hayırlısıGunaydinnnnnn bendesonuctan memnun olmasamda bildirim yapayim
Gecen hafta:90.5
Bu hafta:89.5
Fark:1
Hedef:70
Haftaya hedef:88
Daha iyi bir sonuc bekliyordum ama olmadi haftaya daha cok sıkıcam bakalım
Hadi bakalim canim bu hafta cok dikkat edicem bakalimilkaycım bugün itibarıyla yarışa başladık sanırım hadi hayırlısı![]()
Canım geçen haftaki bildiriminde 92 kilo demişsin.Bu hafta 93 yani +1 kilodasın.Bi terslik olmasın yani.Liste yayınlandıktan sonra neden böyle deme.Bakmak istersen geçen haftaki liste sayfa 124'te...dün akşam dediğim gibi tartıyı kırdığım için dün akşamki sonucu yazıcam. bi daha haftaya kadar tartılmak yok.
geçen hafta: 93 kg
bu hafta: 93 kg.
aradaki fark: kocaman SIFIR
destinaaa ben sana demiştim değil mi sen benden önce ikili rakamlara düşersin diye :) tebrik ederim arkadaşım
hayır hayırrrr 92 kilodayım sabah sabah yanlış girdim sanırım hepten takıldım bu mevzuya ben akşamdan beriCanım geçen haftaki bildiriminde 92 kilo demişsin.Bu hafta 93 yani +1 kilodasın.Bi terslik olmasın yani.Liste yayınlandıktan sonra neden böyle deme.Bakmak istersen geçen haftaki liste sayfa 124'te...