- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutma unutma ben de unutmam merak etme :) Normalde eşim hiç hoşlanmaz böyle şeylerden, sosyal medya bile kullandırmaz, önceden buraya da karşıydı ama şimdi baktı ki bana iyi geliyor, karışmıyor
Aynen canım ya, bi de beni tanısan kendimle en çok ben dalga geçerim. Kilomdan hiç utanmam mesela kim sorsa söylerim. Samimiyetimize dayanarak böyle dedi belki de ama beni kırdı , mesafe koymam lazım. Dipdibe çalışıyorken nasıl koyacaksam artık..
tek basima hic yapmadım ama kayinvalidemden biliyorum biraz neden ki?Allah aşkına evin de kendisi kelle İşkembe bumbar mi bağırsak mi ne temizleyen var mı
Bence bir erkegin herzaman kadinlarla nasil konusacagini bilmesi gerekir. Samimiyetine istinaden degildir. Gercekten ne soyledigini ikulağın duymamasidir bu
tek basima hic yapmadım ama kayinvalidemden biliyorum biraz neden ki?
Himmm cok mu umursadim tabiki HAYIR :) biz burda birbirimize yetiyoruz bazi sayfalarda da herseyi kendisinin bildigini soyleyen gruptakilerin soylediklerinden cikmasi halinde listeden cikarmakla tehdit eden bir zihniyet var ve bence bu cok komik.. sayfada nerdeyse özgür irade yok ama biz bunu burda konu etmedik herkes isine baksın dimi ama
Ben de onları okuyorum cidden komik ama yaaa.... İşkembe kelle meselesi de akika kestirdik te onlari temizle dedi de bana bende yapamam dedim size sorayim dedim
We benim şahane ötesi menum:)
Sabah
1 dilim beyaz peynir
2dilim ekmek
Domates, biber, ,maydanoz
Ara (listede yok cok acıktım bugun ekmek yedigim için mecburen)
1sekersiz sütlü turk kahvesi
5badem
Öğle
2tavuk baget
Salata(yagsiz)
1acili ayran
Ikindi
4y.k yulaf
1kase yogurt
5findik ve bir tutam kuru uzum
Aksam
Bi armut bi elma ve bir kase yoğurtla meyve salatası
(Tamamini yiyemedim )
Bitti:)
Doymadim ama cok acda degilim.aramizda kalsin midem hafif :) bulandı
hemde cok guzel olur gerci densiz dedigimde benim en yakin dostum. Benim zayif halimide biliyor ya akli sira beni gaza getirmek icin surekli bak sen eskiden buna sigabilirdin yada hatirliyormusun senin siyah bir elbisen vardi o sana cok yakisiyordu simdi tek bacagin sigmaz , yok aaa nasil tatli yemiyorsun kesin yiyorsun tatli sevmezeen bu kiloya nasil gelirsin bla bla bla hayir benim oyle baskasinin sozunu takan bir insan olmadigimida biliyor maksadin ne senin acep dedim en son , artik yapmiyor sende bosa sinirlenip noronlarini Degmeyecek sozlere harcama :)Ayy kızlar kilo verene kadar şu densiz insanları hayatımızdan çıkarsak nasıl olur acaba???
Benim çalışma arkadaşlarımdan biri erkek, lisans döneminde aynı projede çalışıyorduk, şu anda da aynı yerde çalışıyoruz. Çok severim aslında, çok da iyiliğini görmüşümdür. Gelin görün ki bugün beni çok üzdü. En kilolu halimi de en zayıf halimi de biliyor bu arada kendisi. Sürekli bana bisküvi, kek falan getiriyor bir taneden bir şey olmaz ye diyor. Yemiyorum tabii ısrar ediyor. Bugün tekrar getirdi 'Artık yemiyorum bunları biliyorsun.' dedim. 'Sen mi yemiyorsun ben seni biliyorum hem de ne kadar çok yiyorsun' dedi.
Yahuu 13 kg verdim yiyerek nasıl vermiş olabilirim?? Her şeyden önce sen benimle nasıl böyle konuşursun? Çok sinirlendim çok...
o listemize kabul etmedigimiz insanlari yorumlaridir kesin.bence kisi sayisini iyiki akil ettiler topigimin citirlari yoksa kimse birbirini takip etmiyor istikrar olmuyordu benim bu hayatimda yaptigim 2. Diyet gecen baharda ilk diyetime basladim baska gruba girmistim ama kisi sayisi cok oldugundsn ve her kafadan bir ses ciktigindan kimse kimseyi kontrol etmiyordu bana hic yaramadi. Iyiki bu sekilde grubumuzYazılanlar ise kişi sayısının sınırlı olmasının hoş oolmadığı.
yoğurt ve pulbiberli tarif faln
hemde cok guzel olur gerci densiz dedigimde benim en yakin dostum. Benim zayif halimide biliyor ya akli sira beni gaza getirmek icin surekli bak sen eskiden buna sigabilirdin yada hatirliyormusun senin siyah bir elbisen vardi o sana cok yakisiyordu simdi tek bacagin sigmaz , yok aaa nasil tatli yemiyorsun kesin yiyorsun tatli sevmezeen bu kiloya nasil gelirsin bla bla bla hayir benim oyle baskasinin sozunu takan bir insan olmadigimida biliyor maksadin ne senin acep dedim en son , artik yapmiyor sende bosa sinirlenip noronlarini Degmeyecek sozlere harcama :)
o listemize kabul etmedigimiz insanlari yorumlaridir kesin.bence kisi sayisini iyiki akil ettiler topigimin citirlari yoksa kimse birbirini takip etmiyor istikrar olmuyordu benim bu hayatimda yaptigim 2. Diyet gecen baharda ilk diyetime basladim baska gruba girmistim ama kisi sayisi cok oldugundsn ve her kafadan bir ses ciktigindan kimse kimseyi kontrol etmiyordu bana hic yaramadi. Iyiki bu sekilde grubumuz![]()
Bende listeyi hazirlayan olarak nacizane fikrimi soyleyeyim.kalabalik lisyelerde hazirlayip yayinlamak cok uzun suruyor.hatta ertesi gunleri bulabiliyor.bir de dereceye girme bakimindan az kisi olunca ihtimal daha yuksek oluyor ve bu insani daha da motive ediyor.ama kalabalik listelerde bu sans cok az.Himmm cok mu umursadim tabiki HAYIR :) biz burda birbirimize yetiyoruz bazi sayfalarda da herseyi kendisinin bildigini soyleyen gruptakilerin soylediklerinden cikmasi halinde listeden cikarmakla tehdit eden bir zihniyet var ve bence bu cok komik.. sayfada nerdeyse özgür irade yok ama biz bunu burda konu etmedik herkes isine baksın dimi ama
Bugunku menum
sabah kalsik kahvalti+yarim muz
ara 10 badem
oglen kepekli tost biberli ayran
aksam yarim kepce sehriye corbasi 1 kucuk karniyarik 2 kasik pilav kivircik salata
regl oldum sonunda canim acayip tatli istiyo evde sut bitmis tarcini yogurda dokup yesem komik mi olur![]()
aksine iyi yapmissin hem sagliksiz birseyde yememissinki sen yapiyrsun diye dun gece baktimda o liste asiri dusukmkalori iceriyor gibi geldi banaNehir haklısın listeye uymak adina boyle eziyet ettim kendime ama sonra ne oldu bil bakalım aileme yaptigim fırında pismis palamuttan nerdeyse yarısı kadarını ekmeksiz yedim. Ama pisman degilim cok iyi geldi yoksa kusacaktim
![]()