• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Canım sen kullanıcı ismini nasil değiştiriyorduk. Kişisel bilgilerden nereye girecem bulamadım
1 dakika bakim yazıyım canım. Ama ben senin adını çok beğeniyodum. Valla doğruyu söyleyim kıskanıyordum, yalnızım diye sanırım.
Bildirimleri aldığın yerde ismin yazar oraya tıkla kişisel bilgilerin yazar ekranın solunda. ayarların altında hemen kullanıcı ismi değiştirme yazar ordan yapabilirsin canım..

Canım bugün ben tartıldım. Ve cook mutluyum ve umutluyum:D:KK68:
senden de tabi ki basaracagiz:KK71:

Aysun ruyalarima girdin kiz:mad:
Bizim bünyeler ödem yaptı galiba hafta sonu o yüzden öyle fazla çıktık. haftasonu fazla kaçırınca bünye stok yapıyo hemen. Umudumuzu kaybetmicez şekerimm

kızlar halk ekmeğin altın ekmekleri var bilirsiniz küçük üzümlü fındıklı. komşu almaya gidiyomuş bende istedim fazla mı gelir 1 öğünde?

slm kızlar dün yazamadım kızım biraz huysuz du 11 aylık oldu hala iki diş var dişleri çok kasiniyo sanırım onun huysuzlugu.. yurumeyede başladı surekli hareket halinde. .
dün biraz kaçamak lı geçti
bu gün kahvaltı
bir haşlama yumurta
30 gr peynir
55 gr ekmek
bir domates
çay
arada 150 gr ızgara mantar
öğle
mantar tavuk ve yoğurt tan salata 20141119_131006.webp 20141119_131409.webp

slm kızlar dün yazamadım kızım biraz huysuz du 11 aylık oldu hala iki diş var dişleri çok kasiniyo sanırım onun huysuzlugu.. yurumeyede başladı surekli hareket halinde. .
dün biraz kaçamak lı geçti
bu gün kahvaltı
bir haşlama yumurta
30 gr peynir
55 gr ekmek
bir domates
çay
arada 150 gr ızgara mantar
öğle
mantar tavuk ve yoğurt tan salataEki Görüntüle 1308151 Eki Görüntüle 1308152
Çookkk güzel görünüyo yemeğin ellerine sağlıkk

1 dakika bakim yazıyım canım. Ama ben senin adını çok beğeniyodum. Valla doğruyu söyleyim kıskanıyordum, yalnızım diye sanırım.
Bildirimleri aldığın yerde ismin yazar oraya tıkla kişisel bilgilerin yazar ekranın solunda. ayarların altında hemen kullanıcı ismi değiştirme yazar ordan yapabilirsin canım..

Ben değil canım komşum değiştirecek ben seviyorum adimi

Bizim bünyeler ödem yaptı galiba hafta sonu o yüzden öyle fazla çıktık. haftasonu fazla kaçırınca bünye stok yapıyo hemen. Umudumuzu kaybetmicez şekerimm

Evet canim ben pazar günü resmen sapitmiştım yedim. Ve hergün sabah tartilicam motivasyon daha iyi oluyor

kızlaaaar beni motive edin çok fenayım akşam için fırında kabaklı sebzeli mücver yaptım nasıl koktu anlatamam 1 dilim yedim kesmedi yaalaa hepsini yiyesim var

Back
X