1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Cok şükür gelebildim kizlarrr
EVetttt bugünü kacamaksiz hallettim :KK9:çoook mutluyumm:KK49:sporumuda yaptim canımızı çıkardı bugun hoca ama iyi oldu hakkettim ben....
uginku menum kahvaltim klasik
peynir zeytin domates iki dilim ekmek
nescafe ssekersiz
ara yesilcay iki mandalina
ogle yiyemedim spordaydim
gelince 4.30 bir kupa cay, altinbasak yarim paket.
sAkşam 7.15 bir kepce tarhana corbasi iki köfte ve kabak salatasi sarimsakli yogurtlu ekmek yoookkk:KK71::KK71:
2litre su içtim bir litre daha icebilirsem iyi olacak
birazdan bir yesilcay dahaicicem tamamm sizce nasil menum kizlarrr

İyi yapmışsın, aç bırakma kendini. Ben zaten o 1 ayda bilmemkaç kg gibi diyetlere hiç inanmıyorum.
Bu hafta bize de kaçamak yok tamam mı? Her kaçamak 3-4 gün geriye atıyor ve ben artık gerçekten sıkıldım 90 lardan :KK43:

Bende sıkıldım canım bu 90 lardan 85i görsem arkasi gelecek insallah...

Yok bildirim yapcam kopmak istemiyorum sizlerden:KK60:
atmayin tabi cok tatliyim ben :KK68:hem beni atarsaniz kimin sacma ve upuzun yazilarini okuyacaksiniz :KK22:
Atesim varya iyice sacmalamaya basladim :KK61:
sensiz olmaz canim ne demek :KK19:

İyi yapmışsın, aç bırakma kendini. Ben zaten o 1 ayda bilmemkaç kg gibi diyetlere hiç inanmıyorum.
Bu hafta bize de kaçamak yok tamam mı? Her kaçamak 3-4 gün geriye atıyor ve ben artık gerçekten sıkıldım 90 lardan :KK43:
bende 100+ dan cok sikildim tez zamanda iki haneleri gormek istiyorum
Ben hic oyle olmadim ya zaten lahusalik hep kanamalarla geçti kendimi wcye zor atardim hasta bezi falan yetmiyordu. Sonrada hemen regl olurdum. Bana hep kanin çok derler zaten:)
aynen ya hastabezi yetmezdi ne buyuk nimetmis meger

Cok şükür gelebildim kizlarrr
EVetttt bugünü kacamaksiz hallettim :KK9:çoook mutluyumm:KK49:sporumuda yaptim canımızı çıkardı bugun hoca ama iyi oldu hakkettim ben....
uginku menum kahvaltim klasik
peynir zeytin domates iki dilim ekmek
nescafe ssekersiz
ara yesilcay iki mandalina
ogle yiyemedim spordaydim
gelince 4.30 bir kupa cay, altinbasak yarim paket.
sAkşam 7.15 bir kepce tarhana corbasi iki köfte ve kabak salatasi sarimsakli yogurtlu ekmek yoookkk:KK71::KK71:
2litre su içtim bir litre daha icebilirsem iyi olacak
birazdan bir yesilcay dahaicicem tamamm sizce nasil menum kizlarrr
bence cok guzel kabak salatasini nasil yaptin

Aa kesinlikle yok Nehir'im ya ne diyosun ben zaten cezaliyim:KK43:
Yengem haftada bir gun cikolata benzeri seyler ye diyodu bide bende pztye yaparım diyodum
Bugun sonucu gördüm amannnnn zehir olur bana kacamak :KK43:

Hayatım ben cezalıyım bu hafta ama benim kocam da cezalı :KK70:Görmeyeceğim bu hafta evde abur cubur, fast food, tatlı vs dedim :p Evde olanları da anneme götürdüm, akşam yemekten sonra istediğini ye annemde gel dedim :-):-)
Bende sıkıldım canım bu 90 lardan 85i görsem arkasi gelecek insallah...

sensiz olmaz canim ne demek :KK19:

bende 100+ dan cok sikildim tez zamanda iki haneleri gormek istiyorum
aynen ya hastabezi yetmezdi ne buyuk nimetmis meger

bence cok guzel kabak salatasini nasil yaptin

En kısa zamanda ulaşacağımıza inanıyorum ben, güveniyorum hepinize :KK68::KK68:

sakin ha bu hafta kacamak yok bize gecen haftanin acisini cikarmamiz lazim ben bu hafta spor da yapmaya calisicam aksam bisiklet surmeyi dudunuyorum bakalim

Eliptik bisiklet mi kondisyon bisikleti mi canım ayyy spor yaptığın tamam canım sana ssöz veriyorum bu hafta hıc kacamak yok ucundan bile yok ben 87 yi hedefliyorum sen kaçı

Eliptik bisiklet mi kondisyon bisikleti mi canım ayyy spor yaptığın tamam canım sana ssöz veriyorum bu hafta hıc kacamak yok ucundan bile yok ben 87 yi hedefliyorum sen kaçı

kondisyon bisikletim var ikinci cocugumdan sonra almistim ve cok isime yaramisti 81den 66 ya dusmustum 3 ayda hemde ama sabah aksam suruyodum ama ucuncuden sonra saldim kendimi kizim 3 yasinda ve ben hala sisman sisman geziyorum artik esim bile soylenmeye basladi neyse fazla duygusallasmayim yine onume bakmam lazim bundan sonra insallah haftaya bende 87 olmak istiyorum

Hayatım ben cezalıyım bu hafta ama benim kocam da cezalı :KK70:Görmeyeceğim bu hafta evde abur cubur, fast food, tatlı vs dedim :p Evde olanları da anneme götürdüm, akşam yemekten sonra istediğini ye annemde gel dedim :-):-)

En kısa zamanda ulaşacağımıza inanıyorum ben, güveniyorum hepinize :KK68::KK68:

Annen yakin galiba şanslisin benim edim de bana uydu bu diyette. Benim gibi diki diyet degil tabi. Biraz kisarak rahat bir on kilo verdi ya bir ayda hemde eziyet cekmeden:)
Erkekler çok sansli bu konuda

Annen yakin galiba şanslisin benim edim de bana uydu bu diyette. Benim gibi diki diyet degil tabi. Biraz kisarak rahat bir on kilo verdi ya bir ayda hemde eziyet cekmeden:)
Erkekler çok sansli bu konuda

Çok yakın bir blok var aramız annemlerle :) Benim eşim 1.95 boy 95 kg ama hiç göstermiyor kilosunu, yine de 5 kg ver bak bunun yaşlılığı da var diyorum ama hiç dinlemiyor beni, Türk yemeklerine bayılıyor çünkü. Ben akşamları kendime yemek yapıyorum, eşim benden sonra geliyor işe annemde yiyor yemekleri :)

30dk hizli tempo yürüyüş+15 dk bacak ve karın egzersizleri

Bugun aynadan baktim yururken cok büyük gelisme var sikilasmisim gogsum midemle bir degil artik ve basenler kuculmus, kalçada kıvrım var artikkkk:):) kadina dönmüşüm biraz:) spor sayesinde tabi bu yoksa cok büyük kilolar vermiş değilim elbette

Çok yakın bir blok var aramız annemlerle :) Benim eşim 1.95 boy 95 kg ama hiç göstermiyor kilosunu, yine de 5 kg ver bak bunun yaşlılığı da var diyorum ama hiç dinlemiyor beni, Türk yemeklerine bayılıyor çünkü. Ben akşamları kendime yemek yapıyorum, eşim benden sonra geliyor işe annemde yiyor yemekleri :)

Ne diyorsun Nehir erkek arti 1.95 boyunda ve benim iki hafta onceki kilomda:(
Cok utandım :oops:

30dk hizli tempo yürüyüş+15 dk bacak ve karın egzersizleri

Bugun aynadan baktim yururken cok büyük gelisme var sikilasmisim gogsum midemle bir degil artik ve basenler kuculmus, kalçada kıvrım var artikkkk:):) kadina dönmüşüm biraz:) spor sayesinde tabi bu yoksa cok büyük kilolar vermiş değilim elbette

spor yapmak gercekten vucudumuzu cok guzel sekle sokuyor gecen sene bi on kilo vermistim ama en az 15 vermisim gibi gorunuyordum cunku hem bisiklet hem yuruyus yapmistim bu arada yazdikca farkina variyorum ne cok vermis ve geri almisim demek ki veriyorum ama koruyamiyorum

spor yapmak gercekten vucudumuzu cok guzel sekle sokuyor gecen sene bi on kilo vermistim ama en az 15 vermisim gibi gorunuyordum cunku hem bisiklet hem yuruyus yapmistim bu arada yazdikca farkina variyorum ne cok vermis ve geri almisim demek ki veriyorum ama koruyamiyorum

Canım bende seni düşündüm 66 ya düşüp tekrar nasıl bu kiloya çıktın. Doğrusu merak ediyorum

Degismiyor bildigim kadariyla tambakcim çünkü başlangıçta isminizi iyi dusunun sonradan degistiremeyebilirsiniz diye yazıyor

Canım bende seni düşündüm 66 ya düşüp tekrar nasıl bu kiloya çıktın. Doğrusu merak ediyorum

66 ile hamile kaldim ucuncuye 84 le dogum yaptim 80le hastaneden ciktim ve hic zayiflamadan 90 lara ciktim aslinda gecen sene turkiyeye gitmeden on kilo kadar verdim ama geldikten sonra gece yemelerimin yuzunden hepsini geri aldim ve ben hala 88 kiloyum malesef

Back
X