1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bende bildirim yapayım. Gecen hafta 103,5 kg
Bu hafta 102.7
Fark 800 gr.
Bu hafta bende cok kacirdim sinav stresi vurdu benide hem kacamak yaomaktan kendimi alikoymak hemde hamilelik nedeniyle tutamadigim kazaları mi tutmak icin oruc tutmaya basladim.ben sahur yapamiyorum gece yemek yedigimde midem bulaniyor.o yuzden sadece iftar yapabiliyorum iftarda ya kahvalti yaparim ya çorba icerim yoksa mahvoluyorum.

günaydın kızlar dün gece yarım saat tempolu yürüyüş yaptım yürüme bandında yaktığım kalori sadece 70 :KK57: çok sinir oldum ama olsun hiç yoktan iyidir.
sabah kahvaltım
saat 6.30 1 bardak su
saat7.00 1 büyük bardak limonlu ılık su
saat 8.00 1 fincan sade nescafe
1 haşlanmış yumurta
1k.k beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
bir büyük tabak yeşillik salatası

dün akşam dediğim gibi tartıyı kırdığım için dün akşamki sonucu yazıcam. bi daha haftaya kadar tartılmak yok.
geçen hafta: 93 kg
bu hafta: 93 kg.
aradaki fark: kocaman SIFIR

IMG_20141103_082339.webp

Geçen hafta= 106,1
Bu hafta= 105,3
Aradaki fark= 800gr
Hedef=70

Son düzenleme:
dün akşam dediğim gibi tartıyı kırdığım için dün akşamki sonucu yazıcam. bi daha haftaya kadar tartılmak yok.

Senin yaptigin yanlis aksamlari tartilman sanirim.. sabah ac karnina ve kiyafetsiz tartilip o kiloyu baz alman gerekiyor. Yoksa gitgeller olur tabi bi sabah bir aksam tartiliyorsan ictigin su bile fark yapar

günaydın bacişkolar
aşure gününüz mübarek olsun
bende bugün orucum ve sahura rağmen bu sonucu görmek beni çok mutlu etti çoook su içmiştim vede baya yedim..
sahurda yediklerim
2 dilim kepek arası labne peyniri
1 domates
2 kurabiye
2 kuru incir (regli olacamya acayip tatlı yiyesim var )
1 kk tavuk eti
1 fincan çay
1,5 lt kadar su içtim

bildirim
Geçen hafta= 106,1
Bu hafta= 105,3
Aradaki fark= 800 gr (çok şükür ,bin şükür )
Hedef=70

Senin yaptigin yanlis aksamlari tartilman sanirim.. sabah ac karnina ve kiyafetsiz tartilip o kiloyu baz alman gerekiyor. Yoksa gitgeller olur tabi bi sabah bir aksam tartiliyorsan ictigin su bile fark yapar
evde tartım yok dükkanda tartılıyorum. o yüzden ful giyinik ve midemde 1 litreye yakın sıvı oluyor:eek: ama vücudum susuz kalmıyor çok sık devirdaim yapıyorum. haftaya baskül alıcam ve pazartesi sabahı dediğin gibi yapıcam canım teşekkür ederim

Gunaydinnnnnn bendesonuctan memnun olmasamda bildirim yapayim
Gecen hafta:90.5
Bu hafta:89.5
Fark:1
Hedef:70
Haftaya hedef:88
Daha iyi bir sonuc bekliyordum ama olmadi haftaya daha cok sıkıcam bakalım
ilkaycım bugün itibarıyla yarışa başladık sanırım hadi hayırlısı:KK49:

Canım geçen haftaki bildiriminde 92 kilo demişsin.Bu hafta 93 yani +1 kilodasın.Bi terslik olmasın yani.Liste yayınlandıktan sonra neden böyle deme.Bakmak istersen geçen haftaki liste sayfa 124'te...

sabah 1 dilim ekmek
1kkpeynir
salatalık domates 5 zeytin
birazdan nescafemi de içeceğim
bildirim de yapayım
geçen hafta 103,5
bu hafta. 103,5
fark: 0
ama sevindiğim bir şey var adet göreceğim bu gün ya da yarın aslında beklemiyordum daha 5-6 günüm vardı erkenci oldu biraz demek ki bu hafta o yüzden kilo verememişim tabi p. kızartmalarını saymazsak :)

Canım geçen haftaki bildiriminde 92 kilo demişsin.Bu hafta 93 yani +1 kilodasın.Bi terslik olmasın yani.Liste yayınlandıktan sonra neden böyle deme.Bakmak istersen geçen haftaki liste sayfa 124'te...
hayır hayırrrr 92 kilodayım sabah sabah yanlış girdim sanırım hepten takıldım bu mevzuya ben akşamdan beri

Back
X