Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ben sarma sardim vede karnibahar kizartcam bunlar esim ve cocuklar icin sarmadan oglen yedim acayip sisirdi ben dunden kalan yogurl ispanagi yemeyi planliyorumKizlar aksama neler yaptiniz fikir verin
Kizlar aksama neler yaptiniz fikir verin
Kizlar ne cok yiyormusuz degil mibizim evde diyete ilk basladigim gunlerde bi suru yemek kaliyodu anca ogrendim porsiyona gore pisirmeyi
Kizlar ne cok yiyormusuz degil mibizim evde diyete ilk basladigim gunlerde bi suru yemek kaliyodu anca ogrendim porsiyona gore pisirmeyi
kızlarrr 2 ara ogun yaptım,
ilk ara ögunde,
orta turk kahvesi ve 1 tane kucuk lokum,
2. ara ogunde 1 mandalına ve 1 adet elma yedım.
ha unutmadan 1 kucuk ayran ıctım
1 saat yuruyus yaptım, su an fena acımmm cubuk kraker almıstım yememek ıcın zor tutuyorum kendımı
sabahları yumurta yemedıgım zaman aksama dogru cok acıkıyorum gec kalktıgım ıcın de ogle yemegı yemıyorum bılıyosunuz su an aksam yemegını dort gozle beklıoorm
kızlarrr 2 ara ogun yaptım,
ilk ara ögunde,
orta turk kahvesi ve 1 tane kucuk lokum,
2. ara ogunde 1 mandalına ve 1 adet elma yedım.
ha unutmadan 1 kucuk ayran ıctım
1 saat yuruyus yaptım, su an fena acımmm cubuk kraker almıstım yememek ıcın zor tutuyorum kendımı
sabahları yumurta yemedıgım zaman aksama dogru cok acıkıyorum gec kalktıgım ıcın de ogle yemegı yemıyorum bılıyosunuz su an aksam yemegını dort gozle beklıoorm
Evet canım yaa aslında aysunun mesajının altına yazdım ama bilinc altımda sen varmissin demek kiCanim cevapta isimleri karistirmissin aysun yazAcaktin herhalde benim henuz 2 cocuk var
Oy oy oyyyyy çok güzel bir hayal ama neden gerçek olmasınBen boş kaldıkça hayal kuruyorum.
15 kişiyiz ya önümüzdeki yıla kadar her birimiz 20 şer kilo versek ve başarı öyküleri kısmına ''BU GÜNLÜKTEKİLER 300 KİLO VERDİ'' diye başlık açıp teker teker hikayelerimizi yazsak.Neler geçiyor aklımdan neler
![]()
Sabahlari alisana kadar yani miden terbiye olana kadqr yumurtayi eksik etme kahvaltindan nadya
Cubuk kraker gibi abur cuburlari da evinden yorenden uzak tut. Kendini tanıyorsun bu tarz şeyleri seviyorsun oyleyse almamakla diyetini güvenceye alabilirsin![]()
OlabiIyi geceler canim.daha oncede dedigim gibi ben pazar gunu antalyaya gidiyorum cuma aksami donucem.ordan takip ederim topigi ama listeyi telefondan hazirlama sansim yok maalesef.isterseniz 1 haftaligina birine devredeyim ya da basitce alt alta lisyeleyeyim orda donunce tablo olarak yayinlarim.devredilecekse gonullu olan birine ozelden nasil yapildigini anlatirim.her turlu uyar bana.
bu arada şabaninaşki olarak haftaya duzeltirim canim kusura bakma acele hazirladigim icin bugun dikkat edememisim![]()