- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kizlar tambakcim diyetisyenim bana listeden eksik yeme demisti vardir bi bildgi gercekten dort dortluk uydugum zamn cok guzel kilo veriyorum .yiye yiye veriyorum gunde 7 dilim ekmek yiyorum mesela ..imkanin varsa bi diyetisyene gitsenGünaydın kızlar
Bugün 6 ogun yemeye başlıyorum. Ve sadece bildiğim şeyleri uygulayacağım o kadar mesela sabah peynir ve yumurta yi bir arada yerdim ama şimdi gün aşırı yapacam.
Bu arada menüleri 1 defada akşam yazacam. Asla pes etmeyeceğim.
Bende bugunku menumu yazayim
sabah:1 domates,1 salatalik,1 parca peynir,5 zeytin,1 dilim tam bugday ekmegi,yarim ceviz
ara:7 badem
oglen:yine asure yedim bugun sondu artik ziyan olmasin dedim.tosttan da sikildigim icin iyi geldi valla yalan yok
aksam:yarim kepce mercimek corbasi,2 yemek kasigi taze fasulye,2 yemek kasigi bulgur pilavi,1 yemek kasigi kavurma,kivircik salata
birazdan pul biberli yogurt yemeyi dusunuyorum.birazda nane katarim dip sos gibi :) bugun bununla ilgili yazilar okudum yag yakimina cok faydasi varmis hatta limon da sıkın diyorlar ama emin olamadim
Bir de ozellikle yatmadan once yenmesi gerektigini okudum ama ona da emin olamadim dogru saat mi sizce yoksa belli bir saatten sonra birsey yenmemeli mi![]()
Iyi aksamlar kizlar
Size basarilar demek istiyorum super gidiosunuz
Benimde 15 kilo fazlam var ahh bi verebilsem
Yok canım sadece sabahlari aç karnabahar tartılıyorum. Bide oruç ken ben kilo veremem zaten ama daha özenli olmam gerektiğine inanıyorum
Canin eşine soz vermiştin hani neden hergdiiliyorsun ki bende merakimdan catliyorum ama yiede tartilmiyorum. Onceki hafta hergün cikiyordum yataktan kalkıp tartiya kosuyordum.. sonucu begenmeyince motivasyon dusuyor diyete asilamiyorsun canim benim
Gecen hafta tartilmayayim diye mutfağa kosup su iciyordumama sonucta merak ediyorsun ve hafta başı sonuc iyi ciksin diye kendini dizginliyorsun..
Bu arada ben cebimde ufak bir not defteri ve kalem tasimaya basladim ictigim suyu bile arti olarak isaretliyorum.. bu da daha sonra kendimi izleyebilmek icin:
Kilo verdiğim hafta ne yapmisim
Vermedigim hafta ne yapmisim diye
Bu arada dun aksam:45dk tempolu yürüyüş ve titreşim![]()
Dene canım sende.Düzenli kullanıldığında göbek yağlarını eritiyormuş.İbrahim Saraçoğlu da dedi acı pul biberin zayıflamaya etkisi olduğunu...denemek lazım sanki tuzsuz biberli kimyonlu nanelisi bişey yapmaz gibi zaten akşam ara öğününde 1 bardak süt oluyor genelde dur ben bugün bunu bi deneyeyim saol tomurcuğum
tambakcım aferim sana helal olsun şeytana uymamışsın ödemdir canım sıkma canını![]()
10 da yedim canım.Üzerine de 2 bardak su içtim.12,30 gibi de uyudum.Bir de söylemesi ayıp sabah çok güzel tuvalete çıkardıyatmadan 1 saat kadar once yersen birsey olmaz aksine cok faydali yag yakimini hizlandiriyor kolestrolu varsa onu bile iyi yonde etkiler , ancak az yagli tercih etki daha cok kalsiyum alabil :) bir artisida aksamla sabah arasinda yemedigin sure azalacagi icin ertesi gununude etkilera buarada bu yatmadan bir saat kadar once sakin 12 olmasin cunku vucut 10 11 den sonra otomatik olarak enerjide harcasanda yaga kolestrole donusturur herseyi.
kusura bakma ya bir dolu konustum
bugun kalan menumude yazayim
oglen bir tabak 8 kasik yani kiymali karnibahar yemegi yaninda cacik
arada 2 salatalik
aksam yine 1 tabak karnibahar yaninda salata
Bencede 12 civari uyuyan biri icin saat 9.30-10 civari yemenin bir sakincasi yok. Nane kuru mu taze mi ona takildim :) bu hafta bak istiyorsan ise yararsa bende denerim hemen denemiyorum bana cipsi hatirlatir diye zaten lays kaşık var evde zor tutuyorum yememek icin bu sosda onun posetinden cikan gibi
Tesekkurler umarım sende bizde en kisa zaman atariz bu yukleri uzerimizden![]()
Dene canım sende.Düzenli kullanıldığında göbek yağlarını eritiyormuş.İbrahim Saraçoğlu da dedi acı pul biberin zayıflamaya etkisi olduğunu...
10 da yedim canım.Üzerine de 2 bardak su içtim.12,30 gibi de uyudum.Bir de söylemesi ayıp sabah çok güzel tuvalete çıkardı
Nane kuruydu canım ama çok az miktarda attım.Gerçekten cipsi hatırlatıyor yerken :)
Ben bu hafta düzenli yapıcam bunu.Dün bir çok sitede yazı okudum birisi hergün pul biberli yoğurt yiyerek 10 günde 2 kilo vermiş ve yediklerine çok az dikkat etmiş.
Bazal metabolizma hızını artırıyormuş.O yüzden de uykudayken bile yağ yakımı gerçekleşiyormuş.Öyle işte![]()
Merhaba, 88kg'dan 75'e düştüm 1 ayda.. benimde sizin gibi sıradan bir gün verdiğim kararla başladım diyetime. ve 9kg gitti bile. şimdiki hedefim 65 ve sonrasında da 55 olmak. Önce beyinde karar verip ağzımızı tutmamız lazım ve günde en az yarım saat spor yapmak şart. kilo verirken vücudumuzun da sıkılaşması lazım. un, tuz,şeker ve katı yağlardan uzak durun . bol meyve ızgara et ve yeşilçayınızı eksik etmeyin :) yeşilçay sevmem diyenlere yaseminli yeşilçay tavsiye ederim. Diyet listemi görmek isterseniz sayfamda paylaşmıştım size yardımcı olabilir o liste... Bence başarab,ilirsiniz sakın vazgeçmeyin :)
tartı dedinizde bozduğum tartıya çıkıyorum 79 kilo çıkıyo yanlış bile olsa mutlu ediyor![]()
pazar akşamı tartı alıcam canım da yaklaşık 1 hafta olucak kabızlık sorunum var ne yaptıysam olmadı. hafta sonuna kadar geçmezse ilaç alıcam. birikim yapıyorum resmen hiç böyle olmazdı.Allah iyiligini versin:) pazartesiye kadar yeni bir tarti sart ama..hemde dedigim tuvaletten sonra giysisiz ve su bile icmeden
Ben pulbiberi killaniyorum zaten her yemege yakışıyor avantajı o:)
Ama hep aksam kullanmıyorum o ayri bende bugün basliyorum o zaman.. hadi senle ve fatma ile gonullu kobay olduk sonumuz hayr olsun![]()
günaydın hanımlar
dün sözümü tuttum eve gidince yemek yemedim hiç
akşam ara yaptım 7 tane kestane yedim
sabah kahvaltım:
sabah 6 buçuk 1 bardak su
saat 7 bir fincan yeşilçay
saat 8
2 dilim çavdar ekmeği
1 k.k peynir
1 haşlanmış yumurta
1 2'si 1 arada nescafe (içmez olaydım 50 kaloriymiş) onun yerine 1 demlik çay içerdim
ayrıca bugün itibariyle yediklerimi not almaya başladım kalorimi sayıcam. yazıcıdan kalori cetveli çıkardım. bu sabah yediklerim tam 400 kalori yapıyor![]()
baktığım listenin kalori cetveline göreAh canım çokta yememişsin ama kalori çok fazla o neden ki öyle anlamadim
günaydın hanımlar
dün sözümü tuttum eve gidince yemek yemedim hiç
akşam ara yaptım 7 tane kestane yedim
sabah kahvaltım:
sabah 6 buçuk 1 bardak su
saat 7 bir fincan yeşilçay
saat 8
2 dilim çavdar ekmeği
1 k.k peynir
1 haşlanmış yumurta
1 2'si 1 arada nescafe (içmez olaydım 50 kaloriymiş) onun yerine 1 demlik çay içerdim
ayrıca bugün itibariyle yediklerimi not almaya başladım kalorimi sayıcam. yazıcıdan kalori cetveli çıkardım. bu sabah yediklerim tam 400 kalori yapıyor![]()
pazar akşamı tartı alıcam canım da yaklaşık 1 hafta olucak kabızlık sorunum var ne yaptıysam olmadı. hafta sonuna kadar geçmezse ilaç alıcam. birikim yapıyorum resmen hiç böyle olmazdı.