- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
ah o gece yemeleri yokmu beni benden alan işte onlar ve hareketsizlikti66 ile hamile kaldim ucuncuye 84 le dogum yaptim 80le hastaneden ciktim ve hic zayiflamadan 90 lara ciktim aslinda gecen sene turkiyeye gitmeden on kilo kadar verdim ama geldikten sonra gece yemelerimin yuzunden hepsini geri aldim ve ben hala 88 kiloyum malesef

aynı yaştaymışız maşallah 3 çocuk omuş bende çok istiyorum 3. yü yapmayı dur bakalım bi 70 i göreyim inşallah olurMiladcin beni sabanin aşkı kaydetmissin şabanin aşkı olacak ve yaşım 32 boyum 1 55 3 tane çocugum var 2 erkek 1 kiz 14 yillik evliyim
3 çocuk birde baktığın zor olmuyormuBirde çocuk bakıyorum. Yani gündüz leri cok yoğun oluyorum....
Yeni yeni buraya yazmaya alisiyorum ...
aa bende günler için yaparım buna benzer bi salatayı ama o bol kalorili oluyor kabakve havucu rendeleyip sotelerim yoğurt ve mayonez eklerim bhaşlanmış kskusta ekleyip salata kasesine boşaltırım sonra üzerini dövülmüş ceviz ve dereotuyla süslerim nefis olurCanim görucez insallah ben inanıyorum Biraz gayret...
Canim 3kabak rendeledim suyunu sıktım teflonda biraz kavurdum suyunu cekti yağsız kapattim altini.icine bir havuc rendeledim Soguyunca uzerine sarimsakli yogurt doktum bu kadar. cok begendim ben ilk defa boyle yaptim cocuklarda cok sevdi kabak yemezlerdi anlamadilar kabak oldugunu:):)
Canim keske birkac gün daha bekleseydin persembe a101 e yag olcen baskul geliyor daha kapsamli ve 25 lira ben onu alicam bakalim bekliyorum...